Intrebare........
Vreau si eu sa-mi fac blog dar... as prefera unul "ceva mai privat" . Am inteles ca se vor face dar... cand? Nu stie nimeni?
Astea publice pot fi vizualizate si de persoane non-DC . Si nu prea as dori asta.
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Raspunsuri
Tethys spune:
Macar un raspuns mititel... ma multumesc si cu ceva de genul: inca e in lucru, nu se poate inca, bla-bla-bla ... Macar sa stiu ceva... ca mai am de asteptat (de ex.)... macar atat ...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .
Tethys spune:
Multumesc mult Oana_B, ca incerci sa ma ajuti mutandu-mi subiectul unde crezi tu ca as putea primi ceva raspunsuri. Am vazut ca a fost cam "plimbat" subiectul meu ... Eu, nu prea am stiut unde sa-l postez exact ... Scuze...
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .
marius spune:
Pai deocamdata este un forum public si functii publice. Chestia cu persoane nonDC este extrem de relativa deoarece inregistrarea ca si user DC este de asemenea free deci nu devine un impediment pt accesarea informatiilor implicit al blog-urilor. Pe de alta parte un blog este o chestiune publica prin esenta. Nu am auzit de blog privat si sincer nu ii vad sensul, nu mai este un blog daca este privat. Un exemplu contrar ar fi ca si cum ai spune "Ok eu am o agenda personala publica" ... pai ori e publica ori e personala, nu?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Tethys spune:
Da d-nule Marius, stiu ca este un forum public si ca atare, toate informatiile, postarile sunt publice. Stiu asta si nu am nimic de obiectat! Se pare ca nu m-am exprimat eu prea bine, ca sa se inteleaga ceea ce am vrut sa spun ...
Eu ma refeream la ceva de genul asta: " Deocamdata toate jurnalele sunt publice dar foarte curand o sa va punem la dispozitie si jurnale personale private care sa le puteti imparti numai cu prietenii dumneavoastra!" - am citat din jurnalul Admin-ului. Sper ca nu se supara...
Edit- adica prieteni de pe DC, bineinteles! (nu ma gandesc la altceva...)
marius spune:
Pai sa astepatma atunci....
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa