Prietenie?
M-am fofilat printre subiecte, forumuri, si bloguri, nestiind unde sa postez intrebarea mea infantila.
Si... rubrica de "relatii" n-am prea gasit, decat aici.
Asa ca, intrebarea babei:
ESTE POSIBILA PRIETENIA PLATONICA INTRE BARBATI SI FEMEI? SAU NU?
Este capabil un barbat de a cauta prietenia unei femei fara "ganduri negre"?
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Raspunsuri
olguta12 spune:
aoleu!!! grav, daca din prima asta e raspunsul! loool
hai mai, fetelor!!! chiar asa? chiar nu sint barbatii in stare de a fi "dezinteresati"? deloc, deloc?
au doar un singur gand?
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
szivarvany spune:
Cu timpul nu cred sa nu apara si intrebarea aia ... cu "oare cum ar fi daca" ... nu premeditat, dar apare.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
liliac1 spune:
Ba eu cred ca da, exista prietenie intre un barbat si o femeie, fara sa se puna in discutie o eventuala idila.
Datorita faptului ca mediul in care ma invart, e format preponderent de barbati, am ajuns sa am prieteni mai buni in randul lor decat in randul femeilor. Si majoritatea sunt casatoriti, isi iubesc familiile, dar pot sa-mi ofere la nevoie, un umar pe care sa plang sau sa ma sprijin la nevoie. Si reciproca e valabila.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
dulcetica spune:
E posibil,dar numai cind se cunosc de mici si sint ca fratii.Adica sint deja satui ca de mere padurete si ar fi chiar culmea sa le vina vreo idee.
Si acu la modul serios:chiar nu poti sa ai "ginduri negre" cu toata lumea,e vorba de compatibilitate,atractie, etc..Deci da ,poti fi doar amica....altfel am fi singuri pe lume ,ca sa nu ....doamne fereste ceva!
Totusi daca ti-ai pus intrebarea inseamna ca ai dubii asupra relatiei ,deci e posibil sa nu se poata.Ceea ce trebuia demonstrat!
miereamara spune:
Se poate...dar conditia esentiala este sa nu existe atractie fizica intre ei, e de ajuns ca unul dintre ei sa aiba astfel de ganduri si s-a dus totul...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
olguta12 spune:
Dulcetica, nu ma refer la mine, personal.
Eu toata viata m-am inteles mai bine cu "flacaii". Si in ziua de azi, 95% din prietenii mei sint barbati.
Dar cunosc multa lume care nu intelege asta... si sint nedumeriti, deoarece ei nu cred ca asa ceva este posibil.
Si acum, sint si eu nedumerita pe langa ei
olguta12
"Fear less, hope more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
addinel spune:
eu, ca o idealista-optimista incurabila ce sunt, cred ca da. poate exista o relatie de prietenie adevarata intre un barbat si o femeie fara ganduri "negre" cum le spunea cineva. poate ca sunt putine astfel de relatii (nu am facut statistici) dar sigur sunt. nu se poate altfel :).
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
Porumbita spune:
categoric da!
au mai fost cateva subiecte cu tema asta dc dai o cautare le afli si poti citi mai multe raspunsuri...
Contrapunct spune:
Cred ca prietenia platonica dintre un barbat si o femeie este ca mersul pe sarma. Chiar si in lipsa unor intentii expres formulate ori simtite, exista riscul sa cazi de pe sarma cea subtire a prieteniei platonice in partea cealalta, aia neplatonica.
Multe povesti de amor incep asa: ne-am cunoscut, ne-am imprietenit, era cel mai bun prieten al meu, era umarul pe care plangeam, ma intelegea ca nimeni altul si deodata - hop! - mi-am dat seama ca el e barbatul vietii mele.
Asa ca....