Aspirante optimiste > 20 (311)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by iulia_30

Buna fetele,va pup pe toate.Nu am apucat sa citesc ce ati scris,dar va dau o veste proasta.Mi-au venit uratii.Macar a inceput sa se scurteze perioada intre menstre.Imi pare rau,am avut si eu primele liniute la testele de ovulatie.asta a fost pentru luna asta.Succes!

iulia

Iulia , niciodata nu-i timpul pierdut ! O sa fie bine luna care vine !
Eu zic sa te inscrii de pe-acuma in lista gravidutelor d iunie !
Stiu eu ce spun...

Butterfly 4+
http://bd.lilypie.com/qKghp3.png
http://dn.daisypath.com/SDnWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Nu prea avem timp in iunie.Suntem pe fuga ,cand eu cand sotu,dar cine stie.Dar in iulieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,paaaaaaaaazzzzzzzzzzzeeeeeea ca vin si eu.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

buna fetelor.
ce semnatura frumoasa ai fluturas. ma bucur mult pentru tine. si tu flowerbee dupa ce ti-am vazut testul eu zic ca esti graviduta. Asa ca eu te felicit si iti urez o sarcina usoara si la termen si fara probleme. Spuneai ca ai simptome de cm. Sa stii ca si eu la fel m-am simtit, ca si cand urma sa imi vina cm-ul.Numai ca nu a mai venit si nici nu o sa mai vina inca 7 luni de acum inainte.
beatrice ma intrebai de venisoare. sa stii ca erau mai pronuntate pe san si erau destul de multe.si sanii erau sensibili la fel si sfarcurile. cam asta.nu stiu ce sa iti spun mai mult.
in ceea ce priveste plimbarea la viena a fost foarte frumoasa si m-am simtit minunat. la fel si bebele pentru ca ieri am fost la ecografie si totul este perfect. si a crescut mare. 2 cm!!! Iti dai seama?
oana abia astept in iunie sa ne dai si tu o veste buna. nu mai este mult. vazusem ca intrebasesi de mine. multumesc ca nu m-ai uitat.
va pup.
mi-au venit si rezultatele la o parte din analize si au iesit foarte bine.
in afara de calciu care e putin putin sub medie. si rau este ca nici nu pot bea lapte ca imi vine sa vomit. trebuie sa vad ce fac.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sorvint, muuulltiii tie si bebelului...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !!!!
Da muuuuuuult ati mai scris !! Dar recuperez al citi promit.
FElicitari fetelor care au reusit si celor care nu luan asta va fi urmatoarea luan lozul cel cistigator. Cum va vrea DD.

Oanaiacovita vitex fruit poti gasi la Naturaland , vizavi de Central (un pic mai sus pe partea celalata a centralului) si e aceas preti ca pe net doar ca nu paltesti taxa postala. Iar si restul naturalelor le poti lua de acolo , sunt de toate si mai ieftine decit la Sensiblu. Iar de Maca pot sa iti zic ca e mai buna cea de al FLP are concentrait emai buan si substante mai bune , doar ca e mai scump. CEl puitn eu pe aceea am luat-o pt sotu, eu deocamdata nu iau si maca ca mie- destul restul tabletelor.

Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Ce veselie e pe aici cu toate gravidutele lunii mai!

Multumesc celor care mi-au raspuns la mesaj; e tare greu cu moderarea asta, am ceva de spus, trebuie sa astept cateva ore pana apare si mesajul meu si nici nu mai e de actualitate!

Credendo vides!

Mergi la inceput

Si vroiam sa va invit la un tortulet mic si bun, chiar si pe cele care sunt la cura, si pe cele care au greturi si nu au chef sa manance nimic !!

Hai ca vreau sa ma molipsiti si pe mine sa primesc cadou de ziua mea astazi, un bb:)

Credendo vides!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Jay, scrie repede pana la 12 mesaje chiar daca contin 1-2 cunvinte...noi ne prindem ca sunt sa scapi de moderare...

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Oana iti multumim pentru .
uite si de la noi cativa . si ai sa vezi ce de bun augur au fost si asta pentru ca sunt convinsa ca luna viitoare o sa iti schimbi si tu semnatura.
abia astept. te pup

8+

Mergi la inceput

Pai hai atunci! veniti incoace ! Sau hai in poienita! unde sunt fetele?

Credendo vides!

Mergi la inceput