Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (291)
Raspunsuri - Pagina 3

Giova spune:
asa...de cand cu vremea asta calda...inchid cand plec de-acasa compu. si pe urma mi-e lene sa-l mai deschid.
aseara am deschis laptopul dar a vrut piticul BE si am renuntat in favoarea lui, am adormit inaintea lui si n-am mai intrat.
la noi e foarte cald. Il aduc de la gradi, stam in casa si iesim afara pa la ora 17. azi cred ca iesim la 18.
Dupa ce am dus piticul la gradi am fost sa-mi fac analizele, alea gratuite caci acusi vine februarie si nu le-am facut.
Prin urmare...acum vreau sa-mi beau si eu, am baut un fresh si gogosi.
am facut piata, azi fac ghiveci de legume cu orez...si cam atat.
am o febra musculara...mama...mama...de abia merg de picioare. Nu stiu maine ce o sa fac, poate maine voi lucra partea de sus a corpului.
Irinutza, lume noua!!!! Ma bucur ca sunteti bine, ca ai reusit sa o inscri la cresa pe sabina. Ce mare smecherie s-a facut si ea....ii place cu verisoara ei.
Irino sa de dai mai multe detalii despre ap. Ma bucur pt. voi, bafta in continuare. frumosului. asteptam pozele....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

anasol spune:
miha- dav a avut ganglioni si i-am facut eco si a zis dr ca ek , nnu are nik, asa se umfla la copii.....

bumbita spune:
bunaaaa
sa mai scriu si eu de noi sa nu ne uitati.
intai sa scriu despre noi, dupa care iau paginile din urma la citit...
in continue miscari si modificari. eu am aplicat pe un site de joburi ( nu stiu daca am voie sa il scriu , sa il recomand ) , am fost selectata la interviu la bcr centrala, dupa care am fost chemata si la al doilea interviu. culmea-culmilor!!!! olteanca de mine, trecu cu brio, ba mai mult, le si placu pamenilor de mine...norocoasa naibii ce sunt, inca o data. deci, ma voi prezenta la program incepand cu 16.06 pe calea victoriei la bucharest financial plaza.
...pana atunci, am angajat doua fete la firma si lucram de zor si cu spor....
cu apartamentul este ok....ne mutam pe 10 iulie.
gata ajnge cu ale noastre...despre copii...sebi a inceput iar cura de slabire. nu mananca mai nimic...de la caldura asta, cred....am inceput sa-i dau de la favisan un sirop cu 36 plante sa vedem ce si cum. are de toate....gentiana, cimbrisor, catina, fructe de maces, secara, ovaz, patlagina...etc.
este un smecher....speculeaza orice...face legaturi, conexiuni...ii place mult sa mearga cu trenul...abia asteapta sa vina wkndul sa mergem la tati la bucuresti.
bebita al meu este cu socrela inflortor pe zi ce trece. grasut, frumos si mancacios.
ce voi face cu ei incepand cu 16.06.2008? pai, nici eu nu stiu exact...mama iresponsabila ce sunt, nu? nu bebe va sta la socrela, iar sebi va sta la mama. toate astea pana in septembrie cand ne vom reuni si cand sebi va merge la gradi in bucuresti , iar bebe va sta la noi acasa cu mama care se pensioneaza.....uraaaaaaaaa1!!!!!!
citesc si eu din urma si revin...va pup dulce pe toate si sa nu ne uitati.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

bumbita spune:
giova, vai ce zi groaznica ai avut ieri...si eu ma sperii toata la feze de-astea cu idioti care au degeaba oglinda retrovizoare. p-aia cu jgheabul, sper ca i-a dat in judecata cel cu loganul . si voi, Doamne ajuta!!! offf!!! idiotii!!!
si sebi mi se pare ca are picioarele subtiri. si mai ales acum are si vanatai, ieri a si cazut si s-a julit ca avea pantaloni scurti...il ustura rau, saracutul...i-am dat cu crema de rostopasca...sper sa treaca repede....ofeteaza si noaptea cand doarme si se freaza bubita de cerceaf.
irina poate te ajuta cu ceva site-ul asta http://imobiliare.run.ro/tax/rom/.
eu stiu ca poti vorbi cu notarul sa iti zica care e pretul minim de vanzare pentru zona cu pricina si iti poate lua onorariul minim. intr-adevar ai si tu un risc fata de cumparator sa treci un pret mai mic, dar daca te intelegi cu el, poti scuti niste bani frumusei...norocoaso care sti, stai la mare, la soare.....
anasol...cum ai descoperit ca david are ganglioni? cum statea cu pofta de mancare? sanatate multa.
miha multa bafta la examene si tie bianca la fel...si sanatate multa lui dani cu varicela....ai grija tu, mami, sa nu se scarpine rau sa ramana semne. pupi.
toanca tu la ce banca esti? imi poti spune? cum mai este la casa????
sa va zic ce am patit noi duminica seara...imi serbam ziua de nastere...eram ca de obivei la mesele organizate de noi...o gramada....sebi a luat de pe masa de la bucatarie semintele si a vrut sa-si curete el singur seminte. si cand il vad ca intra in sufra rosu la fata tusind, innecandu-se. l-am luat repede la baie, l-am batut in spate, a scos vreo 3 seminte, a vomitat si tot plangea...z.icea ca mai este una...nu reuseam deloc sa o scoatem....nici cu apa sau paine sa se duca in jos. am fost cu el la spital, s-a uitat dr acolo si a naiba coaja se asezase intre cele doua amigdale in jos...a luat-o usor cu penseta, dar ce jale si emotii au fost nu va pot spune. offff, copii mici, griji mari.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

d_melli spune:
Bumbita nu e vorba despre pretul minim ca eu iau credit din banca si presupun ca nu se poate trece mai putin atata timp cat credit e o anumita suma. Eu vroiam sa stiu dc difera onorariile notarilor si in general cam cat costa procentual din valoare.
In alta ordine de idei frumosi copii ai . Prin ce ati mai trecut si voi, presupun ca v-ati speriat pe cinste.Bine ca a trecut.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

bumbita spune:
multumesc mult irina.
deci, faci credot. pai si noi facem credit decat pentru o parte din pretul apart de la bucuresti. deci acum nu stiu, voi faceti pentru toata suma? ca asa, poti trece pe contractul de la notar numai suma care o iei de la banca, de exemplu. in alta ordine de idei difera onorariile unui notar din bucuresti de onorariul unui notar din craiova sau constanta. deci, el percepe taxa in functie de zona si de numarul camerelor. oricum , incearca sa treci pretul minim pe zona respectiva si vei avea onorariul mai putin de platit.
va schimbati apart? cate camere luati? cat sunt apart in constanta? la noi au scazut fantastic de mult...si asta nu ne avantajeaza deloc.

d_melli spune:
Pai eu iau credit 90 si pe contract tot 90 figureaza apartamentul ( eu dau 80 de fapt pe el). Deci atata declar 90 la notar. E un apartament cu 3 camere , nu nou , e de prin 85 blocul , confort 0 , cam 76 mp. Avantajul e ca e peste strada unde locuiesc parintii mei deci am fi aproape , cunoastem zona. Apartamnetele aici sunt in jur de 90-100 , 3 camere o zona buna . Pentru o zona mai la marginea orasului cam 80-85 cele de 3 camere. Oricume mult mai ieftin decat Bucurestiul zic eu.

Giova spune:
Bumbita!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei 3 baieti ai tai!!!
Un camp de pt. o mamica si o prietena minunata!!!!
Felicitari pt. noul post in banca. Ma bucur pt. voi. cred ca iti va fii greu fara pitici, dar vor trece repede lunile de vara, si cu siguranta ii vei vedea in weekenduri.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

d_melli spune:
Cu scuzele de rigoare , Bumbita La multi ani! si iti dorim tot ce e mai bun in lume!

bumbita spune:
multumesc mult.
asa este...este ultima aniversare cu prefixul "2". tin de aceasta varsta cu dintii!!!! acum ma mai pot considera si eu tinerica.
ce mai fac proaspetele noastre mamici? cu colicile cum va descurcati? lapte este din belsug? multa sanatate, putere , rabdare si pupici frumosilor vostri copilasi.
f cald...domne....a venit subit vara.
eu vreau sa ma duc sa ma tund. si nu stiu cum. m-as tunde bob...a la andreea marin banica.dar cum sunt eu mai rotunjoara la fata, oare mi-o sta bine???