Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
gusta spune:
La multi ani Alex sa cresti mare si sa le aduci numai bucuri lui mami si tati.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
La multi ani, Pifosule!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai noroc mult, sa fii iubit si ocrotit de cei dragi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Alex !
Sa cresti mare, sanatos, voios, frumos, fericit si norocos, alaturi de parintii tai !

gabitzam spune:
M-a apucat harnicia, fac ordine in dosarele cu facturi, chitante, garantii, hartii de pe la banci. Vechi de ani de zile, ocupa locul in dulap.
Mi-am propus de mult sa fac asta, dar nu gaseam niciodata timp sau chef sau linistea necesara.
Gata, arunc tot ce nu mai trebuie, imi stateau de mult pe creier.
Andrei a plans azi de dimineata cand au plecat la gradi. A luat cu el o pungutza in care erau niste carlige de rufe ca i se pusese pata pe ele, il vad pe camera ca nu le-a lasat deloc din mana nici acum. Nu stiu ce a fost cu el, uof! :(
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
La multi ani Alex!
Andra si Monu, sanatate multa la copilasi...offf ce mai trageti si voi!
Andra, imi pare rau ca nu ai sprijinul si intelegerea sotzului, foarte urat din partea lui!
Sananate multa tuturor!
Eu cred ca m-am hotarat cu gradinitza, asta dupa ce m-a enervat pitika inca de dimineata de era cat pe ce sa-mi plezneasca o vena-n cap
...ce tot atata stres frate, ca unde i-ar place si unde s-ar adapta mai bine, si blablabla, ce pisicii mei ma tot agit?! o sa mearga la <gradinitza> si o sa se adapteze acolo fie ca ii place fie ca nu-i place. PUNCT! Astea fiind zise o s-o dau la aia de stat ca e mai aproape, costa mai putin, are program mai lung inclusiv vara si imi place cum ii educa si strunesc pe copii. Gata!![]()
Mercedes spune:
tdi- foarta faina alegere ai facut.
Acum pe bune si bia este la o gradi de stat nu ca nu exista si private. Dar acum sincer nu stiu cum e pe la voi dar la mine sunt vreo 3 gradi private din care una se invarte la vreo 500 de euro pe copil/luna si culmea ca nu sut locuri.
La multi ani copilasilor sa cresteti mari si sanatosi alaturi de cei dragi voua!
La multi ani Florentina!
Sanatate la copilasi! Andra realizez ce a fost in sufletul tau atunci. Parca o vad pe bia mea la 2 luni urland la interventia pe care a avuto si ea, groaznic.
Important ca este bine acum. N am inteles mergeti la pansat in fiecare zi sau tu tb. sa faci asta?
Despre sotul tau n am cuvinte mai lasat fara replica, ce o fi in capul lui?
lucas spune:
La multi ani ALEX!!!!!!!!!! sa fii sanatos!!!
stie cineva de unde sa pot inchiriez costume pentru copii???? ii trebuie de greier si rata!!!!!!!!!!!!!!
mygirl spune:
LA MULTI ALEX PIFOS, SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI!!!
Lucas, am sunat-o pe vara-mea care a inchiriat un costum de ingeras ptr nepotica mea, mi-a dat site-ul magazinului de unde a luat si a spus ca e cea mai buna si mai diversificata oferta www.partyfactory.ro
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)