Aspirante optimiste > 20 (310)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia_30 spune:
Buna fetele!Iaca si eu.Astazi am avut o zi super plina ,dar am reusit sa va citesc putin la pranz si acum seara am citit tot.Eu ce sa mai zic.Nici nu stiu cand sa astept menstra.Ultimul ciclu 21 aprilie,testele de ovulatie pozitive pe 7 mai.Luna trecuta mi-au venit uratii la 7 zile de la ultima pastiluta,luna asta nu mai stiu.Astept.Mi-am facut ieri un test si a fost negativ.Pupici fetele.
iulia
mihapet spune:
buna seara, fetele mele!
ce mai faceti?
Bee, nu fii suparata ca noi suntem aici sa ne sustinem reciproc. presimt ca si eu voi fi sustinuta maine, cand imi vor da rezultatul la HCG
. si unde m-am dus eu sunt la fel de mincinosi. mi-a zis d-na de acolo ca o sa-mi trimita ea personal rez pe mail in seara asta, dar nik
.
ce ma enerveaza si pe mine! macar tu stii o treaba, dar eu inca mai fierb un pic! si daca iese negativ, nu stiu ce sa mai cred, ca rusii inca nu si-au facut aparitia, de 3 zile trebuia!
fluturas, sa nu care cumva sa ma aliez cu diana si cu restul fetelor sa-ti dam na na la fundulet!
hai sa te desenez.......
http://tt.lilypie.com/Mcy0p3.png
mihapet spune:
macar sunt fericita ca am stiut la examen si il voi lua!
macar ala![]()
![]()
![]()
![]()
http://tt.lilypie.com/Mcy0p3.png
Sorvint spune:

Ce faceti fetelor? Ma mai primiti si pe mine pe la voi?
Fluturas ma bucur foarte mult pentru tine. Sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina usoara si la termen. In ceea ce priveste faptul ca nu simti ca esti insarcinata,nu iti face griji.Nici eu nu am simtit nimic decat la vreo saptamana dupa ce am aflat ca sunt insarcinata.
Flowerbee sunt alaturi de tine si imi pare rau ca ai avut un rezultat negativ,dar nu trebuie sa te descurajezi.Fii optimista si ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca in curand ne vei da o veste buna.
Sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu Austria si cu epidemia de acolo. Eu in Viena am fost toata saptamana trecuta si sper sa nu se fi intamplat nimic.Nici nu am stiut de vreo epidemie pana cand am venit si citit ce ai scris tu.
8 +
Sorvint spune:
Astazi am fost si mi-am facut toata gama de analize pentru sarcina si in curand o sa am si rezultatele.
Azi am fost si la ecografie fetelor.
Avem 8 saptamani si 4 zile si 2 cm, mai exact 19,1 mm.Si ne bate si inimioara.Am fost asa de linistita si de fericita ca totul este bine pana acum. Si sper ca si de acum inainte sa fie totul bine.
Peste o luna mergem la dublu test si poate aflam si daca o sa fie fetita sau baiat.
Cam atata am avut sa va spun despre mine.
Chiar daca am fost plecata, astazi am stat si am citit tot din urma si m-am pus la punct cu ultimele noutati.
Beatrice??? Cand un test de sarcina scumpa mea? Eu sper ca luna asta sa aflam si de la tine o veste buna.
pana atunci
ca sa se ia si la tine 
8 +
oanaiacovita spune:
Sorvint, 
Chiar intrebam de tine zilele trecute.
Ma bucur ca e totul bine...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
flowerbee spune:
Fetelor, uitati-va un pic la ultimul meu test facut la ora 19 dupa ce am baut 2l de apa toata ziua. A doua liniuta a aparut la vreo 20 minute.
http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=682905922469_88242584413&collid=39432584413&page=1&upload_count=2&UV=682905922469_88242584413
Bee