LMA! - Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Bebe Beca spune:
Cami, frumoasa casa. Unde este? Voi arati foarte bine toti trei, sunteti tare dragalasi. Iar pentru copii cred ca e o fericire sa stea toata ziua la joaca.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Multumesc!
Carmen,sa ti se indeplineasca gandul cat mai repede!
Casa este incununarea muncii lor de o viata, o dorinta veche a socrului meu (si a soacrei): sa isi faca o casa pe locul parintesc, casa in care sa-si petreaca batranetile.Sunt oameni buni,muncitori si f. corecti,, au reusit sa-si ajute copii, iar acum sa-si faca ceva si pt. sufletelul lor.
Socrul meu este maistru constructor, a lucrat o viata pe santiere pe vremea lui Ceausescu, apoi la patron la o firma de constructii (sa zicem mica-spre medie), a condus si acolo ani de zile o echipa, de la prima lopata pana la ultimul finisaj.Nu a avut niciodata curajul sa isi faca ceva pe cont propriu.. pana cand i-a ajuns cutitul la os- adica patronii le intarziat salariile din ce in ce mai mult, desi de muncit munceau...Dupa un indelung "zbucium" a zis ce-o fi o fi, si-a facut propria firma,desi inafara de partea tehnica de constructii nu stia nimic de contabilitate,activitati conexe...
Acum are destule solicitari (fac vile in general pana la rosu), dar nu se avanta decat atat cat crede ca poate sa-si intinda plapuma (adica are o echipa de incredere cu care se intelege bine, pe care tot el o conduce si se intereseaza de calitatea fiecarui detaliu).Acum sa nu credeti ca este multimilionar
, dar reuseste sa duca un trai decent, plus ca isi face casa de la tara asa cum a visat. Inca mai au multe de facut,dar incet-incet le-or dovedi.La primavara este randul florilor
,ca anul asta inca a fost de lucru prin curte.
Posibil sa fie multe oportunitati pentru toata lumea, trebuie sa avem curajul si sa ne incredem in fortele proprii.Eu nu sunt prea "vizionara",asa ca probabil angajat la altii voi iesi la pensie ![]()
Ioana, este la vreo 50 km de Bucuresti, f. aproape de autostrada Bucuresti-Pitesti (cateva sunte de m..).
Apropo, cum te-ai acomodat in noua casa? a meritat? vecinii cum sunt?costurile de intretinere sunt mult mai mari decat intr-un bloc vechi (ma refer si la costurile de administrare a spatiilor comune)?
Sebi se distreaza f. bine acolo,sta mai toata ziua pe afara.Nu sunt copii prin vecini,are insa un partener de joaca cu care se distreaza excelent: pe strabunica 
.Vorbesc serios,este si ea un copil mai mare,se chiar se oftica la unele "jocuri"! Azi s-au batut cu apa parte in parte
:Sebi i-a aruncat apa cu galeata,ea cu cana
-Sebi s-a ofticat si a inceput sa planga,dupa care din nou...La pranz se duce strabunica sa doarma,Sebi se duce dupa ea si o scoate afara.Uneori se ascunde de el.Nu o lasa sa iasa din curte sa plece pe undeva.Acum cateva zile mare taraboi la poarta:Sebi o tragea cat putea inapoi si striga la noi:"sariti,nu o lasati sa plece ca se duce la padure si o mananca ursu'".A trebuit sa se intoarca si sa plece pe furis mai tarziu...
Se ciondesc toata ziua,dar le trece repede si redevin cei mai buni prieteni.Strabunica are vreo 85 de ani...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
tnicoleta spune:
Buna fetele
Maria Alexandra 
Matei Gabriel 
Cami
Mersi de intrebare. Deocamdata stagnam. Avem dosarul la prefectura si asteptam sa emita titlul de proprietate. Fara ala nu putem misca nimic. Avem si client pentru casa dar... traiasca birocratia
.
Alex nu e baiatul cu prosti. E verisorul mai mic cu 10 luni ca Bia. De celalalt m-am ocupat, i-am zis ca il voi da pe mana politiei fi si numai ca s-a jucat cu ea. Iar Bianca nu are voie nici sa vorbeasca cu el. Pe soacramea si socramiu i-am amenintat sa nu le mai dau fata nici odata daca il prind pe Mihai ca se joaca cu cei mici. A, si soacramea si-a dat seama ca nu sunt dusa la biserica si fac si ce spun.
copilasilor
Am fost aseara si am tuns-o pe Bia. Destul de scurt pt ca e certata cu pieptanul si spalatul pe cap. Doar pe mine si pe tasu ne lasa la spalat. Si tot aseara a cazut si s-a julit in genunchi. Ne-a tinut un recital la baie ca o ustura bubele de numa. Mai mult a plans deca mi-a luat sa o spal, cand i-am zis ca am terminat si sa iasa nu-i venea sa creada.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Cami, noi deocamdata nu avem actele de proprietate pe apartamente. Noi, adica toti vecinii. Nu stiu de ce se intarzie. Deocamdata cheltuielile sunt fooooooarte mari. De exemplu, pe aprilie, 850 ron. Este enorm. Nu suntem inca constituiti in asociatie, asa ca trebuie sa inghitim ce ne spune constructorul. Ni se afiseaza facturile, dar... cum sa consume un bloc cu 17 apartamente 5000 ron curent comun? In apartament am consumat lumina de 70 ron, si pe comun peste 3 milioane. Deci avem probleme. In ceea ce priveste calitatea... si aici sunt probleme. Dar, asta este. Mai nasol este ca am aflat ca avem soareci. Un vecin a gasit in apartament 3 soareci. Si acum tre' sa facem deratizare. La blcul ala vechi nu am avut nicioadata soareci sau sobolani. Bine ca avem
aici...
Nicoleta, care e problema cu baiatul acela Mihai? Ca nu am prins... De ce sa chemati politia?
Ioana si
Rebeca
anacami spune:
AMELIE!!!
Sa cresti mare,sanatoasa,desteapta si norocoasa! Irinusha, sa va traiasca nazdravana si sa va aduca numai bucurii!
David de Pepsi!
Matei Gabriel
Ioana,nasol,iti doresc sa se rezolve cat mai rapid problema cu asociatia!daca se constituie, crezi ca ar fi mai mici costurile? Si noi vrem sa ne schimbam ap. de 3 cam. cu unul de 4; casa sa construim noi este acum "mai spre imposibil" chiar si la marginea Bucurestiului, dai pe teren mai mult decat pe casa.Sotul meu a inceput sa studieze problema blocurilor noi; credeam ca este mai simplu, dar se pare ca sunt si aici o multime de probleme...Deocamdata mai studiem
,desi daca vrem sa facem acest pas trebuie sa ne hotaram macar cu un an inainte de a incepe Sebi clasa I (se poate schimba si pe parcursul scolii,dar ideal ar fi sa nu-l bulversam prea mult mai ales in primele clase...)
Nicoleta,poze noi cu Bia nu ai? lasa ca si tunsa este frumusica.Astazi am fost cu parul desfacut afara (pana in 10:30) si am venit cu el fleasca de transpiratie in casa; il spal si de doua ori pe zi, desi nu este f.f. lung si il si prind
mami de Sebastian
si Stefania 
alus spune:
Va multumesc din partea Juliei pentru urari!!!
AMELIE
!!!
Gabi
!!!
Maria Alexandra
!!!
Matei Gabriel
!!!
david de Pepsi
!!!
Acris
DianaR

crisstinuta
La Jurasic Park a fost foarte frumos, ja placut foarte mult, cel mai mult dinozauri, dar si animalele din ziua de astazi, mai ales strutul care se uita prin geamul auytobuzului. Parcul a cumparat vreo 4-5 autobuze de la americani, cu care sunt dusi copii la scoala, am fost cu ele sa vizitam, animale din diferite continente din autobuz, strutul este foarte curios de obiciei si atunci cand masina a oprit el sa apropiat de si a incercat sa bage capul pe fereastra, am vazut pui de camila si alti mici copii. A fost superb si noua nea placut mult. Iau mai placyt si veveritele americane care nu stateau locului deloc, parca aveau viermi in fund. Am sa pun poze, dar cand nu stiu. Ce mia placut dinozauri aveau postura originala, deci va dati seama ce imensi erau, mai ales cel cu gatul lung de 7 metri, pe langa el eram boabe de fasole. Cel care a infiintat acest parc a avut o idee fioarte buna.
Eu astazi am aflat de ce am pierdut pe bebe. Organul, nu stiu cum se numeste in ramana, care hraneste copiilul sa dezlipit, deci nu a avut hrana, dar ce bine ca totul este in regula si mai pot sa am copii, asta este foarte important pentru mine. In rest nimic nou, Julia deja sta acasa, eu cu traducerile ca intodeauna, sunt tare obosita, multi se gandesc dece doar stau acasa, dar ei nu stiu ce munca grea este, trebuie sa traduci bine, sa intelegi textul mai ales cele de la judecatorie, au termeni grei, toata ziua langa laptop si cateodata pana la 2 noaptea, dormi putin si din nou la lucru, nu este asa usor. dabea astept sa plecam in concediu 2 saptamani.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus
+ Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mephala30 spune:
La multi ani Amelie!
Irinusha, sa-ti traiasca fata sanatoasa si viatza sa-i ofere numai lucruri interesante si frumoase, :)
Cami, de ce nu-ti tunzi parul? Curaj, e mult mai usor de intretinut pe aceasta perioada si zic ca-ti va sta bine. Io ma spal pe cap o data la 5-6 zile.
Ce frumos ai povestit despre joaca lui Sebi cu strabunica, cred ca-s tare simpatici!
Felicitari socrilor pentru "casutza", :), e superba!
Ioana, moama, ce costuri aveti la bloc,
.
Carmen, Iustin & Teodor
strumfi2004 spune:
Multumim mult pt urarile de ziua Mariucai! va dorim si noi asemenea, tuturor sarbatoritilor clubului, multe impliniri, sanatate si mai ales multa intelegere si iubire in familie!
Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta eram trista, anul asta imi plange sufletul - am ramas noi trei Mariuca, Stefanut si mami! Imi doresc doar si ma rog sa am putere sa-i cresc asa cum merita ei!
va dorim tot binele din lume tuturor! 
Gratiela,
Maria si
Stefan 
Crede in ochii copilului tau!
Bebe Beca spune:
Carmen, asa este... costurile in momentul asta snt halucinante... Mai bine este la casa. In iarna am avut, pe 2 luni 33 milioane. Noroc ca apartamentul este pe firma si ca firma a suportat totul, altfel dadeam aproape amandoua salariile atunci cand am avut 33 milioane de platit....
Alus, unde mergeti in concediu?
Noi mai avem 9 saptamani pana la plecare.
Si pe 19 iulie o sa fim nasi, iupiii...
Ioana si
Rebeca
anacami spune:
Gratiela,sa-ti traiasca copiii si sa fie sanatosi;sunt superbi,iar dupa poze par mereu pusi pe sotii.Iti doresc multa putere sa treci peste acest hop.Uf,grea este viata;sper sa ti se schimbe radical in bine de pe o zi pe alta;trebuie sa ai incredere in tine,sa te ridici si sa mergi mai departe.Sunt sigura ca vei reusi!
Laurina,cum te mai simti?cum ti-au mai iesit analizele?sper ca bine,sa nu mai ai nevoie de spitalizare!Mihnunita ce face,este in Bucuresti?
Ioana,Distractie placuta!Chiar ca suma de intretinere este halucinanta
;bine macar ca aveti caminul dorit,sper sa fii fericita oriunde ati fi
.Rebeca ce mai face? O sa fie o nasica mica pe cinste,sa va traiasca finii!
ppici tuturor,multa sanatate!
mami de Sebastian
si Stefania