Cristi Brancu si Oana Turcu
Raspunsuri - Pagina 15
maria_ene spune:
Saptamana asta au aparut in star ca sarbatoresc 4 luni de casnicie in stil japonez( de fapt era reclama articolul, se vedea clar, nu stiu ce restaurant japonez i-a ales pe astia ca imagine)
mathilda spune:
nu vreau sa par rea dar daca face atata show acuma sa vedeti la divort: va fi la fel de spumant ca bahmu si prigoana si raduleasca si elanu'.....ha ha h a
Criss3 spune:
Mi se pare ca vor sa se mediatizeze prea mult, de ea nu imi place deloc iar el cred ca vrea sa para ce nu este ca si moderator.
maria_ene spune:
Am vazut pe aici comentarii despre decoratiunile kitch-oase din casa lor. Mi-am dat seama, sunt de la Exotique in schimbul reclamei pe care le-o face Brancu ori de cate ori are ocazia si chiar invintand-o pe cea care se ocupa de afacere, Pusha, la emisiunile lui...Deh, e criza, schimb pe schimb
Ana_Perianu spune:
Vai nu pot sa cred ce subiect ...
Eu ma minunez de fiecare data cand ii vad la TV : cum poate ca o femeie ca Oana Turcu sa ajunga mare vedeta ?
Mi se pare ca e o persoana ahtiata dupa publicitate si atat
bb_yasmi spune:
sunt atat de falsi amandoi si scot niste prostii din ei.......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
maria_ene spune:
Sa va zic...m-am intalnit cu "doamna" Brancu la Sephora...fetelor, eu cred ca si-a bagat operatii estetice la greu la fata, o are tumefiata..e blonda..cu sprancene tatuate negre, bleah...dar sa las deoparte barfa rautacioasa...ce credeti ca-si cumpara? CREME DE LA DIOR..deci na, mai folositi gama ei daca nici ea nu o foloseste
danat spune:
Acum na, sunt rea, ca nu poci sa ma abtin, dar femeiusca asta isi poate da cu creme de la creme pe fatzau ca tot degeaba
Dar e si tuta, nu numai urita, ca eu as fi trimis macar pe altcineva sa imi cumpere crema dorita si gata, decat sa imi fac asa pe fatza contra-reclama. Maaare femeie de afaceri si asta!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
rivali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi sunt atat de falsi amandoi si scot niste prostii din ei....... |
el mai merge dar ea....Nu exista unitate de masura pentru prostia ei.
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746