Fulguleti de nov-dec-06 (176)
Raspunsuri - Pagina 14

dianocica spune:
am termiknat si pozele, super copii. beeeeeeeeeei, roxanica tu ai zis ca david al tau are bicla. pai asta e motocicleta in toata regula. mama daca ar vedea-o d...
a, si una tare. d nu mananca rosii crude. a tot cerut de la noi dar nu i-au placut niciodata. azi in parc a vazut o sacosa cu rosii la o tanti si a cerut si el . am luat-o sa o spal inainte, si i-am dat-o. si dupa fiecare gura ma punea s-o mai spal un pic
. atat de dulce..plin de samburi pe barbita, nu mai zic de tricou...si a mancaaaat la rosia aia..asa tacticos scotea coaja si mi-o dadea...minune de copil, va spun.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Raluca_u spune:
noi am avut pantofiori Pablosky mai prin toamna. au fost ok cat i-a purtat - vreo luna maxim cred. ii creste piciorul intr-un ritm...
imi aduc aminte mai in primavara ca intreba cineva ce masura sa cumpere incaltaminte pt la toamna/iarna ca gasise o oferta buna si raspunsul a fost cu 2 numere mai mare.
care doua numere, ca noi deja de la 21 in februarie acum suntem la 23 - pana in toamna/iarna la cat o sa ajungem nu ma intrebati...
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Raluca_u spune:
Dianav sa inteleg ca tu vii la paturica de duminica?
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

adinazot spune:
Ce am veni si noi la paturica cu voiiii!!!
pupici
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

dianocica spune:
quote:hai
Originally posted by adinazot
Ce am veni si noi la paturica cu voiiii!!!
pupici

Raluca_u spune:
chiar asa Adinazot, haideti si voi. Noi va primim cu bratele deschise, va primim si in gazda ca sa prindeti ambele paturici daca tot veniti

dianocica spune:
inca o data flimuletul care nu se incarca
www.youtube.com/watch?v=xG2DFVSou-4" target="_blank">la tasnitoare prima tura si gata, ma duc sa fac mancare

simo29 spune:
Si noi am veni la o paturica...
Multumesc mult de tot pentru incurajari - David se pare ca are o forma usoara de varicela - la mine a fost teroare! Initial doctorita mea a zis ca am pneumonie (febra aproape 40,frisoane ,nu puteam respira)mi-a dat antibiotic- Augmentin. A doua zi dimineata eram plina de bube peste tot - cele mai multe pe fata si in cap, pe maini ,pe picioare - cred ca am avut vreo 200 - nu exagerez! 5 zile am crezut ca mor - nu ma puteam ridica din pat ...si toate astea se intamplau in Saptamana Mare. La Pasti, ce sa zic - n-am fost nicaieri n-a venit nimeni la noi....
Acum, rezistam noi cumva in casa pana sambata - oricum apartamentul nostru e foarte racoros - e mai bine ca afara...
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)

Dia1609 spune:
dianav, reducerile dupa 15 august din cate mai tin eu minte :)
kikineata, fato, m-ai spart cu preturile la papucei!! 1 mil??? aici primigi sunt 240 lei, chicco peste 200 lei . eu i-am luat acum sandale de la chicco cu 230 lei, nu-mi zi ca in buc sunt 100 lei ca ma impusc!
i-am cautat sandale cu degetele descoperite de m-a apucat damblaua... am zis ca-i iau geox (200 lei) dar la geox aveau doar modele cu baretuta in spate, deci cu calcaiul liber, si nu mergea bine in ele, ii tot aluneca calcaiul. am mai gasit primigi la 240 lei frumusele, dar nr.22 ii era mic iar nr. 23 ii era larg ... am vazut si de la alte firme modele dragute mai rezonabile la pret (adica 150-170 lei) dar nu aveau nicicum numarul ei (adica 22 sau 23, depinde de calapod)
intr-un final am mers si la chicco (ultima speranta, ca altfel plecam la unguri la cautat de sandale)... zic intr-un final ca eu nu sunt fan chicco (desi pantofii sunt ok la ei) si pt ca vanzatoarele de acolo m-au scos din sarite de fiecare data si am spus ca nu mai intru la ei in magazin... si ce sa vezi: o gramada de modele de sandale, toate marimile, culorile, si cu barete, si fara, si inchise peste degete si deschise, etc... chiar frumoase... dar, cum ziceam, preturi de la 200 lei in sus... si culmea, vanzatoarele chiar dragute :)).... nu s-au acrit nici cand oana a fugit afara din magazin incaltata in sandalele lor si cu un slip de baie dupa gat
... a, chiar, ca tot discutam, i-am luat slip de baie de acolo cu 350 lei, f dragut (atat doar ca marimea de 2 ani ii sunt cam mari, azi tb sa merg sa-i schimb)

a_deju spune:
simo, dar poti linistita sa scoti copilul afara.... doar sa nu-l duci la socializare, in rest..liber la plimbare... noua rubeola sau varicela sau ce-o fi fost nu ne-a modificat absolut deloc programul :) aa, cu exceptia saptamanii magice de dinainte, cand febra era topaitoare de dimineata pana in seara. ca dup'-aia am zis doamne-ajuta cand au iesit bubele, ca ne-am putut reveni la normal :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx