Medical dupa CIC????

Medical dupa CIC???? | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

Se poate intra in medical imediat dupa CIC? Ca eu stiam ca se poate, insa la scoala la care lucreaza vara-mea nu se poate . Mai exact, copilul ei implineste doi ani pe 6 iunie si ar vrea ca din 7 iunie sa-si ia un medical (are neaparat nevoie). Numai ca directorul i-a spus ca NU ARE DREPTUL, ca trebuie sa revina la catedra pt nu stiu ce evaluare. Asa este?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Are dreptul la medical. Directorul are si el dreptate va trebui sa dea acel test de reevaluare pt reconsiderarea capacitatilor profesionale si pt a avea dreptul la noile grile de salarizare.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Multumesc frumos! Stie ca trebuie sa dea o evaluare de revenire la catedra, dar acea evaluare nu poate fi sustinuta si dupa medical??? Ca aici se contrazc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ba da. Ca de aia este medical ca sunt probleme medicale, nu?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

concediul medical unde se depune?la locul de munca? ma refer la situatia in care este luat imediat dupa CIC. si il plateste angajatorul?eu termin cic-ul in septembrie si e posibil sa am nevoie de un concediu medical ca sa rezolv niste probleme atunci, partea nasoala este ca firma s-a desfiintat aici si mai are sediul din Iasi, cartea mea de munca fiind la ei normal.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput