Copiluti de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, da-ne mai multe detalii cu gradinitele. Sunt aproape, departe, costul, cati copii sunt, dotari, etc?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani MATEI! Sa cresti mare, sanatos si puternic!

La multi ani FLORENTINA! Sa ai parte de sanatate si de multe bucurii in viata!

La multi ani Elenelor noastre, sa fie sanatoase si fericite!

La multi ani tuturor celor care sarbatoresc astazi!

Androix, mult noroc, sa fie de bine!

Simona, cred ca eu eram cu ghirlanda, mi-ai adus aminte de ea ca am si uitat sa o mai scot anul asta. Am scris cu caracterul Floralis (coborat de pe net), am scos cred cate 2 litere pe 1 foaie A4, am cumparat foi de mai multe culori. Le-am decupat si le-am lipit pe un snur de-ala cu care se leaga florile. Am mai pus si niste glitter cu stelutze ca sa straluceasca frumos. sa vad dc mai am poze prin calculator, o sa pun una in album dc vrei sa vezi cum a iesit.

Teddy, stiu ca e greu dar bine ca ai de unde alege. Daca nu te poti hotari tu, du-o pe Alyssa sa-si aleaga ea, arata-i ambele gradi si intreab-o unde ar vrea ea sa mearga.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Multumim mult de tot pentru urari.
si La multi ani pentru sfintii de astazi!!!

a facut petrecere la gradinita, am vb. cu educatoarea si a zis ca a fost ok. cica e curioasa ce povesteste acasa. de obicei el nu prea povesteste m-as mira sa o faca acum, dar mai stii. de dimineata a, lasat si aparatul foto sa le faca poze, sa vedem ce a iesit sunt tare curioasa.
aveam de dimineata asa un sentiment... cind ii pregateam pungile pentru gradinita. ce au crescut!

diseara o sa primeasca si cadoul, i-am luat un tractoras cu pedale, e dragutz tare are si remorca, poate asa pedaleaza si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani MATEI!
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
Simona, eu am cumparat de-a gata ghirlanda cu la multi ani (sau ma rog, parca e in engleza? :) ) de la opravalie cu nimicuri, f fain colorata. Ma uit sa vad daca mai au daca esti interesata, era ceva pana intr-o suta de mii lei vechi.
Androix, succes! Asteptam vesti buneeeee.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor un gand bun pentru Andra.
Horia bb mic are febra de 5 zile, este pe ceclor, nu se simte bine, au fost la budimex si i-au perforat ambele timpane ca sa scoata puroiul format in spatele timpanului. daca nu il scoteau putea ajunge la creier.

Andra, multa multa sanatate sa va faceti bine.

Noi ratam party-ul de anul asta pentru ca Alexia a facut aseara 39. azi nu mai are febra dar exista riscul sa faca si ea roseola de la Antonia. Asa ca anul asta suflam in lumanari acasa in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Andra multa multa sanatate.Sa dea Dumnezeu sa va insanatositi repede.

Mergi la inceput

Oana multumesc frumos pentru ajutor.Deja ma apuc de confectionat ghirlande.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Off...Monu, cand o sa scapati voi de toate bolile astea? Multa sanatate Alexiei.

Andra, multa sanatate lui Dragos, sa se faca bine repede si sa nu se mai atinga necazurile de voi.

Lucas, distractie placuta diseara si asteptam poze de la gradi.

Simona, am gasit poze de anul trecut, se vede ghirlanda cum e facuta. E ceva de munca, asa k varianta de cumparat suna tare bine. Uite aici e poza, pun linkul direct ca nu ma pricep la ascuns.http://www.dropshots.com/oanarules2#date/2007-05-18/17:38:09

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani sarbatoritelor din data de 18: ALEXANDRA, MAYA, ALEXANDRA SOPHIA si ALESIA!

La multi ani Matei!

La multi ani Florentina!

La multi ani Elene si Constantini!

Multa sanatate Dragos si Alexia!

Andreea, iti tin si eu pumnii!

Tdi, bine ca ai de unde alege .

Eu sunt in aceeasi stare semidepresiva , dar macar sa nu raman in urma cu urarile.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Oana multumesc frumos. Mi-am reamintit poza.Tare frumos ti-a iesit
.Din cate am vazut la cele de cumparat sunt pur si simplu ghirlande ba cu stegulete ba cu mai stiu eu ce........nu am vazut cu " La multi ani".O sa ma mai duc si azi sa caut si daca nu .....la lipit si decupat raman

Monu sanatate multa multa. Offffffff febra asta....Sa dea Dumnezeu sa va faceti bine repede.

Mergi la inceput