echivalare diploma asistenta

echivalare diploma asistenta | Autor: jenn

Link direct la acest mesaj

E cineva care si-a facut actele astea?Pe site-ul Ministerului Sanatatii Publice sunt ceva informatii dar eu una nu ma incadrez in cazurile prezentate de ei...Am rugat pe cineva sa se intereseze dar de la scoala au trimis o la ordinul asistentilor si invers!Deci tot nu stiu ce sa fac!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Trebuie mai multe acte pe care ti le spune Ministerul Sanatatii.Cu toate actele se intocmeste un dosar si i termen de 30 de zile Ministerul iti elibereaza un certificat de conformitate, cel putin asa este la medici, dar cred ca si in cazul asstentelor e cam la fel. Suna la Ministerul Sanatatii la departementul Dezvoltare Profesionala si Resurse Umane . Uite iti dau eu un telefon: 021.307.26.15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Mersi,asta stiam,e pe site la M.S.P.Acolo sunt date niste conditii in care eu nu ma incadrez....Asta e dilema!A fost cineva la Scoala Postliceala sa vada ce acte imi trebuie ale au trimis-o la Ordinul Asistentilor iar ei inapoi la scoala..De aia vroiam informatii d ela cineva care a facut deja,ca asa teoretic gasesc si eu!

Mergi la inceput