Casnicute sexy (173)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
Danelutza, imi pare rau dar lasa...nu fi suparata ce-i al tau e pus de-o parte...o sa gasesti una si mai faina 
miho..ai grija nu vana greselile mele ca scriu de pe alt leptop si nu-s obisnuita cu tastatura ![]()

alinutza
dar de la ce ai dureri?
miki
spor la trebushca
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
pe mine ma termina caldura asta!am niste dureri...nu stiu ce o sa fac cind o sa vina canicula!
alexa si
mami
iti iei concediu si vii la mine sau la Monica, ca-i racoare
Dar de dureri ai si de la ce ?

alexa si mami spune:
senx fetele, am sa tin minte ![]()
dureri am de cap, de-mi vine sa fac asa
, de la soare, caldura, lipsa de cafea. mai bag eu boticul, dar asa putina.
alexa si
mami
monica-elizabet spune:
of, evita soarele si da..daca nu beau cafea si pe mine ma doare 
bey vorba Danelutei...unde-ati disparut ca scot
pai se poa' ???
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Alina eu serveam cafea cind aveam burtica, din aia fara cofeina si-i puneam o feliuta de lamiie in ea, pentru dureri de cap. Daca ai fost obisnuita sa servesti cafea, organismul e obisnuit, iar acum se razvrateste.

alexa si mami spune:
monica, danelutza. asa e, si inainte de sarcina, daca trecea o anumita ora si nu beam cafea...
cum luam o gura, cum trecea.
am plecat la baita si nani de voie.
toate.
alexa si
mami
maria2mami spune:
.........somn usor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miho..ai grija nu vana greselile mele ca scriu de pe alt leptop si nu-s obisnuita cu tastatura
Incerc,incerc...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

gyongyi