De ceva vreme imi caut un nou loc de munca, situatia la firma la care lucrez nu e prea roz. Orasul este mic, posibilitati de angajare pe un salar bun sunt putine. Si uite asa am aplicat si la Alpha Bank, intr-un oras situat la 15 km de orasul in care stau acum, dar nu am aplicat pentru un post anume.
Nu am lucrat niciodata intr-o banca, am terminat ISE-specializare marketing si lucrez de la absolvirea facultatii in vanzari.Am experienta in vanzari, relatia cu clientii, relatia cu productia, stiu limba englez/maghiara. Deci nu am experienta bancara deloc. Motivul pentru care am aplicat la Alpha era doar ca e un loc de munca intr-o zona in care cu greu iti gasesti serviciu.
Deci, ma trezesc azi cu un telefon de la ei, prin care ma invita marti la interviu. Au disponible urmatoarele posturi: Sef de Agentie, Analisti credite IMM, Consilieri vanzari si Consilieri IMM.
Daca poate sa ma ajute cineva cu mai multe informatii despre posturile acestea i-as fi recunoascatoare (cu exceptia postului de sef de agentie ca nu e cazul Eventual un nivel de salarizare, sa stiu la ce sa ma astept la interviu. Nu am mai fost demult s sunt putin "ruginita". Cred ca nu o sa dorm pana marti...
Mandy draga bafta multa! Sfaturi nu prea am sa-ti dau ca as fi si eu cam in aceeasi postura ca si tine legata de experienta ...
Doar sa fii naturala si sa raspunzi scurt si la obiect !
Tinem pumnii!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Nici eu nu pot sa iti dau ceva informatii despre astfel de joburi. Oricum par a fi interesante. In schimb iti doresc multa bafta.
Multumesc fetelor pentru incurajari. Vad ca nu prea au fost raspunsuri legate de posturile de mai sus. Asta e. M-am documentat un pic pe Net. Om trai si om vedea cum se zice.