Strumfi de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Violeta despre pastele in forma de scoica era vorba! Desi eu zic ca mai bune sunt spaghetele alea lungi pentru inceput ca se maruntesc mai bine.

Karli eu abia am reusit sa scap de "obsesia" cu rochitele. Are Deni deja vreo 6-7 si a trebuit sa ma opresc pentru ca ea de fapt mai mult pe jos sta in parc si isi face genunchii prastie daca e cu rochita. O sa ma duc sambata sa mai adaug la garderoba niste pantalonasi peste genunchi ca altfel ne stricam imaginea de domnisoara delicata... cu semne in genunchi.

Apropo de parc, am lasat-o ieri in iarba sa stea in picioare tinandu-se de un gardulet si peste vreo 10 minunte cand am ridicat-o sa o pun in carut avea vreo 2-3 furnici pe piciorus si in sosete. Sper sa nu le aduc si prin casa.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Karli, eu cred ca e interesant sa ne spui ce mai papa Adela, ca mai furam si noi meniuri. Cate picaturi de fier ii dai acum? Nici eu nu l-am mai cantarit pe Victor, dar ii dau 5 picaturi.

A! sa nu uit: avem voie sa le dam cirese???

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna!!!

hmmm...am citit cateva dintre ultimele postari...am picat la tanc! vorbeati despre rochite. intr-o zi, de curiozitate, am numarat rochitele fetelor: 54 de rochite in total (sarafane, rochide elegante, rochite subtiri de vara)! cred ca n-am avut eu atatea rochite de cand ma stiu. toate imi sunt f dragi si parca tot imi aluneca ochii sa le mai cumpar (cele mai multe sunt primite, iar anya stie exact de unde provine fiecare, caci m-a intrebat de fiecare data).

apropo de greutate...arina are 8600 la 11 luni si jumatate! asta pentru ca intrebai, ioana

olguttza, ce mai face olga mica?

am intrat defapt sa va spun altceva: in ultima vreme am tot "scotocit" informatii legate de vaccinuri. si contradictiile nu sunt deloc putine. e un domeniu in care inca se bajbaie. va recomand insa o carte care mi-a schimbat complet perceptia:"Vaccinarea: eroarea medicala a secolului", scrisa de un reputat medic francez, dr. louis de brouwer.
eu mi-am comnadat-o pe net, iar in 2 zile am terminat-o de citit. e drept ca sunt si multi termeni de specialitate, dar este accesibila si publicului larg.

va pup si mai intru cand am timp.

P.S. karli, adelutei cea mancacioasa si vorbareata.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Anya20 adica vrei sa ne spui ca nu e bine sa ne vaccinam copiii ?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by catralu

Buna dimineata fetelor!(deh,la mine e inca dimineata:)

Revin cu problema sticlelor de la Avent;se stia cam de un an de zile in Canada ca sticlele de plastic de la aceasta firma au in compozitie BPA,un produs chimic care actioneaza ca un hormon in organismul bebeilor.Le-a luat un an de zile sa se aprobe scoaterea de pe piata.A fost o nebunie returnarea lor(inclusiv sterilizatoare,suzete de la Avent)si nu au fost pregatiti sa ne ofere altceva la schimb;cam 99%din mamici foloseau produse de la aceasta firma,asa ca atunci cand s-au retras de pe piata am gasit extrem de greu biberoane de sticla de la alte firme.Am avut si probleme,caci am incercat vreo 3 biberoane diferite pina ce Chris a acceptat unul nou.
Problema cu acest BPA este extrem de serioasa,asa ca dau un avertisment mamicilor care folosesc biberoane de plastic.

adica in Canada s-au retras produsele Avent de pe piata? asta cand s-a intamplat? de atunci firma nu a mai produs nimic? nu au scos din compozitie BPA? produsele de la Avent care le gasim la noi pe piata au sau nu BPA in compozitie? stie cineva? ca la noi nu am auzit nici o discutie pe aceasta tema

editez sa spun ca am gasit www.avent.philips.com/en_US/products/philips_avent_on_BPA.asp?Int_origin=1_CP_baby_side_us_en_BPAStatmt" target="_blank"> aici ceva, insa nu am avut rabdare sa citesc decat pe sarite ... si eu folosesc pentru Mara produse Avent, imi plac foarte mult ... din ce am citit se pare ca BPA creeaza probleme doar daca incalzesti biberoanele, cam asa am inteles eu din cititul printre randuri, poate ma insel

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ziua buna!

noi suntem intr-o stare taaare urata. Olga are enterocolita (de o sapt. si o zi), care pare sa nu mai treaca; e adevarat, nr. scaunelor s-a redus la 4-5/zi (de la 10-12), dar sunt tot diareice. suntem tot la regim, ma chinui sa-i fac diverse combinatii din orez, morcovi, pui, branza de casa, mere coapte si banane (daca aveti idei, va astept ). slava domnului, am scapat de eritem (Alina, multe plecaciuni!! ). azi ar trebui sa aflu rezultatul de la copro, dar tot sun si nu raspunde nimeni la cabinetul dr. colac peste pupaza, de ieri are si muci (fara alte simptome), aseara avea 37.9. de 2 saptamani o chinuie un incisivi central de jos, care nu reuseste sa sparga gingia (a iesit un coltzisor, locul e vinetziu si umflat). pe langa toate astea, somnul si mai prost (si putin). imi vine sa ma dau cu capu de pereti!!!
deci, Alina, cam asa facem noi... chiar, care-i treaba cu vaccinurile? ca nici pe mine nu ma-ndeamna inima sa i le fac p-astea de urmeaza.

Loredana, ti-am dat PM acum cateva zile (legat de dr. Stanciu si Budimex). apropo, cum a fost? multumesc mult de oferta cu reteta, dar am rezolvat-o pana la urma.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna Olguttza ,nu am vazut ca am pm,scuze.Eu am sunat la nr de la budimex care e afisat pe site si mi-a facut leg in policlinica.Nu am fost eu ,a fost sotul si cica i-a luat ca pe banda ,ceva de genul zi repede ce are ca eu ma grabesc.Eu nu suport sa se poarte asa ca ma blochez si uit ce am de intrebat.Ma rog pina la urma am ajuns la Sanador unde e f civilizat, pentru ca a si racit intre timp,tot asa mucisori si ii revenise diareea.Ne-a dat un antibiotic sumetrolim care merge si pt burtica si pt raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

aylin . sa speram ca noi vom fi mamici mai bune decat au fost si sunt mamicile noastre.
oaana e diferenta mica intre strumfii tai asa ca nu pot sa iti recomand decat muuuulta rabdare si mare atentie. am mai aruncat o privire prin pozici si sunt tare dulci.
Are un mod nostim de deplasare,un piciorus si-l trage si cu celalalt se impinge,si uneori chier cu o manuta,cand in cealalta are o jucarie... asa se deplaseaza si andra daca este la nisip
violeta intorc si eu . tare bine va sta printre trandafiri.
eu i-am dat peste andrei (doar o data) si vad ca e ok. am luat pastrav proaspat. a mancat bine caci i-a placut tare mult. o sa ii mai dau dar mai rarut pana face un an.
claucia si andra mananca iaurt la orice ora. cu fructe nu i-am dat, doar iaurt simplu. din cate povestesti tu observ ca domnisoarele noastre au cam aceleasi preocupari.
ca mai toti din strumfarie si andra doarme de cateva zile cu funduletul in sus. nu stiu ce se intampla.
ioanaiub frumos v=ati mai distrat voi in ocna sibiului. cum a fost apa? noi nergem doar la bazine cu apa termala caci imi e frica sa nu fie prea rece cea sarata. sotul ar vrea sa mergem si noi la ocnita.
sanatate multa soacrei!
loredana esti norocoasa ca nu scoate nimic din dulapuri. la mine e tot timpul casa ca dupa razboi. strang intr-o parte si ea scoate in cealalta camera.
andra sta la picaturi daca o las pe ea sa imi puna mie. multa sanatate!
karli daca o imbrac pe andra in rochita nu mai poate sa mearga de-a busilea asa ca afara apelam la rochite. in casa pantaloni scurti si tricou.
ghinetz eu i-am dat cirese si vad ca nu avem probleme cu alergia. nu stiu de la ce varsta se dau.
anya cand mai ai timp te mai asteptam cu sfaturi. cu rochitele si eu am o obsesie. andra are vreo 20. sa ne mai povestesti despre voi si sa ne pui poze. mie imi lipsesc postarile tale.
olguttza sanatate multa micutei olga

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

am reusit sa ma intalnesc si eu cu alina.a. e dulce rau elisa, dar nici mami nu e mai prejos.
alex nu stiu de cine a fost mai incantat dar ma tot roaga sa o sun pe alina sa mai vina pe la noi .
strumfitele noastre s-au inteles bine. erau tare dulci cum povesteau pe limba lor.
pun cateva pozici aici si fug ca a cazut andra

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Nma, pai fetele noastre sunt in aceeasi zodie, si noi la fel parca daca tin eu bine minte. Cred ca si doctorul l-am impartit o perioada. Scuze fetelor pentru off-topic.

Imbracamintea: afara: rochite si palariute sau blugi suflecati si tricou si sandale in picioarele goale sau piciorusele goale; in casa: pantalonasi si tricou si ciorapi (unul, ca unul e scos invariabil si aratat triumfator)

Nico, tare dulce e Andra, m-am uitat la poze! Ce mamici si ce copii! Foarte frumos.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput