Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 20

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Ank astia se nasc direct diversificati
Eu am visat aseara ca nasteam doi baieti si ma panicam toata ca nu pot sa le dau sa suga in acelasi timp ,ca nu pot sa ii tin...Doamne fereste!!
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

Ank

si

Poze Raulito

ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Anca, e primul dintisor al Mariei? felicitari
vreau si eu un "iepuras" pe prima pagina!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Da este primul ...multumim
anca

poze si filmulete
povestea nasterii

ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Eu am visat aseara ca nasteam doi baieti si ma panicam toata ca nu pot sa le dau sa suga in acelasi timp ,ca nu pot sa ii tin...Doamne fereste!!
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
AnkRaul
17.10.2007
si11+
Poze Raulito
Tu de ce razi?

anca

poze si filmulete
povestea nasterii

adyanna spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Sa va pove o faza.. Azi stateam in fata blocului cu bebe si trece o tiganca gravida ...desculta toata murdara.. cu alti 2 puradei de manuta desculti ...murdari din cap pana in picioare.. Unul din ei avea doar un tricou pe el si il tot ridica in cap si i se vedea ..putulica ..in bataia vantului... si toti au mers catre pubele sa rascoleasca pe acolo... atunci ma gandeam ...ce toxo ??ce CMV?? ... si ce decalotat de putulica sau diversificare???... nu aveau nici o treaba...
AnkRaul
17.10.2007
si11+
Poze Raulito
eu am vazut pe strada o tiganca din asta cu un bebel mai mare putin (cam 10-12 luni cred)care bea lapte dintr-un bibe f.f.f.f murdar, si laptele avea o culoare tare dubioasa si m-am oripilat...

Asa creste

cristi07 spune:
Ank, du-te la culcare ca iar te apuca 1 noaptea la "party"
Poze Radu

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by ancadragomanquote:
Originally posted by Ank83quote:
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
AnkRaul
17.10.2007
si11+
Poze Raulito
Tu de ce razi?
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
de gemeni maica!!! ...ca de tigani am ras live

Ank

si

Poze Raulito

ancadragoman spune:
Banuiam eu ca de gemeni
Tie nu ti-e somn?
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii

sanduta spune:
quote:
Originally posted by lixa
Sa va zic si despre noi, ca tot am ocupat toata pagina. Dimineata Catalin s-a sculat cu temp 37.8 intrarectal si i-am dat Panadol (stiu, nu e mare temp, dar de data asta am preferat varianta preventiva). Dupa putin timp incepe sa si tuseasca un pic... muci putini. Asa ca plec la medicul de familie (proaspat schimbat, va zic povestea mai incolo) sa vad ce zice. Dupa un control extrem de sumar, zice ca se aude ceva la plamani, dar nu cine stie ce. Eu tot intreb ce se aude mai exact, si cica ceva, dar putin... Drept care ne da antibiotic, preventiv, 5 zile. Si sper ca n-a vazut pe fata mea ce mutra am facut cand am auzit de antibiotic.
Buuun... cum nu mi-a convenit cum l-a examinat, zic ca daca tot sunt pe drumuri, sa trec si pe la IOMC, sa vedem ce zic si doctorii de acolo (pediatrul lui e la IOMC, dar si restul dr sunt chiar ok). Acolo ne preia un dr de vreo 30 ani, nou (nu l-am mai vazut, desi credeam ca-i stiu din vedere pe toti)... Mi-a placut cum l-a examinat, a ascultat peste tot, a pipait burtica, s-a uitat in gat. Si a dat verdictul: sanatos clinic.
Offf, acu nici nu mai stiu ce sa cred, asa mi-a trebuit daca am vrut si a doua opinie. Temperatura acum nu mai are, de tusit nu mai tuseste, desi ceva muci au iesit la aspirat acu seara (si totusi nu era fornait). Mai vedem la noapte... Am vrut sa iau si antibioticul, sa-l am in casa in caz ca e nevoie, si nu l-am gasit in nici una din cele 3 farmacii la care am incercat. Poate e vreun semn
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Mie una nu-mi plac doctorii care dau antibiotice repede repede.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
Ank, du-te la culcare ca iar te apuca 1 noaptea la "party"
Poze Radu
si tu de ce crezi ca ma tot vantur pe aici??? ... poate ...poate pica ceva

Ank

si

Poze Raulito

adyanna spune:
Fetelor imi laud si eu putin "cioara" In seara asta a adormit pentru a 5-a oara consecutiv singura, singurica in patutul ei!
Ea care nu adormea decat la mine in brate, eventual leganata! Desi cred ca asta are o oarecare legatura cu dormitul pe burta, pentru ca mai nou numai asa doarme.
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste