Aspirante optimiste > 20 (314)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Buna dimineata, azi fac eu cinste cu caceaua la toate fetele.
Am intrat si eu un pic, ca meritam o pauza, si cum mi-era tare dor de voi, am intrat sa vad ce-ati mai facut, si cand colo.....avem 2 gravidutze.
ioana si diana,ma bucur tare mult pt. voi, sa va dea dumnezeu multa sanatate atat voua cat si bb, sa fiti cu mare bagare de seama, ca acum aveti cea mai mare responsabilitate : sa aveti grija de bb , sa fiti voi linistite, sa nu lasati nimic sa va intristeze sau sa va supere, pt ca lu bb tb sa-i fie tare bine acolo la voi in burtica.Si in plus, este o perioada in care nimic nu tb sa va umbreasca fericirea pe care o traiti.
Ochii si sambureii, clar?
Bun venit fetelor noi, iar in rest va pup pe toatebeatrice, bee, fluturasul nostru(care are nemotivat, ca a lipsit cam mult), dadada, anidaz, oana,magdutza, jasmi, ruxandra,mihapet(hai poate vii si tu cu o veste buna, poate au gresit analiza, dar cu licenta cum stai?)sorvint, kitzy si dienuca, irina, voicu_bebi(cum merge cu lucrarea?)alina, jay, noname....am uitat pe careva?

mitzica viitoare gravi... da luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

beatrice, daca vii si tu cu o veste buna, luna viitoare promit sa vin cu gasca dupa voi la odisee.
iar daca or sa vina uratii, sa nu fii supi, gandeste-te ca asa a vrut dd, sa-ti tratezi si tu din pb pe care le-ai avut si care ti-au dat de furca.nu-i bai, avem pile mari la odisee, avem locurile ocupate.

Eu n-am mai intrat, ca is tare prinsa, am avut examene in wek, si maine dim ma duc la prof cu lucrarea de licenta in forma finala, si ma duc si la inmormantarea micutei meli.
is tare necajita si tare stresata, cred ca dd nu a vrut sa fac eu bb luna asta, ca la atata supare si stres, sigur nu mi-ar fi fost bine.
am inceput si tratamentul pt. streptococ, vreau sa intru cu dreptul in luna iunie.
ancutza, ce faci, mai "poti"?
dragelor, va poop pe toate, sa aveti grija de bb din burticile voastre, acum ma apuc iar de tb, ca mai e putin pana la dimineata, si sper sa termin ce mi-am propus.
sa nu ma uitati, da?

mitzica viitoare gravi... da luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata, fetelor,
Mihaela, multumesc pentru cafeluta. E tare buna. Mergi ininte cu antibioticul pentru strepcoco Beta hemolitic pentru ca apoi sa nu ai temeri cu privire la el.
Beatrice, ce frumos ca ai gradina si ca te poti relaxa. Face bine la burtica si il cheama pe bebe sa sa cuibareasca. Eu trec pe langa tot felul de case unde creste Mana Maicii Domnului si imi vine sa ma opresc si sa nu fac altceva decat sa inspir mireasma.
Diana, Ioana, scumpelor, cand ma intorc din delegatie, vreau sa va vad cu semnatura de gravi! Eu va felicit inca o data si va doresc o sarcina usoara si bebei sanatosi!
Sorvint, eu azi am mai facut un test de sarcina pentru ca nu am nici un simptom inafara de sani mari si tensionati si urinare frecventa. Intrasem la banuieli. Bineinteles, ca nici nu au trecut 10 secunde si s-a pozitivat. Am citit ca impotriva gretei de dimineata, ar trebui sa ai langa pat un biscuitel sarat si sa il mananci inainte de a te da jos din pat.
Butterfly, ceva simptome?
Mai erau parca fete la testare, daca nu ma insel Anidaz, Ank si inca cineva (mintea mea la ora asta...). Mult succes, sa fie cu doua liniute! Beatrice, vezi si tu ce este cu tine!
Oana, Mihapet, Jay, Jasmi, Iulia, Nomane, si toate fetele fara exceptie, va trimit niste si vreau ca sambata, cand ma intorc, sa aud numau vesti bune de la voi toate!

Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Asa e Bee, biscuitii sunt buni ptr greturi, de nu am mancat la biscuiti luna asta de m-am saturat de ei.

Zicea cineva mai sus ca are greturi numai seara, asa si eu, incep de dupa amiaza , pana merg la culcare.

Ai grija de tine pe acolo pe unde mergi si vino repede inapoi, te asteptam in poienita, in weekend. Cu vesti bune, sper!

Credendo vides!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Neata fetele!Buna cafeluta.Felicitari pentru fetele care au Doua liniute

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

oana, ruxandra, bee, sorina, kitzy, ancutzu, irina (bobe), alinush, Jay, anidaz, bea, magdutza, miha, iulia va multumesc din suflet fetili!!!

P.S.:.....dati macar gurita de cofi-cofiii?

diano, tu ci mai faci? ai mai repetat testu?
uh...pt mine maine ar fi Z1....daca trec cu bine de ziua de maine, ma declar gravi! daca nu....iar ma innec in butoi....

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

scurt , pentru ca va respect , facui dimineata un tst - NEGATIV , ziua 21

si zilele trecute erau la din astea pale , ieri nici macar nu a fost pala , e vizibila , e doar subtire si deaceea nu ii pot face poza

oricum eu v-am zis ca e devreme si de-abia saptamana viitoare pot sa declar ce si cum

TU IOANA SIGUR ESTI GRAVIDA !! mai ales ca ai facut testul mai tarziu

deci asta e viata , va pup si va iubesc mult , o zi super , diana

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

NONAME , vroiam de mult sa iti spun ... stii ca si eu sunt giurgiuveanca ???

primii 5 ani din viata acolo am copilarit si ne facem veacul la Giurgiu mereu , mamaie si tataie , am stat la casa pe Negru Voda acuma sunt blocuri acolo, si acuma si ei stau la bloc ... , dar au o gradina draguta ca stau la periferie , la intrarea in Giurgiu , mi-e dor de ei tot timpul

sigur ne vom intalni cand mergem la Giurgiu , ne plimbam pa Calea Bucuresti pe acolo , spre Biserica sau unde vrei tu

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

felicitari noilor gravidute
poate va molipsesc pe toate..
eu am fost aseara la dr.mi-a confirmat ca sunt , 5 saptamani dar la eco abdominal nu a vrut sa se arate nimik.Dr a zis ca ar fi prea devreme si e mic la 5 sapt si sa merg sapt viitoare si o sa-mi faca eco transvaginala si o sa se vada.
Cam atat vesti..ma pregatesc sa-mi fac semnatura de
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Neata fetelo!!!
Tare buna este cafeluta.
Va pup pe toate si va tin pumnnii ca sa trecem cu bine peste toate problemele.
Deja incerc sa ma conving ca nu mai trebuie sa "fortam" natura, DD le aseaza el cum stie mai bine.

http://tt.lilypie.com/khoTp3.png

Mergi la inceput