Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si ieri a fost ziua lui VLAD PETRU de Venerata! Imi amintesc ca a scris mai demult pe la noi. La multi ani cu sanatate si noroc!

La multi ani de 2 ori pentru DARIA si ROBERT! Felicitari, Tamira, sa fie sanatosi si fericiti! Cum se sarbatoresc gemenii, cu un tort mare, comun, sau cate unul pentru fiecare?

Eu n-am vesti prea bune, Robert s-a ales cu o "gripa de vara", asa a zis pediatrul azi. Amigdale mari, rosu in gat si putina tuse. Dar a fost complet aiurea si asta numai si numai din vina mea. Asta noapte pe la 2 s-a trezit si avea 39 iar eu nu aveam nici un sirop contra febrei in casa! De fapt am avut unul in mai cand am plecat in vacanta, dar l-am luat in Romania si credeam ca l-am luat inapoi, ca-i in trusa de medicamente, dar nu, il uitasem acolo! Farmacia de servici era la 20 km, in masina nu ne puteam urca pentru ca fusese meciul cu Germania si bausem bere, n-aveam pe cine sa rog la ora aia, un taxi asa de tarziu si fara rezervare nu puteam chema asa ca nu mi-a ramas decat sa sa incerc sa-i scad febra fara antitermic. Am vrut sa-i fac baie in apa cu cateva grade mai rece dar nici sa n-auda, nici sosete cu otet n-a vrut, tot ce m-a lasat sa fac a fost sa-i pun comprese reci pe frunte si pe obraji. L-am dezbracat doar in maieu sa se racoreasca, l-am supravegheat vreo cateva ore timp in care a avut un somn agitat si, pe la 5 , deja ii scazuse de la sine la 38. La 7,30 se deschideau oricum farmaciile dar am mers direct la doctor. Am zis ca de-acum imi iau cateva sticle de sirop sa nu se mai intample niciodata sa patesc ca acum. Dar, daca ajungea febra la 40 in loc sa scada, sunam la salvare, ca nu-i de gluma, anul trecut am patit-o o data - s-a culcat fara febra si s-a sculat la miezul noptii cu peste 40, delirand. Vorbea aiurea si tare m-a speriat, dar atunci aveam sirop contra febrei.
Acum e mai bine, i-am pus un DVD cu dinozauri si febra e sub control. Virusul o sa-si faca de cap inca vreo zi-doua.

Va pup pe toate si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
Noroc cu tine, Cristina22!
La multi Ani Robert,La multi Ani Daria,sa fiti sanatosi si fericiti, sa cresteti frumosi si sa aduceti parintilor vostri numai bucurii! Sa-ti traiasca,Tamyra puii si sa va bucurati de ei!!!!

Nicoleta, ti-am vazut puiutii, ce gingas si frumusel e Matei, iti vine sa-l mananci, si ce atitudine de frate mare are Stefan, sunt super-super draguti amandoi!
Cristina_C, imi pare rau sa aud asa de Robert, saracutul prin ce-a trecut, bine ca ati tinut febra sub control! Brrr!!!
La multi Ani si tie Vlad,iti urez si tie sa fii sanatos, norocos si fericit, sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata! Sa-ti traiasca puiulVenerata!!

Eu, normal sunt tot fara Andrei la domitzil. Vorbim zilnic la telefon, e tare vesel, iese cu bunica-sa cu rolele (doar el) si cu o prietena ceva mai maricica in parc si totul e bine! Mai avem si noi timp sa ne rezolvam din probleme.
Dar o sa-l luam maine acasa ptr. weekend si abia-astept!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
SI LA MULTI ANI! ROBERT SI DARIA!!!!! Sa fiti sanatosi si frumosi ca si pana acum!

Cristina, cred ca ai trecut prin ceva emotii... Mi-e si frica sa ma gandesc la raceli de-astea nasoale... la dublu...

Asaaaaa.... cred ca va asteptati deja, ieri Matei a mai implinit o luna si mama-sa nu a mai rezistat si l-a cantarit azi, desi maine mergem la vaccin... Avem vesti nou-noute! Puiul meu cel mic (Katty, multumesc de aprecieri la adresa puilor mei!) are 6.600. A luat luna asta undeva la 1.700.... Sunt fericita si tare surprinsa!

Va pup.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

VLAD!

Katty- nu mai ai, deci, asistent la birou!!??
Cristina- mare curaj ai avut!!Sanatate multa si sa scape repede puiutu'!!
Nicoleta, draga, ai doi baieti mari si frumosi!!

La noi ploua, iar noi ne pregatim de un w-e la munte! In concluzie, cred ca vom petrece in cabana!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!!
Cristina22, asa e, sunt fara Andrei dar diseara il luam de la mama, asa ca in weekend suntem impreuna.
Dupa-amiaza avem de colindat prin Ikea sa cautam sa-i redecoram camera lui Andrei, pat nou, si o notiera ceva, iar ptr mama o canapea, asa ca diseara ne vom face nervi la intrarea pe DN1!!
Nicoleta, , au fost sincere aprecierile mele, mi-s tare dragi copilasii tai! Ce bine a luat Matei in greutate!!! Super!!!
Voi ce faceti in weekend?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Va multumesc tuturor din suflet pentru urari...
Noi joi am petrecut doar cu copii...multi-21- la o terasa unde au o salte imensa gonflabila, topogan , leagan...Tati le-a pregatit gratarul si a facut-o si pe claunul...a fost super.
Vremea a tinut cu noi, desi de dimineata a fost cam innourat....si evident le-am facut doua torturi >unul PIRAT> si >unul CASTEL>....sper sa reusesc sa descarc pozele cat mai repede sa vin cu dovada
Robert si Daria au fost atat de incantati si atat de ...FERICITI.....au primit o gramada de cadouri...carti, 2 enciclopedii superbe, printese , jocuri si hainite cat pentru toata vara....
Ieri-vineri- am invitat acasa bunicii si nasii, matusi , unchi......si am mai sarbatorit si ieri o bucata...iar acu imi beau cafeaua si nu-s de unde sa incep...restul lume doarme...
Cristina22 multumesc si pupici pe nasucul lui Andrei...si Daria a Reusit sa si-l zdreleasca dandu-se pe topogan cu...capul in jos...am tras o sperietura...amandoua si asta chiar de ziua ei...
CristinaCmultumesc mult si multa, multa sanatate...sa nu mai ai parte de asa evenimente
Katty multumesc mult
Nicoleta pupici frumosilor fratiori si multumim pentru urari
...sa aveti un we asa cum va doriti ....si revin cu pozele mai tarziu
La multi ani! mazta EMMA si Vlad ....cu intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Daria!La multi ani Robert!Sanatate, fericire, noroc si bunastare va doresc, si o copilarie minunata!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Se vede ca stati mai mult pe afara... cam rugineste topicul...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Uite ca mai scriu eu.
Robert si-a mai revenit, nu mai are febra, dar nu prea mananca pentru ca inca il mai supara gatul si, din pacate, a mai slabit, dar pune el la loc.
Si acum sa va cer si parerea: credeti ca e o ideea buna sau rea ca un copil de 6 ani sa faca scoala de soferi - bineinteles, o scoala de soferi in miniatura, dar cu masinute cu benzina, cu traseu, intersectii, cu semne de circulatie, cu instructori care sa le explice, sa-i testeze? Exista asa ceva aici (pun linkul in engleza): http://www.kiddicar.de/en/index.php. Ma gandeam ca l-ar mai responsabiliza pe Robert in trafic, atunci cand merge cu bicicleta si i-ar mai educa auto-controlul. El merge bine, in general e atent, uneori, insa, cam repede si atunci franeaza brusc, ceea ce nu imi place si tot stau cu gura pe el. Ai vostri cum merg cu bicicleta, cu viteza sau moderat?

Noi mergem acusila muzeul de avioane, nu atat pentru muzeu, ca am mai fost, ci sa cumparam o carte cu avioane din hartie, colorate, de diverese forme si diverse modele pentru ca maine Robert e invitat la ziua unui coleg si vrea sa-i duca neaparat asa o carte, cum are si el. In plus i-am mai luat un animalut de jucarie ( un porcusor de Guineea) si o felicitare, o fi destul pentru un cadou? Mai ales ca mama a insistat sa fie ceva mic, simbolic.

Katty, si noi am fost ieri la Ikea si am cumparat un pat - de fapt o canapea extensibila, foarte faina, tinereasca. Ne-o livreaza de maine intr-o saptamana. De fapt e fain de tot la Ikea, imi place stilul lor.

Si o veste proasta. Azi m-a sunat mama si mi-a zis ca bunicii mele i s-a facut de 2 ori rau saptamana asta, nu mai putea sa respire, noroc ca era matusa mea cu ea si-a ajutat-o. Are 82 de ani si e bolnava de inima. Nimeni nu-i da varsta asta pentru ca este foarte activa, energica. Acum e bine, chiar am vorbit cu ea la telefon. Sper sa nu se mai repete, cred ca a fost si de la caldurile astea mari pentru ca recent a fost la control si starea ei era stabila - atata timp cat isi ia pastilele, e OK. Nu sunt pregatita sa i se intample ceva, de fapt niciodata n-o sa fiu si de-abia astept s-o vad la iarna.

Weekend placut!

ps. In seara asta e finala Germania - Spania, va uitati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

wow,Cristina, da' ce posibilitati aveti voi acolo!!O spun a nu stiu cata oara...Eu nici nu as sta pe ganduri! Consider ca ar fi util pentru copil, pentru responsabilizare si control!! Foarte fain!!
Bunica mea are 81 ani. Eu nu o vad de varsta asta. Pentru mine, e persoana speciala si NU ma pot gandi ca i s-ar putea intampla ceva. Traiesc cu frica asta, dar in minte s-a instalat o bariera si nu pot sa concep ca s-ar putea intampla ceva!!

Katty- io-s fan Ikea.Dar, din nefericire, nu pot cumpara lucruri mai mari decat ar intra in portbagaj.Asta pentru ca merg la cea din Budapesta sau Viena, ca sunt mai aproape decat Bucurestiul.
Sa ne arati ce ai cumparat!! Da?

Tamira-sa te tii de cuvant si sa revii cu pozele!!

Nico-ce faceti? Nu aveti probleme cu caldura din casa?

Noi am fost la munte in jud. Cluj. Am avut o cabana la dispozitie. A fost tare frumos.
Dar, s-a lasat si cu lacrimi. Andreiul meu nu stie sa piarda, nu concepe ca el nu poate sa fie la nivelul celor mai mari ca el. Si noi tot cu copii mai mari avem norocul sa iesim.Concluzia lui a fost ca el nu e bun de nimic...Va dati seama cata munca de lamurire am dus sa-l conving de contrariu!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput