Aspirante optimiste > 20 (314)
Raspunsuri - Pagina 11
unducthable spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Dianafelicitari iubita pt testul pozitiv,eu una eram sigura ca vei fi tu urmatoarea graviduta ma ales ca tu ai avut si testele de ovulatie pozitive,si eu am avut asa un feeling ca vei ramane,felicitari mamico!! nu uita sa ne tragi dupa tine
si ai grija de tine !
ioanaiubita de cand nu te-am mai vazut pe aici..felicitari iubita si tie,sa fie intr-un ceas bun ,iti doresc o sarcina frumoasa si usoara pana la termen!
Anca..
Bebi si Irina bobe , va pup si pe voi , sa o luam copacel si sa vedem cu Dumnezeu langa noi , Doamne ajuta la toate !!
ma duc sa ma pun in pat , am mancat din nou ,
Oana te pup si pe tine iubita si Kitzy , deci ai vazut ce se intampla pe aici , micutza ta vrea sa mai aiba prieteni de joaca se pare

. Sa o pupi pe Diana din partea mea .Alinadawara , multumesc si sa fim toate bine ... intelegeti ?? toate sa fim bine si sa fim linistite si sa ne dea Dumnezeu ce ne lipseste .
o seara frumoasa, diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
Jay spune:
Mi-e si jena sa va stric ziua asta plina de vesti bune cu vestea mea...
Au venit rushii 
Incredibil, dupa atatea simptome, dereglare...si totusi au venit.
Sunt dezamagita si trista.
Credendo vides!
ruxandrab spune:
sorry Jay !
Stiu ca e nasol, dar fruntea sus... si de la capat !
Asteptand un ingeras
noname spune:
quote:
Originally posted by Jay
Mi-e si jena sa va stric ziua asta plina de vesti bune cu vestea mea...
Au venit rushii
Incredibil, dupa atatea simptome, dereglare...si totusi au venit.
Sunt dezamagita si trista.
Credendo vides!
Imi pare rau pt ziua 1

fata poate iti mai trece supararea.Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
alinadawara spune:
Eu nu am avut stare si am facut un test(asa de bucurie ca avem 2 gravidute azi)am zis sa ma dau si eu mare ce numai voi??
nu s-a pozitivat in 5 min dar dupa alte 10 min a aparut asa ca o pata mare roz(deci era liniuta de control f vizibila in rest alb si in dreptul T era pata)ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata(folosesc acelasi test de 1 an);ce crede-ti o fi defect testul??
bientot
Jay spune:
Multumesc Ruxie si Dana...de la capat cu forte noi , ca altceva nu am ce face..!
Le felicit pe toate gravidutele lunii mai, ce mi-ar fi placut sa fiu si eu in luna asta, e luna mea preferata..dar poate Doamne Doamne are planuri ca fetitza mea sa se nasca in mai ca si mine, si acum era prea devreme 
Voi fi aici, chiar daca sunt ghinionista luna asta, daca sunati adunarea in poienita , contati si pe mine !
va pup pe toate
Credendo vides!
anidaz spune:
FELICITARI,DIANASI IOANA,BUCURATI-VA DE SARCINILE VOASTRE,NU VA MAI FACETI DOAR GRIJI,MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU VOI SI-L ROG PE DUMNEZEU SA VA TINA BEBEII IN BURTICI PANA LA TERMEN.

Pentru fetele noi bine ati venit,

Iar eu- facut test- negativ,deci mai asteptam,o fi ,nu o fi,mie mi-e rau si azi mi-a fost toata ziua,sani tensionati,ameteli,miscari de trupe prin burta ,acolo mai jos ...stiti voi.Am facut in jumatate de ora un drum pe care-l fac in 12-15 minute si cand am ajuns eram lac de apa si gafaiam,plus ca am o burtaaa de o intrec pe cumnata-mea,sunt balonata tare.

poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
alinadawara spune:
JAY 

uite sa ai cate unul pe fiecare zi cu urati,lasa co fim si noi
luna viitoare(acu' is viteaza io
da stai sa vina
sa vezi atunci prapad
)
bientot
anidaz spune:
Jay
,fruntea sus si mergi inainte,va fi si pentru noi soare ,dupa multi multi nori si sa vezi ce frumos va straluci.
Cristiiiii,poze,poze 

Oana,bee,bea,ruxandra,alina,adela, irina ,nikimodo,MariaK,mihaelacg, dadadada, ancutzam, mihapet, jasmi,gaby76, noname,kitzy 

,sper ca n-am uitat pe nimeni.
Ank,parca am citit ca si tu ai doua liniute?Daca e asa FELICITARI SI BEBE LA TERMEN!
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

pentru noi...