Aspirante optimiste > 20 (313)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ancutza, Mihaela, Oana, hai ca incet incet ne strangem!

Celelalte fete cred ca au treaba multa. Bine ca eu am rezolvat ieri multe chestii si azi pot sa mai iau cate o pauza!

De Butterfly nu stiu nimic, cred ca e plecata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

la asa o petrecere, vin si eu cu
iar pt tine bee, ca tocmai ai papat, sau ca sigur dupa ce-ai papat te-a luat si somnul
gresesc???????

mitzica viitoare gravi... da luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bee, m-am emotionat cand te-am vazut la Odisee...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelacg

la asa o petrecere, vin si eu cu
iar pt tine bee, ca tocmai ai papat, sau ca sigur dupa ce-ai papat te-a luat si somnul
gresesc???????

Mihaela, ai dreptate, m-a luat un somn de mi se inchid ochii. As bea eu o cafeluta, insa ar fi a doua pe ziua de azi si e cam multisor. Insa un pahar de suculet rece parca nu as refuza.
batem toba ca sa plece somnul, supararea si alte chestii din astea. sa ramana voie buna!

Bee

Mergi la inceput

eu la 7 in seara asta am examen la audit financiar
am invatat de m-am rupt, am preferat sa stau cu voi, ca sigur nu as fi putut sa invat, m-as fi gandit la meli.
mai stau un pic, si ma apuc si eu sa fac niste teste(250 la numar)
sa-mi tineti pumnii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanaiacovita

Bee, m-am emotionat cand te-am vazut la Odisee...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mi-am zis ca deja trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea si sa nu mai fiu prapastioasa. Insa eu m-am obisnuit aici cu voi , chiar daca sunt de putina vreme pe forum. As vrea sa va iau acolo, sa fim colege. Slava Domnului, timp este destul.

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

quote:
Originally posted by unducthable

quote:
Originally posted by magduta10

Mihaela ai mare dreptate. Si ep mien ma deranjeaza cind ma intreaba ca nu facem copii, dar ii raspund deja cu indiferenta ca nu mai am timp si voi astepta citiva ani ca doar suntem tineri (nu prea la 30 de ani). Si chiar in momentele astea sunt intr-o prapastie dat fiind c am-a sunat o colega de la lucru si mia- zis c a una dinte colege s-ar putea sa fie insarcianta, aceea colega care la rindul ei cindvroia sa ramina m-a descusut pe mine (care de trei ani incercam si m-am documetnata destul , si stiind destule) ca sa afle ea cit mai multe apoi sa tina in secret tot ceea ce face ca sa reuseasca. undeva mi-e ciuda dar tot in DD imi pun sperantele ca fiecare cu ale lui, mia tirziu sau mai devreme a fi cumva. ma doare enorm dar asta e.
Iti admir curajul avind in antecedente 3 pierderi, eu am avut doar unul si uite ca ma pune la pamint. Dar cred ca si datorita faptului ca sotul are mai degraba probleme si daca nu ii cu ce nu am cum sa ramin, sau cel putin foarte greu (ca doar si cazuri de exemple pozitive au fost).

Dana metoclopramid poti sa iei, dar ar fi bine sa iti suni si doctorul, iar daca ti-a dat siofor ar fi bien si o monitorizare a glicemiei sa nu cumva sa ajungi in hipoglicemie.

Unductable eu imi aduc aminte de o fata , veche aspiranta, duap ce a vut pierdere/pierderi era foarte necajita si foarte greu ai scos-o din starea ei, e vb de Michelle, sutn sigura ca o stii, si uite duap atitea necajiri, esuari si incercari a ramas insarcinata. Nu stiu daca la voi e probleam si cu spermatozoizii, dar pot sa iti spun ca mai mare problema e cind nu ai gigei decit cind e problema la femeie. Crede-ma. Eu as da orice sa fiu eu problema , ca doar mai o stimualre mai una alta si tot e mai bine decit sa nu fie sperma sau si care isi sa fie cu mobilitate inferioara.Dar trebui in final sa fim optimiste.

in asteptarea unui ingeras

ai dreptate , cu Michelle m-am imprietenit pe loc, un anume grup de fete aruncau du pietre in ea de ... vai de capul meu ... am stat de vorba cu ea pe msn , eram ingrijorata , am stst mult de vorba , am rugat-o chiar eu sa nu mai scrie acolo ... s-a linistit si a ramas gravida , desi numai ea stie , pana isi tine copilul in brate , dar pot spune ca ma mandresc prin faptul ca e prietena mea si m-a lasat sa o ajut asa cat am putut

sa scriem la capitolul celalalt ca aici s-a inchis

eu pot incuraja alte fete , dar pe mine , NIMIC , sunt vraiste

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Scumpa de tine, e greu e foarte greu dar timpul mai emelioreaza durerea. Si cind incurajezi pe cineva incerca sa asculti si tu ceea ce zici. Nu e usor dar tebuie sa trecem peste necaz pt c ne trage si mai mult inapoi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaelacg

eu la 7 in seara asta am examen la audit financiar
am invatat de m-am rupt, am preferat sa stau cu voi, ca sigur nu as fi putut sa invat, m-as fi gandit la meli.
mai stau un pic, si ma apuc si eu sa fac niste teste(250 la numar)
sa-mi tineti pumnii

Spor la invatat si bafta la examen diseara! Stii ceva? Si eu am cam stat mult pe forum, chiar daca aveam chestii de facut. Da' sa nu ziceti la nimeni!

Bee

Mergi la inceput

ce fel de suc bei?
nu ai voie
nu bea prostii
apa simpla, sau cu lamaie sau un suc natural de ructe
eu mi-am dus la servici un storcator mic, tai fructele in doua, si imediat pun de-un suc matural
vezi ca-s cu ochii pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Mihaela succes la examen

Mergi la inceput