Strumfi de iulie-august 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

periuta e dinti si noi folosim de ceva vreme. am luat tot un set cu trei. acum suntem la nr. 2. la mine e simpu caci ii duc pe amandoi prichindeiii in baie. alex stie sa se spele, iar andra e fericita ca e cu el in baie.
pasta de dinti nu o sa folosesc pana nu mai creste.
catralu eu nu ii dau andrei ceai. pt constipatie merge bine sucul proaspat de morcov si mar. si multe pere. la mine chiar functioneaza.
violetan andra la 9 luni a avut 7.9kg. nu o mai cantaresc dar sper ca la 10 luni sa fie ceva mai grea. oricum ea arata bine si ce e mai important e sanatoasa. alex a facut febra o saptamana si andra nu are nimic.
brazuca si andra a avut o perioada in care statea cu limba pe afara. acum a trecut de faza asta.
valen sanatate multa strumfitei. tare repede trece timpul.
ddanagh andra a invatat sa opreasca calculatorul. si a asa am pierdut eu munca pe o ora.
lucia pupici lui cristian sa isi revina repede, repede.
mamii noi de 1 iunie mergem in parc (alex participa la un concurs), apoi la o expozitie de dinozauri (tot pt alex). dupa ora 17 speram sa ajungem la o baie in calimanesti (asta e si pt andra). ii place tare mult in apa.
din pacate nu stiu nici o crema. eu mai merg la masaj cand am timp.

am pus poze cu andra la bazin aici

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salut frumoasele!

Ce feceti? Sunteti bine?

Sunt datoare cu un raspuns: Mihaela, crema depigmentanta se numeste Unitone.

Am vazut poze cu o Dariuta mareeeeeee, cu plete superbe...am ramas incantata.

Filip m-a cucerit. E tare dulce!

Valen, la multiiiiiiiii anisori frumoasei Ines!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

La Multi Ani tuturor copilasilor de 1 iunie.Sa cresteti mari si voinici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera, pupici. Cumva Uniyon asta e crema pe baza de nu stiu ce de la melci?
Mie mi- a dat o cosmeticiana o monstra de ser depigmentant f bun. Mi s- au extompat f mult insa alta cosmeticiana mi- a zis ca nu e recomandat sa iti dai vu depigmentant vara ca iti face mult mai rau. Mai bine vara iti dai cu infuzie de patrunjel si iarna cu creme.

La multi tututor copiilor !!!

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.youtube.com/watch?v=ROMvWPsOyl0" target="_blank">filmulet - 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

La multi ani tuturor bebeilor si fratiorilor/surioarelor lor!

Fetelor, voi ati trecut deja la scaun auto numarul 2? (0-18 kg sau 9-25 kg?)
Pt ce model ati optat si de la ce magazin (din Bucuresti)? Pe mine
m-ar interesa un model mai ieftin, ca si asa nu il foloseste decat max 2
ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!
Maria eu am scaun de 0-18kg. Nu e un model foarte scump dar e foarte bun. Noi l-am primit. de folosit il folosesti pana la 4 ani. Pe noi ne-a oprit politia cand alex avea 4 ani si au vrut sa ne amendeze ca nu avem scaunel. Copilul era asigurat cu centura asa ca pana la urma ne-a iertat. Pe Andra o pun mereu in scaunel.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani tuturor strumfilor!

Trebuie sa revin cu un mesaj mai mare. Deocamdata o laud pe Sma ca s-a ingrasat un pic, la 10 luni avea 8730 gr si 75 cm. Ne-a luat altcineva locul de pe podiumul de slabaturi?

Eu continui cu slabitul, am atins un prag la 65 kg (targetul initial), dar vreau sa mai dau jos 3-5 kg, si nu ma las. Merg la aerobic simbata si duminica.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

La multi ani! pentru fiecare copilas din partea noastra.
Maine implinim 11 luni uneori ma intreb unde a trecut aceste 11 luni. Ma simt atat de binecuvatata si pot sa spun, fara nici o indoiala ca aceste 11 luni au fost cele mai frumoase 11 luni din viata mea. Laudat fie Domnul pentru bunatatea Lui!
Imi place foarte mult acest cantec: http://www.youtube.com/watch?v=AUUuOYHcQ_0 . Sper sa va placa si voua.
Luna1 daca reusim sa ne facem pasaportul in timp si nu ma apuca frica, poate o sa ajungem sa ii vedem pe Adelise si pe Cosmin in Cambridge.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Strumfei, de 01 Iunie!

Multumim de urari, si tuturor!
Vorbim mai mult maine, cand o sa fim mai odihniti!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/9.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Dana, Unitone nu are nici o legatura cu melcii. Are o componenta care decoloreaza. Vara, obligatoriu folosesti crema de protectie cu factor peste 50 cand iesi din casa.

Mergi la inceput