Aspirante optimiste > 20 (313)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Kitzy cand a crescut atata si ce grasunica este ,iar ochii aia albastri te baga in boala si ce-mi place foarte mult este ca zambeste in aproape toate pozele
Am petrecut si eu zilele astea si de maine din nou la serviciu .
Cine da cafeaua dimineata?

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

noapte buna fetelor sa aveti o saptamana plina de impliniri

bientot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata dragele mele,

Cafeluta este gata si va asteapta:
Jay, primele intepaturi prin burtica le-am avut la cateva zile d ela ovulatie si apoi durerile de burta si de spate mai puternice le-am avut din ziua in care trebuia sa imi vina CM-ul. Chiar m-am speriat de intensitatea lor.

Bea, deocamdata nu am alte simptome decat sanii imensi si durerori si urinare foarte frecventa. Probabil ca greturile vor urma. Insa am avut si o senzatie de greata continua saptamana trecuta. Nu stiu ce sa zic de simtomele tale, sunt destul de apropiate de cele de sarcina, mai incearca niste teste, indiferent de care.
Frumoase cuvinte ai scris, foarte adevarate. Dumnezu este alaturi de noi oricand, ne vegheaza neincetat.
Diana iubita, tu cum te simti?
Oana, Alina, Anidaz, Dadadada, Noname, Iulia, Andra, Ancutza, Ank, Butterfly, ce mai ziceti?
Fetele, chiar daca testele de ovulatie nu zic nimic, voi mergeti inainte ca nu sunt infailibile!
Cine se mai testeaza?

Bee4+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Buna dimineata,buna cafeluta si binevenita.Nu stiu daca ar putea fi o sarcina deocamdata,cert este ca si ieri dimineata si azi primul lucru dupa mersul la toaleta a fost ca am vomat .In doua zile consecutive si doar dimineata?In rest doar ameteli puternice si de scurta durata.Oare sa sper?

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Plec la serviciu si vorbim dupa-amiaza

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!
Bee, ca o albinutza esti... Multumim de cafea..
Anidaz, stiu ca ti s-a urat de teste, dar unul mic de tot... Fa o barza caseta, ca ala am vazut ca nu minte. Iti tin pumii sa fie
Andra, ma bucur ca te-ai hotarat sa intri ..
Kitzy, sunteti 2 scumpe...

si restul fetelor.
O saptamana frumoasa sa aveti.

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

'neatza, fetele!
bee, iti multumim de cafelutza, e taaaare buna. se pare ca iti place sa ne faci cafeluta. iti iese delicioasa. sa o faci si maine dimineata, bine?
anidaz, si eu zic ca un testuletz mic n-ar strica, ca tare ma tem ca ai pus-o de-un bb
sa ne tii la curent, ok?
eu abia astept sa ma duc la dr., ca sunt fffffff bulversata si nedumerita: azi dimineata mi-am mai facut un test de sarcina........e negativ, dupa 8 zile de intarziere. bun......dar mi-am facut si un test de ovulatie..............si e pozitiv. ce sa mai cred?

http://tt.lilypie.com/Mcy0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Miha, nu vreau sa te sperii...dar am descoperit-o pe pilea mea...testele de ovulatie se pozitivizeaza si la un chist...
Si asta ar explica si intarzierea.
Mergi fuga la dr si vezi ce iti da, si daca vrei siti zic cum am scapat si eu de al meu care erea imens.
si ai grija de tine.

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

zi-mi cum ai scapat te rooooooooooog!

Mergi la inceput

si eu cred ca e chist. m-am gandit la varianta asta! eu am ovare polichistice, poate ca s-a marit vreun chist. ce ma fac?

Mergi la inceput