Fulguleti de nov-dec-06 (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Raluca_u, e foarte frumoasa Adinutza si pufoasa si ea , las' ca si Maria mea "viitoare" va avea falcutze, bucutze si va manca biiine si va dormi si mai bine.
Multumim, fetelor, pt. aprecieri
Kikineata, bravo gargaritei, auzi la ea, aproape 11 kile????Super tare, dom'le!! 1-1 cum ar zice Oana de Dia.
Si hai, zi, ce i-ai pregatit papa bun pe cand se trezeste?? Io amu muncesc de zor la niste spaghete cu carnita de pui si smantana, pt. David. Parca vad cum se simte jignit micutul meu de un asemenea meniu. Cand se trezeste dupa-masa, il iau la dragalit si apoi il intreb : "vrei sa papi?" el : "nuuuuuuuuuuuuuu", " da poate vrei supica" "nuuuuuuu" , " sau carnita" " nuuuuuuuu" "sau branzica" " nuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!" si tot creste in intensitate nu-ul ala si se supara rau "slabucul meu", cum ii zice bunica. Sunt o rea ca-l necajesc, dar atat e de simpatic, cum imi raspunde vehement, consternat de faptul ca nu inteleg si mai indraznesc sa insist. Si de regula cand zice "nu" apoi "nu" ramane.
Laura, voi cum mai sunteti??Cum au iesit analizele tatalui tau?Toate bune?
Laviniaaaaaaaaaaa !!!!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu din urma.... toata ziua am fost plecata.... si pentru analize si pentru job.. sint franta..
Si acum una calda, una rece.... calda... am mai slabit 3 kile ... asa bine ma simt... aia rece: am fost sa fac ceva analize ptr ING (incerc sa-i fac Debut 18 lui Luchitza dar in curand renunt.. ca ma cauta aia si in fu...) si cica sint suspecta de vitiligo... mi s-a mai spus asta acum ceva ani, dar deh.. nu am fost la dermo... acum cica e musai sa merg..
Intradevar cand am fost la epilat mi s-a pus ca am 2 puncte albe in zona inghinala... sper din tot sufletul sa ramana doar acolo ca tare nasoala e boala asta....
Ieri am apucat sa vad lungana de Oana si bucile de motan... frumosi rau... sper ca in acest an sa-i cunosc la fatza locului..
Fug spre casa.. pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Ne/am trezit...ce/am mai dormit...

ROXANICA ce/ti seamana David...baiatu' mamii, hi? Si nu e slab deloc, mi se pare ca arata foarte bine...
RALUCA mama, ce pufoasa e...ce/as "pupa/o" putin pe falcute...mai degraba as prinde/o putin ...dragalasa foc...
Ma duc la imbracat...la 6 mergem la doctor sa vedem cu piciorusele...

17+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

buna,mamicilor,nu am citit nik din urma,dar am si eu o mica mare intrebare,stiu ca s-a mai vb despre,dar please repetati si pt mine....maine tre sa ma duc sa-i fac analize lui Dav...deci cum procedez cu punguta de pipi?????tre sa-l spal cu apa si sapun inainte sa i-o pun,asta ar insemna sa-l trez pe la 5 dimineata sa-l spal,sa i-o pun si apoi normal nu va mai dormi pana pe la 7 cand va trebui sa plecam..ca tre sa fie nemancat cand ii ia sangele,iar masa lui e pe la 7 dimineata..pleaseeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor

lipsit motivat si nemotivat .. sorry ! pupici la toate si la toti copilasii , ca bbei nu le mai putem zice ! ;)
P este bine, vorbeste muuult de ne innebuneste !! cum deschide ochii incepe si termina doar cand adoarme peste ore bune . spunem poezioare cu ajutor, stie ceva cum e cu scufita, si de vreo cateva zile zice : te iu-besssssssccccc cu pauza intre :)
mama e mult mai bine dar tre sa stea in pat, oboseste rpd chiar daca face numai cativa pasi . recuperarea e grea dar sper sa fie bine ! va multumesc tuturor ptr sprijin . acum parca am 2 copii, unul mofturos si vorbaret altul ... doar mofturos si de la care scot cuvintele cu clestele.

vazut pe adinel-frumusel si ursitoarele .... f interesant si fain !

si inca ceva : vreau vacanta !!! daia adevarata cu papa, nani, plaja ... dar nust cand si unde ... poate prindem o delegatie la mare cu tati ......cine stie ...

yagmur : felicitari !! ia-ma in clubbbbb , nu ma lasaaaaaaa !!!!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by kikineata

MMMmmmmmmm...garga face nani de la 2 la 5 asa ca....

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

si Crinuta la fel...,deaia am si zis sa facem o nebunie...,o sa ma car cu carutul tocmai ca s-o pot adormi in parc...,ti-am dat vreo idee?!

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Cand se trezeste dupa-masa, il iau la dragalit si apoi il intreb : "vrei sa papi?" el : "nuuuuuuuuuuuuuu", " da poate vrei supica" "nuuuuuuu" , " sau carnita" " nuuuuuuuu" "sau branzica" " nuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!" si tot creste in intensitate nu-ul ala si se supara rau "slabucul meu"

...noi ne-am laudat destul cu mancatul si acum facem greva da' o greva de ma scoate din pepeni...,ca-i prezint trei meniuri precum spui si se alege cu biscuiti...
ma tot gandeam ca nu prea procedez bine...,ea stie f clar ca poate sa faca figuri grupa mare,tot la ce vrea ea ajunge...(a nu se intelege ca-i dau sa pape ce nu-i place...,da' niste mancarica la pranz ar fi ideal...
cum spuneam ...,daca ar avea numai o varianta si ar sti f clar acest lucru...,nu cred ca ar mai face figuri la masa!
imi amintesc o discutie de la Oprah cu o mamica care avea 10 copii...,era f fericita ca ai sai plozi papa tot din farfurie...,la care Oprah a intrebat-o,care-i secretul...,stii ce a raspuns mamica??? "nu sant bufet si nici bucatar,ce avem la masa,aia mancam,nu exista optiuni"
da' cum sa aplic metoda cand ma uit la fiica mea si ma apuca groaza...,se pare ca-i singura slabuta de pe aici,mai toti de la categoria musca au luat avans...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele, insist cu mesajul asta. Va rog sa-mi recomandati si mie un ORL-ist bun , in Iasi, pentru mine. Trebuie sa merg sa vad ce fac cu sinuzita asta, ca nu ma lasa in pace deloc. Multumesc.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

deea teoretic trebuie spalat locul, dezinfectat cu rivanol si apoi cules pipi direct in borcanel. borcanel proaspat deschis (cu cat mai putin timp inainte) de care sa nu atingi deloc cu mana sau cu putzi. ma rog..in interior sau pe capac, ca tre' sa-l tii cumva.

acum sa-ti zic cum am facut eu si a iesit sterila. l-am spalat seara la baitza, apoi pampers si somn. dimineata, dat pampersul jos, prins pipi in borcanel si atat. deci n am mai sters, n am mai dezinfectat..nimic. dar nu am atins de maini/haine, ca in alte dati. eu zic sa nu te stresezi f tare, pipi il poti duce in orice zi la laborator, nu chinui copilul daca nu-ti iese din prima. si sa va duceti la un laborator unde fac analiza cantitativa, nu doar calitativa. sunt unele policlinici unde iti spune doar ce are, gen e-coli, dar nu iti spune cat. si apoi tre' sa o repeti la alt lab, sa vezi cat e coli are si daca e nasol sau nu.

dandusoooo de cand nu mai scosesem biciul... jap jap. bine, bre, of all people...taman' tu? pai cred si eu ca la 10 copii nu ai cum sa le faci 3 feluri de mancare dar asta nu inseamna ca asa trebuie sa procedezi si cand ai unul. adica doar pt ca functioneaza nu inseamna ca e si ok. ce, n ai vazut copii care-si iau la palme non-stop si dup-aia tac? asta inseamna ca asa trebuie sa faci?

plus ca e clar ca la crinuta e o chestie temporara, e un disconfort nasol in mom asta. si fie ca i-ai prezenta 1 sau 10 feluri de mancare ea tot biscuiti/grisine/pufuleti ar cere. las-o in pace. las-o sa-i treaca. bea un pahar un apa, numara hipopotami, spune-i cat o iubesti, ca intelegi ca nu e in cea mai buna forma, ca esti acolo pt ea orice s-ar intampla, ca se poate plange la tine..hai ca le stii pe toate, te stiu ca le stii . doar ca te-ai lasat dusa de val si ai uitat ce copila absolut minunata-minunatelor-dulcetea-si-cumintenia-pamantului ai. si cat o iubesti si cat vrei sa-i fi alaturi si sa fi tot suportul de care are nevoie vreodata

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Danutz,
invitatia la paturica era de 1 Iunie...,deci facem sau nu facem?
valabil pt toate mamicile care vor sa-si sarbatoreasca copii impreuna cu noi...,desene pe asfalt,jucam sotron-ul,coarda,aduc si-un elastic...,tara tara vrem ostasi...,daca-i cerere fac si eu un nr de dans,haidetiiiiii

Mamica stralucitoare

Unde , care, cum, ce ???
Venim ...venim...serios ca venim..
Azi vorbeam cu o amica sa-i intreb ce fac ei de 1 Iunie, mi-a zis ca pleaca in Vama Veche...dupa care m-a pocnit...Normal, ea nu are copil...
Asa ca voi ziceti unde si cand, ca noi venim...

Mergi la inceput