Timisoara, Impreuna! (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Au, Dorisake, de oboseala n-am citit ultima parte, aia cu cer noros! Stii ce, la toate lansarile de candidati pe care le-am avut se anunta ploaie .. si nu a fost. Asa si cu voi.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

La Pop Lavinia am facut practica un semestru, era foarte exigenta (cel putin cu noi cu practicantele), insa invatai de la ea meserie. La gradi de pe Paciurea o stiu pe faimoasa tanti Jeni, pe Pestalozzi... eu stiam de cea de pe Fagului, tot acolo in zona, dar o fi aceeasi... strada Narciselor nu stiu unde e... e vorba de Gradinita 19?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Narcislor e aia de langa Parcul Copiilor, inspre intrarea dinspre Palatul Copiilor. Pestalozi e pe strada cu TVR-ul ... chiar langa intersectia cu fantana arteziana

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

am intrat si eu sa va spun noapte buna,
Doris spersa aveti vreme buna si sa va distrat.
Danitin sanatate la spiridusma bucur ca e mai bine.
Ela ce imi scapa mie?esti educatoare?ca la cat mis de zapacita nu mai stiu ce zicea k esti
Gonghy ce mai gatisi azi?
Claudia ce fac copii!
Silvana sa ai parte de masinuta si sa va plimbariti peste tot
Mihi ce face mihi mic?ce zic fratiorii de el?
Mariaa cum stam cu dominatia in curte?mamanu?i-aipovestit de maya?
Katik spor si bafta la examen...
Ana hai ca iti fac galerie sa prinzi puteri
Anda punem de o intalneala scurta in weekend?
Aida nush ce fac cum fac dar tot te uit
Lore am rezolvat cu camera(hmm sau nu tu ai intrebat)cand e mai serbarea?
Lormiiiiiiiiiii ce faci draga?cum stam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

danititn, legat de gradi de pe Paciurea, katik ca mamica cred ca-ti poate spune mai multe. Pot sa-ntreb cine preia grupa mica... de cand? din toamna asta? Gradi 19 e ok dar stiu ca era-n pericol sa se desfiinteze (ceva probleme legate de cladire). De pe Pestalozzi stiu doar fetele de la Calderon, c-am lucrat o vreme acolo. O s-o sun pe una din ele, poate stie ceva despre gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

asta se vroia a fi plantatia mare-mare de morcovi!
poftiti la cafea, multa, neagra si tare!
ela, o sa ma inscriu si eu la informatii despre invatatoare,step-by-step si alte cele dar dupa ce termini si tu cu dizertatia
dana, ma bucur ca spiridus e ok!!!!doamne-ajuta!!!!iar voi sa stapiniti sanatosi noile achizitii!!!
doris, multumim de programul detaliat pt 1 iunie. unde om ajunge, inca nu stiu dar undeva tot mergem. sa stapiniti si voi sanatosi instrumentele de camping!!! dar cort nu v-ati luat?
ana, cum mai stati cu concursurile?
deya, bafta si tie, ca tu iaca doar ce incepi, io am doar unul
mariaa, cum sta nasul, tot asa rau?

Mergi la inceput

silvana, sa stapiniti sanatosi pe toyo!!!!la multi km fara evenimente!!!!
aida, ce mai face mitz mik?
lormi, muncesti la servici sau muncesti acasa?
lore, demult n-ai mai dat pe aici? cum e cu chestionarele? ai fost? ce face laurica?
anda, scurt si la obiect, ca intotdeauna!
mihi, ce mai face americanu' mik? la el!!!dar si la mami lui si la fratiori!!!
laura, chair asa te terorizeaza don'soara?
claudia, la voi s-au mai linistit un pik lucrurile? ce rezultate au iesit la analizele lui deni?ce face andi mik?
la noi lucrurile nu stau deloc roz: amindoi cupiii sunt pe antibiotic de data asta, robi cu rosu in git, fata cu bronsita. colac peste pupaza, au avut in grupa si doua cazuri de varicela, deci, ne asteptam din moment in moment la bube, cum ne-o fi norocul. azi avem serbare, altfel nici n-o mai duceam la gradi. om vedea ce-o fi. parca vad ca de concediu vom sta acasa bubosi. din 23 iunie bogdan isi ia concediu, inca nu stiu ce vom face, dar nici planuri nu pot sa fac in conditiile astea
va pup pe toate, ma duc sa mai fac cite ceva pina se trezeste robi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Merci de cafa...

Katik, stai linistita ca vei lua din prima...tinem pumnii maine...
Cat despre varicela, nici a mea nu a facut...poate anul viitor de gradi...

Noi mergem in dacia in parc azi, pana la pranz, apoi la job, e deja un infern in salon, la caldura asta...

Ela, o sa te sun...oricum merci de info...musai sa aflu cand sa o inscriu, daca nu uiti sa afli...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

dorisake, iote aci: http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/weekend/ROXX0040?from=tenDay_topnav_business

io zic ca o sa va distrati fain in we!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna,multam de cafa Katik,imi pare rau sa aud ca iarasi sunteti bolnaviori si Andi le cam tuseste,Deni e bine analizele sunt bune,ce stiu eu nici nu le-am vazut,asa a zis doctora,nu s-a mai plans de dureri de cap,nu a mai avut mancarimi,numai pitici are in continuare...
Bombi draga acolo in Zuffenhausen am fost,singura biserica unde stiam si am vrut neaparat sa merg acu cativa ani,abia am gasit si uberashung,a fost inchisa,cica numai cand sunt slujbe e deschisa,am sunat de nebuna pe acolo,vroiam neaparat sa intru,sa ma rog,sa vad,sa simt,am stat vreo jumate de ora si am dat apa la soareci pe acolo,cica in Baden baden e o capela foate frumoasa ridicata de Printul Sturza si in Karlsruhe sa fie o biserica ortodoxa frumoasa,dar nu stiu cand va fi pe lista prioritara sa mergem pana acolo,mersi de info .
Mira si asta e o cauza din care sufar aici,nici noi nu avem gradinite cu program prelungit,Andi e numai 3 ore jumate si iti dai seama ca nu poti avea nici un job in timpul asta,in orasele mari sunt cu program prelungit dar noi stam la sat nici macar nu avem gradi in sat Andi merge cu busul in alta localitate ca si Deni la scoala 20 de km,asta e,eu lucrez teilzeit dar e soacra in pensie si sta ea cu copiii daca sunt in aceeasi tura cu Helmut .
Ce programe faine aveti de 1 Iunie,aici liniste si pace ca de obicei .
Ela si tie .
va pe toate va doresc o zi buna,merg la treburi gospodaresti.
Mariaa esti ok,a mai trecut infundeala .
Doris ce faine cumparaturi aveti de facut pentru gradina si teras,super!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput