Colectia de toamna-iarna 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 7

anda77 spune:
deci italienii sunt prosti ca mi-au lasat bagajele in camera pana la ora avionului? de romania nu mai vb, ca in general am primit raspuns afirmativ. la mare mereu, de exemplu. poate a contat ca eliberam camera duminica si duminica debuteaza mai putine sejururi. bre, voi vb ca si cum serviciile hoteliere care ar aduce un avantaj turistic prin aceste "liberalitati" care nu sunt de fapt decat decizii de marketing ( exemplu cu bagajele cand sunt camere libere in hotel) ar reprezenta o lipsa de corectitudine si cum neamtul e corect.... nu pot sa fiu de acord asa ca nu mai zic nimic.
unde este insula copiilor de care vb noki si ce este ea? ca poate am fost si nu mi-am dat seama ca sunt pe "insula" sau poate n-o stiu
nichita ieri si-a bagat singur la cuptorul cu microunde de la mamaie-sa sucul de porto, dupa ce a declarat ca e rece. ce e impresionant este ca nu a vazut pe nimeni bagand lichide acolo pt ca nici nu se baga la mama (eu sunt anti microunde din anume motive, iar maica-mea baga doar pentru ea si tata si doar solide si si alea rar). a inceput sa-si duca singur rufele murdare la cosul de rufe, fara sa-i spun, iar ieri la piata de fructe, a adunat toate fructele cazute pe jos si le-a pus ordonat in laditele aferente|: prune la prune, porto la porto. vanzatoarele l-au laudat, dar pentru ca nu erau taranci, ci tiganci, nu i-a oferit nimeni un fruct free:)) asa, ca la latini in tara:))
cami, vroiam sa te intreb de mai demult, de ce bagi antibiotic prin branula la daria? is face mai bine si mai repede efectul sau doar pt protectia stomacului. intreb de curiozitate ca oricum nu as putea sa fac asta cu nic ca este un sperios si jumatate, dk s-ar vedea cu ceva in vena cred ca nici n-ar mai dormi de planset.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

roxisialexia spune:
anda, insula copiilor este la roata, intrarea de la ambasada chinei.
Una este sa eliberezi camera si alta sa iti tina bagajele, si da, ai dreptate tine de politica de marketing.In concluzie, unde mergi in concediu anul asta ? pentru nichita.
miri, ce ai patit mama draga, baga un pm.

camelia_daniela spune:
Anda, nu stiu daca isi face efectul mai repede si mai bine antibioticul pe breanula, dar de data aceasta fiind vorba de o combinatie de infectie a cailor respiratorii cu ceva digestiv (a avut si scaune proaste) am zis ca e mai bine antibiotic pe branula! Oricum, chinul mare a fost intepatura pentru branukla, pentru ca incepuse sa-i creasca febra si se spargea vena cand incerca tanti sa o puna; astfel ca a intepat-o de 4 ori pana a reusit sa finalizeze operatiunea.
Acum, multumim lui Dumnezeu, suntem bine, e vioaie si chiar am iesit afara azi la plimbarica!
Maine dimineatza mergem la control! Doamne ajuta!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

madau spune:
Suntem OK, ieri am fost o tura pana la mare, fara copil, ne-am cam prajit si ma cam ustura pielea ca am plecat nepregatiti cu creme si tot tacamul, azi am av
ut iar o tura de musafiri...revin maine cu detalii complete. In rest, toate bune. Pup iu
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mimi_dumy spune:
Multumesc mult de tot pentru urari, a fost o surpriza placuta sa deschid azi forumul si sa vad atatea mesaje din partea voastra.
Revin un pic mai tarziu ca acum ma pali sefu cu un teanc de hartoage, cica urgente.
Mimi bb2 &
Daria (4 nov 2005)

Noki_Lara spune:
Mneatza! Am fost ieri la Insula copiilor, a fost tare fain atata doar ca fii-mea s-a cam lovit la piciorus, deh...riscurile meseriei. da' zic io ca e ok si ca nu e entorsa/scranteala.
Nichita a crescut ca din apa si e tare dragut si cuminte. Da; mai zvapaiat, ca deh...asta0i trendul la varsta asta. Anda are nas de diva si e gigea tare si slaba rau.
Cat despre Vlady-gagicul Sarei ca sa mai zic -un mumos cu ochii lui albastri si un pofticios.
Asa ca am avut o seara printre baietei.
Mimi- a dat Domnu!!!!Ce face Daria? I-a trecut raceala?
Madau- vad ca recuperati. Pe cand bebe2?
Roxi- a fost decizie de moment asta cu Insula. Si la fel de m,oment a fost si decizia de a scrie pe forum.zau ca nu am planificat nimik, mai ales ca io pana la ora 14 am stat ieri la biblioteca la toceala. Las' ca recuperam duminica asta ce vine.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

anda77 spune:
noki, pozele le trimit diseara ca aseara nu le-am mai descarcat din aparat
azi intentionez sa mai vad si io poze dk am timp la serv:) ca nici pe cele barceloneze nu le-am vazut
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

camelia_daniela spune:
Neatza !!!
Mimi, felicitari pentru bb2!!! (si pe aceasta cale!
) Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc!
Cum se simte Daria? Zici ca a fost racita? Sanatate infinita!Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

anda77 spune:
moama, ce poze barceloneze frumoase. si inca nu le-am terminat, dar mi-au provocat asa o stare buna ca am scris repede:) eu am vazut barcelona intr-o mare fuga, acum o revad fte frumos prin pozele tale. ce cladiri superbe!si piata pitoresca dar aproape opulenta. am ajuns la poza cu gastele printre portocali:)
EDITEZ ca sa reafirm: TARE GAUDI ASTA! FTE TARE!
Blocurile alea de locuinte, cu fatade in valuri, din centrul barcelonei, facute de gaudi si care sunt super moderne acum, le-ai vazut? (vad acum la editare ca le-ai vazut:) iti dai seama cum pareau la vremea cand le-a proiectat el? eu zic ca asta a fost da vinci al arhitecturii.
EDITEZ a 2-a oara ca sunt din ce in ce mai mesmerizata pe masura ce avansez cu pozele:)). fantastic interiorul, eu nu vazusem interiorul la casa batllo, doar pe-afara, din fuga
mami de poet(09.12.2005)

Noki_Lara spune:
Andache, ti-am trimis pe mail pozele cu piticii veseli.
Fug la toceala si inchid PC-ul, ca altfel nu e reost de asa ceva.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!