Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ktrinel?
chinico?
donia?

helaaauuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Deea, si la noi ciorba e o chestie cu multe legume si putina zeama.

Kiki, multumim de aprecieri. Poze fac, dar e asa greeeeeeeeeeu sa le descarc. Nu stiu de ce uit mereu sa le descarc. Si cand se aduna mai multe imi aduc aminte.

Mesele Stefaniei sunt asa:
la 7.30 lapte cu cereale, paste, cu ceva....
la 12.30 o "ciorba" de legume cu carne pui sau separat pate de ficat facut in casa sau pasta de peste, tot in casa, sau galbenus.....
la 16 branza de vaci cu iaurt, sa fie mai moale sau cu rosie..si apoi putin compot sau fruct proaspat
la 20 200 iaurt sau ceva cirbita sau ....ceva mai usor

poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
si am auzit clar, clar, clar cand i-ai zis intr-o prima faza lui d : "nu pune gurita mami !!!"
da, mai, le mai scap cateodata...si azi cand eram la vreo 3m de el si a ochit o cireasa cazuta in nisip, uda in prealabil, si tapetata bine, iar am scapat-o. m-am enervat cumplit. si ca era cireasa acolo, si ca a vazut-o si ca i s-a facut pofta, si ca a trebuit sa-i dau capsuna in schimb (cand el voia totusi cireasa), si ca i-am zis s-o lase...deci da, recunosc cu mana p einima ca le mai scap. dar asta e exceptia si nu regula

dandusa pai aici nu ne intelegeam noi. tu zici ca are nevoie de limite, eu zic ca lasata libera le va gasi singura, si le va trasa ea, si le va si respecta altfel decat pe cele impuse.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Azi am cumparat sandalute, si eu, de la Bopy, singurele pe care le/a tinut in picioare...am incercat mai multe modele, dar la fiecare tipa " au, au, au, gios (jos), gios, mami"...statea in piciorul descult si cu piciorul incaltat ridicat, si nu vroia sa mearga ...am zis ca si innebunesc...pur si simplu nu le vroia...cand i le/am dat pe astea pe care le/am si cumparat, nu a zis nimic, mi/a dat si celelalt picior, s/a dat jos de pe scaunel si a zis " moase"( frumoase)...bun...acu io ce sa inteleg: celelalte o deranjau sau nu/i placeau???

Iar zic de MARIME, puteti sa ziceti ca/i pitic , dar i/am luat 19, in ideea in care mai intra un deget in spate ...ea cand mai creste in picior??? Din aceeasi cauza nu am gasit crocsi nici in Italia, pentrru ca nu erau marimea 19...
CUM PAPAM: - 10.00 mic dejun: lapte cu biscuiti SI paine cu almette, ou fiert, orice mananca mami; cere ea lapte si apoi vrea si ce mananc eu;
- 13.30/14 supica, zeama aia, cu taitei sau cu galuste;
- 16/17 felul 2: mazare, spanac, pireu, omleta,..., cu carne;
- 18/19 sau cand papa tati, papa si ea;
- 21.30 gris cu lapte, orez cu lapte, lapte cu cereale, biscuiti cu lapte,...;
Intre mese rontaim la greu...

17+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Am fost la ORTOPED ieri...suntem ok ...s/a uitat cum merge incaltata, descaltata, s/a uitat la pantofi, si a precizat ca trebuie sa fie: INALTI, TALPA mai RIGIDA, cu TALONET

Acum fug...bucataresc: ciorba de pui a la grec si fasole verde ...cine doreste? cine pofteste?

" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Gata primu' fel...

DANDUSA: la noi nu exista mai multe variante...pur si simplu ii pregatesc ceva, si daca nu vrea, nu vrea...asta la pranz, pentru ca la masa de dimineata, daca nu vrea lapte, mi/e usor sa/i dau iaurt...la pranz daca am gatit nu's ce si nu vrea, nu am cum, cand, chef, nervi, sa mai gatesc alt fel, pe care probabil nu/l va vrea...Nu stiu ce sfat sa/ti dau, dar eu nu i/as oferi mai multe feluri, mai ales ca urmeaza sa nasti, iar timpul alocat ei se va imparti la doi...am vrut sa/ti sugerez sa o intrebi pe ea, sau sa/i dai ei sa aleaga ( deschizi frigi si na, mami, ce poftesti), dar am uitat ca ai precizat ca ar manca numai ce nu trebuie, asa ca upsss...adevarul e ca uneori nu poti lasa chiar totul la voia lor...Alessia ar manca numai cioca ( ciocolata) toata ziua, iaurt, lapte si supa...dar ar predomina cioca...si atunci? Eu asa fac: mami , asta este de mancare...nu doresti, papam la urmatoarea masa...

Mergi la inceput

De ieri avem 2 MASELE NOI (adica 2 colti la fiecare), jos...avem in total: 4 dinti sus si 2 masele...3 dinti jos si doua masele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dia, la noi in imitatia de mall (si in carrefour) exista magazin "stone creek". astia is singurii care au crocs "original stuff". in constanta, adica, ca prin tara or mai fi :) marimile cica incep de la 20... si pt fete au unii ataaaat de faini, mary janes, cu doua bretelute, mai decoltati in fata, bestiali :) eu i-am luat cu 94 ron [omulet care se spanzura], si chiar cu 15% reducere deci pret normal.. cam 11o ron [acelasi omulet, care-si taie si venele in timp ce se spanzura] :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

P-aci, p-aci…cu gatu’intzepenit…cica am facut amigdalita..cum? nu stiu nici eu …da` daca zice doftoru, ma conformez si bag o tura de antibiotic…dar cred ca mai de efect a fost albastru de metil …nu radeti, ca m-am dat pt prima data in viata, de disperare …se vinde si aici , tot pt gat… stiu ca in tara confundam mereu albastru de metil cu violet de gentiana…d`ala de-si dadea mama pe blond si iesea roz…altfel, ma simt ca un curcan cu margele mari si rosii la gat ..pe care mi le plimb tzantosh..

Julia e in greva foamei acasa …pana si la lapte…dupa ce reusisem performanta de a o trece pe lapte de vaca integral, acceptat timp de o sapt fara probleme…acu nu mai vrea de nici unele..la gradi mananca bine, educatoarea mi-a zis ca deja s-au obisnuit si stiu ca Juliei ii revine cea mai mare portie.

Poceste f haios cuvintele…sunt consoane pe care nu le poate pronunta deloc..si cuvintele sunt cu usor accent …frantuzesc evident …dar stie ca fetita e fetita , dar si ca fetita e fille…etc…sa zicem ca sunt multumita de performante la halul de melanj de limbi de pe aici…

In rest, ce sa zic…nu ma mai prea regasesc in conversatiile voastre, ca paturica nema, pantofi ..mama Doamne , atatea firme nu am auzit in viata mea…eu nici nu stiu exact ce firma are fii-mea in picioare acum…noroc cu Crocs ca suntem si noi in randul lumii, despre concedii ..nu coincid destinatiile si posibilitatile.. despre mancat-nemancat.. nu ma bag , ca nu vreau sa fac valuri , la fel si cu compartamentul in parc (pur si simplu noi nu ne-am confruntat cu situatiile descrise)…, varicela nu am avut, ochelari nici atat…apropo, Yagmur voi ati mai fost la control ?

Despre inaltime si greutate : 86cm si 12,6kg. ochi albastri par blond si din ce in ce mai inelat.

Despre papadii : sunt pe cale de disparitie ..angajat killeri biologici, environment friendly, etc…

ma risc sa va sugerez ceva pt concediu: nu luati blendere si alte tampenii...ca nu stati voi in restaurant sa blenduiti...e de ajuns sa maruntiti cu furculita daca chiar e nevoie...ca doar prize nu-s peste tot si chiar daca merge pe baterii(oare?) trebuie apoi spalt...doar mergeti in concediu, nu?
despre carutz, eu il gasesc f util, unul mic si subtire, usor de carat...pt ca apa si soarele ii oboseste, plus distantele ...asa ca e binevenit.
despre pampersii de apa, va recomand doar sa nu iilasati umezi pe ei dupa ce ies din apa, dati jos, pus altii uscati...altfel stiu copilasi care s-au iritat .
eu nu am vazut nici un bebe in fundu gol pe plaja, asa cum se obisnuia la noi. cam asta zic eu despre escapada in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aelita, felicitari pt baietel! asteptam vesti ...si poze.

madaluta, voi ce mai ziceti?

sanatate burticilor in ..dospire !

Mergi la inceput