FIV 179
Raspunsuri - Pagina 11
Blanche25 spune:
Bubu subscriu la ce a spus Catalina. Por fi de la implantare. Tin pumnii sa fie asa si sa vii cu un BHCG mare!
Un week-end cat mai frumos tuturor!
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Am vorbit dimineata cu dr Dascalescu si mi-a zis ca embrionii arata f bine la 48 de ore (au rezistat toti 12) si initial a zis sa facem maine un drum la spital dar dupa o discutie cu dr Dracea m-au sunat si mi-au spus ca au hotarat sa asteptam pana luni sa facem ET cu blastocisti. Sper sa fie totul ok pana atunci, astazi am facut si putina febra o fi oare tot de la hiperstimulare?
la toate fetele.
bolojica
kittyke spune:
Buna fetelor,
Smoly eu am facut spermograma + spermocultura si FIV la Gynera,pe analiza sotului scrie dr. Marzan Luminita dar poti sa te duci linistit la Gynera ca dr. Dracea lucreaza numai cu doctori in care are incredere.
M-a costat 110 ron, pe Moisa sa uiti cat mai repede am fost la spital o saptamana si am vazut cum se compoarta cu pacientele ei ...groaznic
Zouzou te rog frumos sa modifici pe pagina 1 , nu mai sunt tripleti sunt gemeni
FEtelor capul sus o sa reusiti, incercati sa fiti optimisti!!!
Bafta multa
PS. Super veste ca la Giuly se fac si blastocisti ( mai multe sanse)
Va pup
16+ 

rica69 spune:
Buna seara,
Eu sunt noua pe forum, dar va citesc mesajele si sfaturile de foarte mult timp.
BUBU, draga vreau sa iti spun ca eu sunt una din fetele care a facut FIV cu tine in aceeasi zi si la aceeasi clinica, MNL. Eu nu am avut rabdare si am facut beta hcg, ieri in ziua 11 de la ET. Din pacate valoarea a fost 0.00. Suntem hotariti sa nu renuntam. Astazi am sunat la clinica si mi-au spus ca mai avem 8 embrioni congelati. Iti urez multa bafta!
goggy spune:
Carmanuia ieri am facut punctia. Fiv-ul il fac la Giulesti. Felicitati pentru mormoloci, sper sa-ti calc pe urme.
Catalina ma simt mult mai bine. Durerile sunt mult mai slabe iar sange a mai curs putin aseara, astazi 2-3 picaturi. Nu am mai luat calmante pt ca nu a mai fost nevoie, azi am functionat normal.
Andrada dupa cum am spus mai devreme, ma simt mult mai bine. Cand ma duc la toaleta e mult mai ok. Am oarecare usturimi dar nu se compara cu ce a fost ieri. Oricum, si data trecuta stiu ca am avut ceva de genul asta vreo cateva zile, asa ca nu e panica.
Va multumesc din suflet.
Si acum vestile bune. Am vorbit cu Dascalescu azi diminata si mi-a spus ca din 10 ovocite, s-au fetilizat 9. Unul a fost imatur. Sper din tot sufletul sa avem noroc si sa reziste pana duminica, daca nu toti, macar 7-8, sa avem sansa de a merge pana la blastocist.
De data asta va fi bine, TREBUIE!
Blanche25 spune:
Carmanuia, Goggy, bravo fetelor, felicitari pentru mini bebei! Sa reziste pana la blastocist si apoi sa ramana in burtica pana la 9 luni!
cristinici spune:
Hera , eu zic sa-ti faci analiza de progesteron inainte de ET. Exista posibilitatea sa fie prea mic si sa ai nevoie de suplimentare cu injectabil, asa a fost si in cazul Miki 01. Poti sa o intrebi.
Goggy ma bucur ca te simti mai bine si sper din toata inima sa fie intr-un ceas bun.
cristinici
rica69 spune:
Fetelor credeti ca se mai poate schimba valoarea analizei de singe pina luni, zi in care ne-au programat pentru beta hcg. Nu inteleg de ce mi-au spus sa continui cu utrogestanul pina luni.... dupa ce le-am spus ca in ziua 11 testul a fost negativ?