Cafea cu aroma de femei-*84*
Raspunsuri - Pagina 6
MsLara spune:
Eu as face raportul castig financiar si profesional vs. timp cu familia...impreuna cu ei.
E greu de spus ce e mai bine...acum cativa ani eu as fi sarit direct pe noul job, dar acum parca m-as gandi de 2 ori!
cred ca nu prea te ajut...
Emma lupta iar cu cancerul
Lali 
maru spune:
Lara, inima spune nu pleca, ratiunea spune: ce naiba mai astepti?
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Maru,daca te tin balamalele sa faci 12 ore/zi...Daca o sa mai ai timp si dispozitie sa te ocupi de ai tai si de casa,accepta pana gasesti ceva bun in orasul tau.
maru spune:
draga Wonderful, viata aici e tare diferita: uite cum e situatia acum: plecam dimineata la 8 si ma duce Victor cu masina, pe expres facem cam 25 minute pana la Universitate. La intoarcere vin cu autobuzul: o ora si jumate, nu am direct, asa ca trebuie sa iau un autobuz pana in centru si unu pana acasa. Deci ajung pe la 6 si jumate.
cu plecarea la Toronto, ar trebui sa ma trezesc mult mai devreme, sa plec undeva pe la 6 sau mai devreme din casa, dar as ajunge cam tot atunci seara. Dezastru e ca eu urasc sa ma trezesc dimineata devreme
am aplicat
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Marule,pai asta ziceam si eu,ca pleci dimineata devreme si te-ntorci seara obosita.Daca ai aplicat deja,o sa vezi tu la fata locului daca poti,daca merita.
Dodo-pui spune:
Buna dimineata cafengitzelor,poftiti la cafa
si o gustarica
.
Maru sa-ti dea DD doar ceea ce poti duce
.
intregul
fara exceptie.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
alic spune:
buna dimineata! 
Dodo
saru-mana de cafeluta!
Maru, probabil ca decizia e luata deja, asa ca Doamne Ajuta! e greu de zis ce-ar face altii in locul tau si-apoi hotararea iti apartine 100%! eu probabil ca n-as pleca la alt job, ca-s mai statica de fel...
Ramy, te-ai gandit sa apari pe firmament?
si pe Fanna am vazut-o...
dar s-a evaporat repede ...
am eu senzatia sau va pregatiti de vacanta de-acu'?
ALICe

eu