Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 18

GETY spune:
Multumesc pentru urari!
Xandrutza, ce tort frumos!
De ciocolata, cum ii place lui barbatu-miu. Si ce fina e ciocolataaaa!
Cristina, esti o mamica frumoasa, cu doi copilasi frumosi. Acum ca a mai crescut, iti poti da seama daca Daria seamana cu Vladic cand era de varsta ei?
Revin, ca Maria vrea si ea in brate la calculator. Acum a vazut niste reclame si a stat linistita.
Asa creste Maria Diana

xandrutza_76 spune:
Monica, am vazut pozele, chiar sunt haioase o parte; mi-a placut cea cu bebe, pe olita, si nu numai; am vazut cum strangea in brate baietelul acela; mi-a placut si curcubeul. V-ati luat puisori?
Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

beatrix spune:
Buna dimineatza!
Am zis sa intru sa va mai salut si am nimerit la fix! Gety, fata draga, La multi ani cu sanatate, fericire, noroc, impliniri si succese pe toate planurile!
Apropos, de bebe 2 eu sunt in butoiul cu melancolie, mai ales ca aici a fost perioada nasterilor printre amici! Nu mai spun ca si nasii lui Eric au o fetitza de cateva zile, o frumoasa dulce si micutzaaaaa! Nici nu-mi vine sa cred ca si ale noastre Bucurii au fost asa mici! Asa m-am abtinut sa nu o cer sa stau cu ea in bratze ca evident ca mamica nu s-ar fi despratit de ea! Doar asa eram si eu! Eram si la finalul unei raceli is recunosc ca asta m-a facut sa ma abtin mai tare! Desi am zis ca nu ma bag la dat sfaturi decat daca sunt intrebata, ca de si pe mine ma enerva sa m-i se spuna ca trebuie sa faci asa, pe dincolo ....nu m-am putut abtine! sunt in proces de vindecare!
Eu inca n-am renuntat la ideea de bb2, dar nu stiu cand va fi si mai ales imi este teama de nereusita! Asa ca fetelor doritoare de bb 2 le doresc mult succes si Doamne ajuta sa v-i se indeplineasca dorintza!
Despre noi, ce sa zic, Eric cu cresa, creste, e un nazdravan si un smecher! ca sa nu mai spun profitor si santajist! Eu am avut o perioada de pomina in ultimul timp! am facut operatia de varice care m-a tinut la pat din cauza anesteziei, cand mi-am revenit dupa 2 zile cat de cat a inceput o masea sa ma doara, am facut infectie si dai cu antibiotice si ca sa fie tacamul complet am si racit! drept urmare copilul nici nu ma mai baga in seama ca de nu m-am mai putut juca cu el si niic nu l-am mai luat in bratze! acum e tata tata toata ziua! inclusiv sa manance si sa doarma cu tata! taxu nu mai spun cat e de mandru ca e el vioara intai! stau si ma uit la ei cat de minunat se joaca, fac totul impreuna si cat de fericiti sunt! normal ca ma bucur dar partea materna din mine nu poate sa nu fie un pic geloasa! amandoi baietii meu sunt fecioara si nu va spun ca si eric acum daca imi las ceva haine aruncate le aduna si le duce la loc lor! nu poate deschide inca dulapurile dar ma cheama si m-i le da in mana in sensul sa le pun acolo, sau in cuier! cand se descaltza, isi scoate sosetele si le pune in sandale sau in cea fost incaltat si-si duce incaltarile la locul lor, daca mananca si scapa vreo firmitura pe jos se duce si ia farasul si maturica sa adune, daca varsa apa ma striga sa-i dau hartie sa stearga, daca gaseste scame sau ceva pe jos le ia in mana si m-i le aduce ...
ce sa mai, musai sa fac o scorpiutza ca sa echilibram balantza ca altfel ajung sa ma convertesc in fecioara!
va pup pe toate,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

xandrutza_76 spune:
Cristina, v-au mai sunat de la spital in legatura cu analiza aceea?
Gety, si mie imi plac torturile de ciocolata.
poze cu noi
Bebe

xandrutza_76 spune:
Beatrix, refacere usoara dupa operatie si multa sanatate! Sa le traiasca nasilor lui Eric fetita!
Si fecioara de fie-mea cand scapa firimituri pe jos le strange...
poze cu noi
Bebe

tasia spune:
Gety La multi ani !!!
Multa multa sanatate,implinirea tuturor doreintelor si multe bucurii in viata iti doresc.Si sa ne inviti la sampanie
peste alti 34 de ani
Roxana eu il imbrac pe pitic cu o pijama mai suptire, il invelesc cu o paturica subtire dar se dezveleste oricum pana dimineata.
Monicae o dulceata Cosmina, sper sa-i placa si lui fabi cand ne vedem in parc desi afara se lipeste mai mult de baieti
beatrix sanatate multa ce norocoasa esti ca il ai pe Eric atata de ordonat, ai mei amadoi baietii sunt un dezastru total. Si cel mare si cel mic arunca hainele peste tot; lasa pahare, farfurii prin casa. Fabi dimineata cand se trezeste si vede jucariile stranse si puse la locul lor in cosulet se duce, le rastoarna, le imprastie toata sufrageria si dupa, pleaca linistit in treaba lui
iar eu nu fac altceva toata ziua decat sa strang dupa amadoi. Deaceea mai zabovesc cu bebe2 pentru ca barbat-miu e mai rau decat un copil.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

eloise spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Andra, si eu cred ca e o faza trecatoare, banuiesc ca va reincepe Vladut sa se joace cu copii.
Xan, ce sa re-inceapa, ca pana acum inca n-a inceput sa se joace vreodata cu copiii

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si

puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~

eloise spune:
Draga Gety, iti dedic tie mesajul meu cu nr 2000!
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAANI!, sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga, cu multe impliniri!
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~

tasia spune:
eloise eu zic sa aduceti un copil de varsta lui Vlad la voi acasa adica. Sa vedeti cum reactioneaza. Prietena mea are bebe cu 4 luni mai mic si mai vin pe la noi, asa a invatat Fabi inca de mic sa socializeze cu copii de varsta lui. La inceput nici nu-l baga in seama, se jucau separat, acuma insa cand se vad se pupa si se joaca impreuna
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre

Monique_new spune:
xandrutza, ratasem poza cu tortul, ma bag si eu daca e de ciocolata
.Puiutii i-a adus tati de la tara pt cateva zile, imi piuie pe balcon.
eloise, multa rabdare, sigur este ceva trecator.
tasiaCosmina sigur il va placea, am vazut ca e atrasa mai mult de baietei....daca se poate sa fie si mai mari si mai bine. Sti ce nu am inteles eu, unde locuiesti tu de nu ai venit pana acum in Titan.
Eu ma bucur ca a mea maimutica este fecioara, sper sa fie ordonata dar momentan da doar semne cand are chef.Eu sunt taur, tati capricorn si ea fecioara deci toti semne de pamantar trebui sa ne intelegem.....sau nu fiind cam la fel
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006