Casnicute sexy (173)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Buna dimineatza :-))
Dimineata zici?
Mai dormi si tu noaptea fato,mai lasa inventarele alea...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Offf mai cuscra mai...ma bucur ca te vad in sfarsit bucuroasa. Sa stapanesti sanatoasa bucataria,sa faci multe bunataturi. 
Retete fara foc nu prea stiu...doar bombonele (Rafaello,Brigadiero),ciocolata de casa,cheescake...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
hello, ce faceti fetelor, cum ati petrecut azi?
la noi a fost f frumos am plecat pe la 9 dim de acasa si am venit pe la 19,30 toata ziua in aer liber,pecuit, hamac, papita buna, distractie...s-au jucat astia mici pana n-au mai putut, au dat si la peste(tati a prins 3 pesti cel mai mare de 4,600 gr) erau si concursuri...spre ex cine prinde primul in urmatoarea ora o anume "specie" de peste(super complicat caci organizatorii stiau ca pestele ala nu trage delok la ora aia) cica o anumita perioada de timp nu se hraneste
a prin un tip din greseala unul dar de spate nicidecum de gura
sau cine prinde un peste cel mai aproape de 5 kg(aici a castigat tati)
apoi cine prinde un peste cel mai aproape de 10 kg... cine prinde 2 pesti la rand din aceeasi specie...era rasul lumii...stiu astia sa se distreze...premiile erau 2 beri reci sau 2 coca cola, sau un pestisor artificial...distractie cat cuprinde, gratar, multi copilashi...eu pana acum nu ma duceam cu el ca-mi era frica sa nu cada astia mici in apa aia...dar acum cu vestele de salvare din dotare
e super ok zic eu si o sa mergem mai des.
acum deja ne pregatim de programul de seara fiindca maine e luni si la 7 dim se da desteptarea 
![]()
va
pe toate si va urez somnic usor
ps.Daneluta, sa stapanesti sanatoasa bucataria si vitrina
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Desteptareaaa....
Va poftesc la o...
...Doar n-ati vrea cafea la ora asta...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Dana_ch spune:
Helooooo!
pe toate
sunt in concediu medical,sper sa intru mai des sa mai povestesc cu voi ca imi era dor de voi
mariussimiuc spune:
Bine ai revenit Dana!
De ce esti in medical?Sper ca sunteti bine cu totii. 
mikiriki spune:
Am intrat sa va salut rapid. Am treaba
-- nuuuuuuuuuuuu nu beau
. A luat soatza un programel cu care downloadam filme si muzica. Era 14 zile gratis si daca esti multumit platesti nu stiu cat pe an ( asta ca sa facem treaba legal
) Eiiiiiii...soatza a uitat sa renunte la programel si acum am platit 96 de euro/an
....asa ca am treaba ![]()
As mai avea de calcat haine dar e foarte cald. Poate mai tarziu pe racoare
Ma duc sa-mi instalez ventilatoarele
Miha, la ora aia ( buna dimineatza) m.-am ridicat din pat ( m-am uitat toata ziua pe antena 1).oricum sper ca la sfarsitul lunii sa nu mai fac inventar
Dana, bine ai revenit. sper ca e totul bine la voi
Danutza, sa stapanesti sanatoasa bucataria si vitrina. Mi-am comandat si eu un dulapior ( farmacia personala- pt. ca mi s-a stricat un raftuletz
la cel vechi) si astept sa vina
Moni, ati avut distractie pe cinste ieri. felicitari
Dispar sa dushez florile 
Miki
doinabita spune:
Buna fetelor!si eu am venit ca mi-e frica de : 
da nu dati in mine...dati in calculator poate ii vine mintea la cap...
Pupati de la noi toti copilasii, chiar daca este cu intarziere!!!!sa fie sanatosi sa frumosi!!!!!!

La noi e cald si frumos!!!
Va pup !!!!merg sa fac de papa pentru seara!!!
Doina Bita