Dana Rogoz vrea un copil!

Dana Rogoz vrea un copil! | Autor: iulicutza

Link direct la acest mesaj

http://www.gardianul.ro/2008/02/19/monden-c6/la_22_de_ani_dana_rogoz_isi_doreste_un_copil_cat_mai_repede-s109344.html

A declarat ca isi doreste un copil foarte mult.
Argumentul: mama ei a nascut-o la 21 de ani si ea are acum 22 ceea ce e deja prea mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ete fleosc!Marea vedeta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

un iubit cu 19 ani mai in varsta decat ea??? Pai atunci pentru el incepe sa fie tarziu... Mistery solved nu mai e nik interesant

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

adica pt un barbat de 40 de ani incepe sa fie tarziu? LOl

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

adica pt un barbat de 40 de ani incepe sa fie tarziu? LOl

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

dar nici prea devreme nu e

alti barbati,la 40 de ani,au copii de 19-20 de ani,nu bb-lusi

Mergi la inceput

In comparatie cu afirmatia ei ca la 22 de ani incepe deja sa fie tarziu... Nu e cazul sa iei atat de in serios ce am scris eu acolo, glumesc si eu, imi dau cu parerea, nu fac teoria chibritului

Mergi la inceput

eu am ramas gravida la 22 de ani si cand am nascut, la 23, mi s-a parut ca am trait degeaba si ca trebuia sa fac mai devreme copilul:)))

deci o cred.
cat despre sot..ultimu bb l-a avut la 60 plus :P

Mergi la inceput

Bine, ai dreptate

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Oricum prietenul ei mai are un copil din casatoria anterioara. De fapt chiar asta m-a distrat , ca dupa ce a cunoscut-o pe Dana omul si-a lasat balta si sotia , si copilul mic(1 an parca avea) , Dana si-a lasat balta prima ei iubire(nu avea timp de facultati , filmari si prieten) si, mirare mare , au ajuns imreuna.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

si eu stiam ce zice Xio: Radu Dragomir, fost regizor la Media Pro actualmente la Kanal D si-a lasat sotia si copilul de 1 an pt. ca s-a combinat cu ea
Insa nu s-a gandit probabil ca si ceasul ei biologic nu sta pe loc si ca va vrea si ea sa aiba copilul ei
Asa ca sa vedem daca totusi o sa vrea si el, pt. ca se pare ca la prima experienta de acest gen omul a dat bir cu fugitii
Ba chiar acest interviu mi se pare o incercare de a-l convinge si pe el ca e timpul, si ca o s-o ajute mama ei, pt. ca daca vroiau ei amandoi mai intai ramanea insarcinata si apoi aparea in presa - parerea mea. Ce ziceti?

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput