Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 9

xandrutza_76 spune:
Gety, cred ca tot un an; dar poti sta in niste concedii medicale... O sa ma interesez...
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

GETY spune:
Xandrutza, eu vreau sa lucrez un an, pentru ca sa fiu platita de unitate cele 126 zile si ar fi mai mult decat alocatia.
Asa creste Maria Diana

AdinaF spune:
xandrutza, ce sex are bebe3? mi-a scapat mie informatzia?
Gety, voi daca va hotaratzi pt bb2, punetzi vorba aia, mana si-l facetzi, daca stai prea mult si le calculezi si recalculezi ... cam rar se intampla sa iasa "lipeala" exact in luna in care te asteptzi tu, desi eu itzi doresc din suflet sa-ti iasa socotelile la fix.
Cristina, parca tu ai intrebat, mergem aici in concediu: www.santangelo.it
Va pup!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

tasia spune:
Buna,
Azi am avut ultimul examen, sper sa-l fi luat, dar nu e cel din urma din pacate, urmeaza examenul de licenta, urat de tot . Oricum vreau sa vad saptamana asta toate fetele care vor si pot sa vina in parcul Titan/Ior. Stabiliti voi o zi cand e mai bine pentru toate, maine nu ca e fimiu plecat la munte si vine maine seara.
AdinaF Cat de interesant trebuie sa fie sa ai doi copii de aceasi varsta, mai ales acuma cand sunt super dulci. Sa-ti traiasca amandoi. Al meu vb doar ce vrea el, poceste toate cuvintele bubu=bunicul, baba=banana; drlidrli=ghetele; ama=animal; si alte cuvinte simple gen mama, tata, papa, apa etc...oricum cred ca spune prea putine pt varsta lui...dar am inteles ca baietii vorbesc mai greu.
Am vazut pozele bucuriilor, toate sunt dulci si dragalase de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

tasia spune:
Fetelor am o rugaminte mare de tot, sa-mi dati si mie o reteta de ceva pandispan/chec/prajitura testata. Pe net gasesc multe retete dar nu stiu cat de bune sunt. De cand cu examenele astea nu am mai facut nimic delicios barbatului meu, decat cateodata crema de zahar ars, atat...oricum nu stiu inca prea multe retete de dulciuri.
Apropo voi dati la copii dulciuri? Eu nu, si nici nu am de gand sa-i dau...mie frica sa nu le dea de gust si dupa aia nu mai scap de el. Dulciurile lui sunt fructele le adora....
Si mai vreau sa va rog ceva, daca stiti pe cineva care ar avea nevoie de un premergator anuntati-ma pe PM va rog frumos, vreau sa fac cadou premergatorul lui fimiu de care ma tot impiedic de cate ori intru la balcon. Alt bebe nu fac prea curand iar cumnata mea a facut o gramada de fertilizari si nu se vede nimic la orizont. de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

microbu spune:
Buna seara!
Adina, arata super locul ales pt vacanta. Cate zile veti sta?
Tasia, mult succes si nota maxima la licenta!
Gety, nu stiu sa-ti raspund. Cel mai bine ar fi sa intrebi la primarie.
Mirabela, nu ai de ce sa te simti pe dinafara. Toate am avut perioade mai aglomerate .
Xandrutza, mereu ma intreb de ce pui asa putine poze cu Narcisa...
Cristina nu mai fii suparata cand nu scriem , cel putin pe mine vremea asta calda nu prea ma tine in casa...Ce face Daria, mai vedem si noi poze cu ea? Ati mai aflat ceva despre analiza respectiva?
Lili, tare frumusel fotbalist mai ai ...
Alexutza,sper ca sunteti ok.

CristinaGoji spune:
Neatza, am niste zile cam dificile, Daria e cu colici f.puternici, Vladut cu traditionalii canini.
Adina-super destinatia! Tare mi-i dor si mie de o vacanta...
Sandra de analize inca nimic. Dar daca e ceva trebuie sa ma sune cel tarziu luni. Sper sa nu ma sune.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Adina, nu stiu ce e bebe3, inca nu am ajuns la doctor, ar fi prea aproape de ultima vizita. Poate saptamana viitoare. Mi-a placut si mie ce am vazut pe site-ul statiunii respective.
Tasia, mult succes la licenta. Pandispanul eu il fac foarte simplu, pun 6-7 oua, in functie de tava, si cate 6-7 linguri zahar si 6-7 faina (bat spuma albusele, pun zaharul, bat in continuare, pana sta spuma pe tel si nu curge, pun cate un galbenus, cate o lg faina si amestec usor de jos in sus); daca vrei pune si un praf de copt. Odata copt il tai si il umpli cu ce vrei si il ornezi cu ce vrei si ai gata tortul. Sau il pui in tava dreptunghiulara cu fructe deasupra si ai prajitura gata...
Sandra, am vazut-o pe Ruxa, floricica intre flori Poze cu Narcisa pun cum apuc, care mi se par mai semnificative, sunt cam sucita, mai greu de multumit, ba mi se pare ca aia a iesit nu stiu cum, ailalta nu stiu cum...
Cristina, da-i cu Bonnisan. La noi a avut efect.
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

Monique_new spune:
Buna dimineata.
Intru si eu fuguta de dimineata, chiar daca inca mai dorm pe mine.
Multumim pt aprecierile facute.Xandrutza, era un baietel in parc cu care se imbratisa.Sandalutele sunt ultima achizitie
erau pozate pt cineva, am uitat de ele. Cred ca m-am tampit toata ziua cumpar haine si incaltari pt printesa.
Dariutza sa porti cu placere cercelusii.
Cristina incerca sa o ti pe daria cu burtica pe palma ta, intinsa pe mana....nu stiu cum sa iti explic. Noua ne-a aratat o asistenta si a functionat. Ne plimbam prin casa cu ea pana ne amorteau miinile dar functiona.Se linistea instantaneu.
tasiavad ca ti-a dat xandrutza reteta de pandispan, eu il fac la fel.Mai am ceva dar acasa, nu le stiu. Bafta la examene.
Am vazut-o pe Ruxain Herastrau.Ce imi place cand ii vad asa despuiati, fara o tona de haine pe ei.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006