cameron diaz

cameron diaz | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

s-a ras in cap.. mie chiar imi place actrita ast.. are un zambet fermecator.. ce-o fi apucat-o?
http://www.click.ro/Vedete/cameron-diaz-s-a-ras-in-cap

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ardeiash, mie nu-mi place deloc de ea!

Noroc cu machiajele ca altfel...

Nu stiu daca ai vazut "In pantofii surorii mele"(parca asa se numeste filmul nu mai stiu exacat,de fapt nu stiu titlul romanesc)dar eu o vad exact ca-n filmul ala!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ardeias, tre' sa-ti spun ca si mie mi se pare urita cu spume la fata. Am vazut de curind un afis cu ea (cred ca se cheama Nunta la LAs Vegas filmul) si daca cu super machiaje si poze aranjate arata asa de urit, oare cum o arata in realitate? Altfel mi-e drag de ea ca e haioasa cu moaca aia de ratusca cea urita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si mie imi place de ea.. mi se pare ca are mereu un zimbet de adolescenta. Tare draguta, chiar si cu nasul ei strimb imi pare foarte interesanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

NU-i vorba de nas, sa-i vedeti fata...e plina de acnee! Sa o vedeti fara make-up, e moartea! Si nici nu se sinchiseste prea tare de chestia asta!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si mie imi place tipa,cit despre acnee,nah....nimeni nu e perfect.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns detected spune:

Nu sa ras in cap...este o peruca prostetica pt noul film in care va juca.IIn unele poze apara ca o zeita in altele ma muma padurii...dar in general pare a fi o fire foarte deschisa si amuzanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

si mie imi place cameron! da, asa am inteles si eu din articol ca e pt film"chelia". si si daca s-ar tunde 0 in realitate i-ar sta super! imi place si nasul ei stramb...inseamna ca se accepta asa cum e, si credca asta e si farmecul ei!! mie nu-mi plac oamenii perfecti dpdvd fizic! si nu credca e plina de accnee, daca le-ar avea are ea banii de tratamente! poate sunt trucate pozele in photoshop(sau altceva). have a nice day!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mie nu-mi place nici cu, nici fara par, nici in "real life" - poze, nici in filme. Chestiune de gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Nici mie nu-mi place....cu sau fara par.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mi-au placut multe filme cu ea. In rest, nu e perfecta, asa cum nu e nimeni perfect si asta ma bucura :-)))

Offtopic: Iliuta, ce faci, cum esti, nu te-am vazut de muuult timp !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput