Se poate intra in medical imediat dupa CIC? Ca eu stiam ca se poate, insa la scoala la care lucreaza vara-mea nu se poate . Mai exact, copilul ei implineste doi ani pe 6 iunie si ar vrea ca din 7 iunie sa-si ia un medical (are neaparat nevoie). Numai ca directorul i-a spus ca NU ARE DREPTUL, ca trebuie sa revina la catedra pt nu stiu ce evaluare. Asa este?
Are dreptul la medical. Directorul are si el dreptate va trebui sa dea acel test de reevaluare pt reconsiderarea capacitatilor profesionale si pt a avea dreptul la noile grile de salarizare.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Multumesc frumos! Stie ca trebuie sa dea o evaluare de revenire la catedra, dar acea evaluare nu poate fi sustinuta si dupa medical??? Ca aici se contrazc!
Ba da. Ca de aia este medical ca sunt probleme medicale, nu?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
concediul medical unde se depune?la locul de munca? ma refer la situatia in care este luat imediat dupa CIC. si il plateste angajatorul?eu termin cic-ul in septembrie si e posibil sa am nevoie de un concediu medical ca sa rezolv niste probleme atunci, partea nasoala este ca firma s-a desfiintat aici si mai are sediul din Iasi, cartea mea de munca fiind la ei normal.
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site