Oboseala ? Lene ?
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Nu, sigur nu sunt graviduta, am fost joi la gineco pt Pap si tot tacamu`.
Asa k ramane obosealaaa ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
damadepica spune:
Probabil ca nu iti dai seama cat muncesti intr-o zi,ca te-ai obisnuit in acest ritm si nu intelegi de ce esti atat de obosita. Si eu ii ziceam uneori sotului meu " oare de ce mi-e somn, ca azi nu am muncit cine stie ce?" si el mi-a dat un raspuns simplu "ai uitat ca avem copil mic?". Copilul(cu plimbari in parc zilnice, alergat, hranit, schimbat, carat etc), munca, treburile prin casa si cate nu mai face omul intr-o singura zi fara sa-si dea seama cat de solicitant este!
Si eu sunt in aceiasi situatie "somnolenta" ca si tine.... si ma intreb cu groaza ce voi face cand incep munca, dupa 2 ani de "concediu" de crestere al bb-ului!
szivarvany spune:
Eu la 7 dau trezirea, pregatesc cupilu`, la 8 o predau bonei pt gradi. De la 9 la 18 sunt in birou, apoi acasa cu mandra pana la nani. Singure cu treburile zilnice. In we e un fel de maraton sa le facem pe toate, casa + distractii, insa asa lovita de tren nu am fost, adik nu fac nimik in + sa ma simt atat de lipsita de energie.
Deci clar imi tre` un sut de avant :-)))
damadepica spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Eu la 7 dau trezirea, pregatesc cupilu`, la 8 o predau bonei pt gradi. De la 9 la 18 sunt in birou, apoi acasa cu mandra pana la nani. Singure cu treburile zilnice. In we e un fel de maraton sa le facem pe toate, casa + distractii, insa asa lovita de tren nu am fost, adik nu fac nimik in + sa ma simt atat de lipsita de energie.
Deci clar imi tre` un sut de avant :-)))
Ce simplu pare "de la 9-18 la birou".... Pai si asta nu e obositor??? O zi intreaga la birou si apoi casa si apoi iar birou si tot asa....Eu nu as rezista, pe bune. Va invidiez pe cei care puteti munci atatea ore pe zi in acelasi loc!
Eu muncesc maxim 5 ore/zi la scoala (si oricum mi se pare mult), dupa care vin acasa si imi pregatesc materialele pentru a doua zi si mai am timp de multe alte lucruri interesante+treaba in casa, gatit.Iar in weekend muncesc cu mult drag la firma proprie ( de organizari evenimente) si tot imi mai ramane si duminica de odihna si schimbarea decorului. Nu stiu cum va fi de cand e si bb in schema, dar oricum cred ca mult mai usor ca pentru cei care stau o zi intreaga la birou.
miau-miau spune:
daca ai stari bruste de somnolenta din aceea vecina cu coma, poate ai cu tiroida. eu practic adormeam la volan, desi cu citeva clpe inainte eram OK.
szivarvany spune:
Orele la lucru trec fff rapid, am activitate statica, telefoane, mailuri, munca de birou adik si ma dau pe DC
Somnolenta nu ma apuca brusc, pur si simplu ma trezesc rupta de somn si asa o tin toata ziua, casc si iar casc si astept ora de somn chiar daca am ce face ... abia astept sa ma intind.
philip spune:
daria, si eu-s la fel, as dormi si 9-10 ore pe noapte, drept ca in we ma simt mai ok decat in timpul saptamanii, ba sambata mai pot urmari si un film. eu cred ca ma oboseste ingrozitor calculatorul si faptul ca tre sa "fac frumos" la serviciu. hehehehe. tocmai ce am acum o perioada cand ma testeaza dr de mai de toate, daca-mi gaseste ceva, iti spun :)
philip&andreea
alra spune:
si eu sunt foarte obosita insa am o terorista de 2 ani acasa si mai am unu mic de tot in burta asa ca am motive.
am avut insa si eu o perioada ca tine, si asta inainte sa o am pe Laura, dupa un servici foarte stresant corelat cu faptul ca trebuia sa ma mut in Belgia. am luat vitamine si toate alea, dar mi-a luat vreo 2 luni pana sa imi treaca.
noi in ultima vreme incercam sa rarim iesitul in weekend. asta ne streseaza rau - sa facem totul in casa ca sa fim gata la ora x sa putem pleca. nu iti zic ce bine ne simtim daca stam o sambata acasa, sau in curte, nu mai ne trambalam nici noi si nici copilul.
Vacanta cu Laura in Romania
roxanal spune:
Daria, cum mai spunea cineva mai sus, io cand am avut starea asta de somnolenta nebuna, eram ..acu..daca tu zici ca nu..ramane ideea ca te-a ajuns pur si simplu oboseala de atata timp de cand faci toate aceste lucruri..si eu sunt la fel, da cu 2 fete zvapaiate dupa mine, si tot asa, fac totul singurica(ma mai ajuta si sotul, insa el face altele, prin curte, etc) si tot asa, simt ca as dormii non-stop..nici n-am avut concediu de muuulti ani si deja ma resimt