Aspirante optimiste > 20 (312)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

mey... e ceva... eu stau la 10.... va rog sa nici nu pomeniti... nici gandul sa nu ganditi...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Mi-am terminat si eu treaba pe ziua de azi. Abia asteptam sa vin in poienita si sa stau cu voi de vorba. tare frumoasa, vesela si buna e poienita noastra!

Mihaela, despre streptococul asta B hemolitic pot sa iti zic ca e tare pacatos. Eu m-am nascut cu el si am luat n tratamente si am reusit sa il distrug...pentru o perioada sau pentru anumite perioade. Ideea este ca apare si dispare si cine l-a avut o data este mai susceptibil sa il faca si a doua si a n oara. Multe gravide fac acest streptococ pentru ca sunt predispuse la infectie iar atunci se recomanda cezariana. La ultima analiza la mine nu era prezent, sper sa nu mai apara niciodata.

Fetelor, eu nu prea stiu despre monitorizare si teste de ovulatie. Eu am folosit, asa cum v-am zis My test - fertility test - minimicroscop. Insa, pot sa zic, ca organismul uman e plin de surprize si, in ciuda unor rezultate negative ale unor teste, el isi are propriile lui functii. Asa ca fetelor, prestati mama, indiferent de ce zice testul sau chiar ecograful.

Eu am crampe in continuare si pe minut ce trece ma astept la invazie. Dar sa nu ne descurajam.

Butterfly si-a luat zborul? Pe unde ii falfaie aripioarele?

Bee

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ruxandra.......cum vezi ca una dintre noi are unda verde la
sa te muti si tu pe la rude, prieteni, nu de alta, dar esti in mare pericol, ca doar tb sa pana iese bb

mitzica viitoare gravi... da luna viitoare

Mergi la inceput

Fetelor, ce parere aveti de spitalele private? Ma bate gandul sa ma duc la Euroclinic sau la Medlife, insa nu prea stiu ce si cum. Cred ca o sa le fac o vizita.

Bee

Mergi la inceput

bee, ai tu mare dreptate cu streptococul asta, asa mi-a zis si mie ieri dr. la care ma duceam inainte aici in galati(ca i-am facut o vizita)ca apare si dispare, si ca daca vrei sa nasti natural, se face cu 4 ore inainte de nastere un antibiotic, sa nu fie afectat fatul.
si ca cica streptococul asta da si boala abortiva
pt detectarea lui faceam exudat faringian, tu ai facut si alte analize?

Mergi la inceput

vrei sa te stabilesti la un ginecolog pt toata perioada sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

bee,referitor la spitalele private legat de euroclinic au niste tarefe la nasteri de ma apuca cu palpitatii sunt preturile cam mari nu stiu dar daca iti permiti sa platesti de ce nu..uite aici adresa sper sa fie ok
www.spitaluleuroclinic.ro
http://www.memorialhospital.ro

Anca..

Mergi la inceput

Mihaela,
Eu am facut exudat faringian si proba din secretia vaginala. Nu mi-a mai iesit demult, insa mi-e teama. Ideea este ca tu poti sa il ai si sa nu stii si nici sa nu ii contaminezi pe cei din jur. Eu stiu ca un procent mare de gravide il fac si ca daca il ai in preajma nasterii, nasti musai prin cezariana.

Eu nu am un ginecolog la care sa merg. Am avut unul bun, dar cam batran si nu mai vreau sa merg la el. Mi-a recomandat si Oana pe cineva.

Stiu ca nasterea la spitalele private, mai ales cezariana, e foarte scumpa. Plus recoltarea celulelor stem si alte cheltuieli, insa as vrea sa fac o comparatie si un studiu pro si contra. Am prietene care au nascut la Euroclinic si au fost foarte multumite. Nu stiu nimic de Medlife. Mai cercetez piata. Oricum, sa fiu eu sigura ca sunt

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Ce facetzi fetelor?
Eu sunt cazuta rau in butoi. Ma intristeaza foarte tare faptul ca
nu pot ramane si eu . Toata lumea din jurul meu este gravida, numai eu nu........ de ce, cu ce am gresit asa multq?????
Offfffffffff, simt ca nu mai pot.
Sunt cazuta pana in gat in butoi.
Mai am putin si ma inec, si nu stiu sa inot.

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

bee, poti sa cercetezi lejer piata

Mergi la inceput