Aspirante optimiste > 20 (312)
Raspunsuri - Pagina 7
kitzy spune:
Ciao fete!
Azi n-am putut iesi cu Diana ca e vreme naspa la noi.
Dar am pus povestea nasterii daca tot am fost acasa si doarme fata ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana ( 24.04.2008 )
jasmi spune:
Superba povestioara Kitzy!
Am citit-o dintr-o rasuflare.
Cand ai nascut tu, eu inca nu aveam cont pe DC, dar citeam tot-tot in fiecare zi si m-am gandit la tine cat erai la spital 
Si tu si Diana sunteti 2 frumoase , sa va dea DD tot ce e mai bun in viata!
Jasmi
http://tt.lilypie.com/ay1Bp3.png
"A smile is a light in the window of the soul indicating that the heart is at home"
mihaelacg spune:
kitzy, mi-au dat lacrimile, frumoasa si emotionanta povestea nasterii dianei
parca am trait si eu povestea voastra
fetele frumoase, sa va dea dd sanatate si sa va umple de bucurii
mitzica viitoare gravi... da luna viitoare
dadadada spune:
Nu mi-a zis detalii, le stabilim luna viitoare cand merg sa vad daca fara stimulare se intampla ceva.
Tu cate ai facut? Cat costa?
quote:
Originally posted by mihaelacg
dadada, daca e gonal, ca si eu tot cu gonal fac, pregateste-ti bani mama, ca e tare scump
cate zile ai sa faci ti-a zis? sau din ce zi? asta in situatia in care nu ti s-a taiat firul, ca si eu am patit la fel cand mi-a zis ce foliculi paduchiosi imi gasise
http://tt.lilypie.com/khoTp3.png
kitzy spune:
Jasmi, Miha va multumesc mult de tot...
Sunt niste sentimente aparte pe care cred ca le traiesti doar o data in viata... o sa vedeti si voi.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
mihaelacg spune:
kitzy, eu can o sa nasc, o sa plang ca proasta, ca la faze de astea, nu ma ia nimeni la plans.![]()
mihaelacg spune:
dadada, sa-ti spun
cand am stat la "povesti" cu dr.mi-a zis ca nu mai facem stimulare cu closty, mi-a si zis de ce, dar nu m-a interesat de moment ce iesea din scema , si am trecut pe gonal f 75, in z 2 si z 3
doza mica, fata de ce am citit eu pe net despre gonal, insa asa am stabilit, ca in doza f mare, bubuie ovarele![]()
cu ce "puteam" eu (cam 15-16 mm folicul in z 12) si cu ce ajuta si gonalul tb sa obtinem bb, insa nu a fost asa(cu tot cu stimulare z 12 11,5 mm si endo 7,5)
luna viitoare a zis sa fac gonal din z 2 5 zile, si din z 5 sa merg si cu 2 tb de duphaston
faza e ca costa 75 ron o injectie
eu am obtinut compensata pt ele, insa cand m-am dus la farmaacie, de fapt cand sa mi le dea, introducand reteta ii aprea farmacistei un mesaj, cum ca tb aprobare de la casa de asigurari
de fapt tb emis un ordin pt a se da compensate aceste injectii, orin care se pare ca nu se va da niciodata, asa ca.......tb sa pregatim banuti buni pt ele.
asta e, ca iar imi amintesc cati bani lasam pe la asig de sanatate, cu caruta, mama lor, si cand iti tb ceva, logic, scoti bani din buzunar
mihaelacg spune:
fetelor, e cineva pe-aici cu experienta in teste de ovulatie?
mihaelacg spune:
poti sa ai mucus chiar daca nu ovulezi?
am fost acum la baie si am, desi a inceput de aseara sa apara, dar acum e mai mult.
da eu n-am cum sa ovulez, ca erau de 11,5 foliculii in z 12