Anca, uite cum sta treaba: un berbec are multa nevoie de stabilitate, pentru ca viteza cu care reactioneaza el nu ii da timp de a analiza lucruri noi. De asemenea, proiectele sale nu au nevoie de frane colaterale. Cu toate acestea, te asigur ca se poate adapta repede si la orice, este indraznet. Si eu sunt berbec si nu-mi place sa stau pe nisipuri miscatoare, totul trebuie calculat.
Pentru ca sunt, totusi, un berbec mai matur ca tine, vreau sa-ti mai spun doar un lucru: nu te lasa, pentru ca te afunzi, incet, dar sigur. Caracteristica unui berbec este, totusi, saltul cu capul inainte.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Eu credeam ca berbecii sint indrazneti, nu au timp sau stare sa stea dupa lucrurile obisnuite, de rutina. Am trait asta atit personal, cit si cu persoane f.f. apropiate, si la fel cu prieteni. Dar or fi si berbeci mai precauti... Poate cu ascendent in semne de pamint.
Rufus, ai sintetizat foarte bine. Exact asta simt. Am nevoie de stabilitate si cu toate ca, proband in timp, stiu ca ma voi adapta in alta parte, am nevoie de un sut in fund, de un cutit ajuns la os.
Siminaf, sunt indrazneti si cred ca asta ma caracterizeaza. La 21 de ani am plecat pentru un an in Israel, pentru a lucra. Imi doream mult un apartament mai mare si nici un risc nu a contat. Se stie ca nu este o tara foarte sigura, dar am plecat in ciuda protestelor celor din jurul meu. Dar atunci eram singura, responsabilitatile de aici erau 0. Acum problema se pune altfel.