Aspirante optimiste > 20 (311)
Raspunsuri - Pagina 7
unducthable spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Fluturash sa stii ca nici de mine n-au scapat fetele, m-am tinut cu dintii de ele si dupa ce-am ramas gravida si chiar si acuma dupa ce-am nascutca doar ne stim de multa vreme, cu cele vechi, bineinteles, dar au fost alaturi de mine si in momentele grele cand am pierdut prima sarcina si s-au bucurat alaturi de mine si la a doua sarcina, asa ca nu ma dau dusa de aici
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Dianade
Diana ( 24.04.2008 )
offf si tu ai pierdut prima sarcina ??? imi pare rau ... ca mine ...
sa dea Dumnezeu sa raman si eu gravida si sa nasc un copil sanatos si ce sa mai zic ...
BEYYYYYYYYY, FETELEEEEEE, SUNT IO MAMA OMIDA ??
ZISEI CA SUNT 3 GRAVIDE LUNA ASTA ????????????????????

deci gravidele dragutzele, burtoasele, sa treaca pe la mine si sa ma pupe ... desi mai cad in butoi si am impresia ca si luna asta se fasaie rau :((((((((((( , offfff, pupati-ma fetelor ca nu se stie cand , ce si cum
; hai ca pe voi v-am rezolvat , io ba cad in butoi , ba ma mai ridic ...

Fluturas , Bee, Mihapet , sunteti gata de petrecere , ce mai ...sa va ajute Bunul Dumnezeu clipa de clipa
Beatrice , ce spui tu acolo, iar simtzesc ceva ... dinspre partea ta ...
eu sunt buna sa va incurajez pe voi, da cand raman singura imi vine asa sa plang de numa ...

va pupa mama pe toate , diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
kitzy spune:
Diana lasa ca o sa-ti dea DD si tie un bb mic 
Chiar daca unele dintre voi ati pierdut prima sarcina si cele care inca n-a ramas gravide, nu va pierdeti speranta niciodata.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
kitzy spune:
Fluturash chestia cu spotting-ul difera de la persoana la persoana ca perioada, oricum eu cred ca bb se cuibareste bine la mami in burtica 
Iti tin pumnii stransi!
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de
Diana ( 24.04.2008 )
voicu_bebi spune:
aparusi si io
ce faceti fetelor?
bee
felicitari iubita hai k esti gravidutza nu mai e nici un dubiu ,deja avem 2 gravidutze Fluturasha si Bee yupiii ce ma bucur
deci inseamna ca e PARTYYY

fetele eu zic ca in iunie o sa fie la gravidutze o gramada ,,asa ca Diana esti mama omida noastra tu si Oana !

Anca..

adelaalba spune:
LA MULTI ANI!SA NE TRAIASCA TOATE SARBATORITELE DE AZI!

Eu nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum.Am fost foarte ocupata dar acum am revenit la un program mai normal asa ca nu mai scapati de mine.Ma bucur tare mult sa vad ca FLUTURASUL nostru are un bebic in burtica.Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa ai un
frumos si sanatos!
Alte noutati mai aveti-ceva gravidute!
Arina, Voicu bebi, Alexia , Cristi si celelate fete care ma cunosc+ va pup pe toate!
ruxandrab spune:
Neta !
Iar o punem de chef.... eu totusi vreau o 
Bee Felicitari ! testul nu minte...
Oana
astept simptomeala... o sa te sfatuiesc perfect, doar am invatat de la maestra...
Adela bine ai revenit !
Bebi ce mai faci? ai mai fost la doftor?
Asteptand un ingeras
voicu_bebi spune:
zilele astea urmeaza sa ma duc la dr,dar tre sa vad la ce dr k vreau sa imi schimb dr,ruxi tu la ce dr te duci poate ma sfatuiesti si cam cat te costa pe tine consultatia
adela
nu te-am mai vazut de ceva timp,ce mai faci tu iubita?
aseara vorbeam cu iubi si el zicea ca multe sanse sa se prinda bebitzul e cand om pleaca in iulie la mare hihi,el zicea sa vedem cand pica perioada optima si atunci mergem 
Anca..

adelaalba spune:
Bebi- si eu zic la fel.Si noi ne+am planificat concediul in functie de perioada buna pt facut bebei!Desi eu sper ca pana mergem in concediu sa avem deja ceva la purtator!
Acum sunt in perioada fertila si ne+am apuc de treaba incepand de aseara!Vineri merg la monitoriyare sa vedem cum se prezinta endometrul pt ca il aveam cam mic dar de o luna iau duphaston si sper ca a avut ceva efect.Parca mi-a mai reglat si ciclul.Oricum eu nu mai sunt stresata si disperata cum eram pana acum.Parca m-am mai linistit si astept!Ce o fi , o fi!Cum vrea DD!
Ruxi
Oana
flowerbee spune:
Fetelor, intru si eu rapid, ca am o tona de treaba de facut pt ca ieri nu am fost in stare de aproape nimic.
Mihaaa, hai cu testul!!!!
Bee
Testul palid de dimineata
http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=237776184716_24772505413&collid=78242584413.35761205413.1211352642013&page=1