Barbatul de pe net

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Clover

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by danet
[Auzi sevastase , da' de unde stii bre cati ani are clover, de unde ai dedus ca e gaina batrana.
Btw p'aci mai sunt ceva "gaini" de aceeasi varsta si ne-am putea simti lezate...cocoselule.
Oricum, bine daca mai sunt sanse si la varsta noastra...ma duc sa dau o petrecere

se cunosc unul cu altul ....ca doar nu poti sa faci pe cineva gaina batrina asa aiurea.

Nu ma cunoaste. Este vorba de un individ pe care l-am demascat la Femina Intima ca e impostor unde se dadea guru in nutritie la topicul lui Misterele Slabitului.

Din cauza asta a inceput o campanie de cyber bullying, cautand mesajele mele si atacandu-ma in linia acestui mesaj.

Va rog sa raportati mesajele acestui user la moderator in loc sa ii raspundeti.

If all else fails, look cute.

Sper ca la blocat sau a anulat contul, pentru ca domnul exagera in exprimarea folosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

Deceam exagerat ? nu e nimic rusinos in faptul ca clover este la menopauza...e o stare natura ldin cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Postarea ta e off-topic.Incearca sa te acomodezi cu forumul inainte de a posta ceva ((:(chiar daca te simti atacat).

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ernestine spune:

Revin spunand ca multii dintr voi nu a ti inteles mare lucru.A ti citit si celelalte postari probabil pe sarite,pentru ca am fost acuzata de duplicitate si trmisa la pshiholog.Probabil ca nu mi ar strica pentru ca am citit si stiu ca si familiile de alcoolici au nevoie de sedinte de terapie.Sotul meu incearca sa nu mai bea urandu ma din zii in zii pentru cat de greu ii este sa renunte.Barbatul de pe net era un nou prieten ce mi asculta gandurile insa nu ma pot complica mai mult decat sunt.Afacerea in care urma sa intru sa demarat si urmeaza probabil sa mi caut o locuinta unde sa ma mut cu fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Pana la urma cum a ramas cu barbatul de pe net?MAi tineti legatura?MAi vorbiti?Mai ai acelasi feeling cand vorbesti cu el?

Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by ernestine

As vrea sa i transmit lui VANDAL,CA din ceea ce a redat trebuia sa inteleaga efortul meu de a face ca aceasta casnicie sa mearga,solidaritatea de care am dat dovada intr o situatie in urma caruia eu si copilul meu am avut numai de suferit si multe alte lucruri care cred ca sunt prea complicate pentru el,asa ca nu mai imi bat capul.Cat despre STRANGULATOR,NO COMENT.Dar probabil ca atat puteti si va iau ca atare.

Adica tu in trei luni de zile ai trecut de la o stare de intelegere si iubire fata de sot la floricele pe cimpii cu FatFrumosdepeNet...ce solidaritate stimati telespectatori? cesintem la sedinta de partid sa ne facem auto-critica?

ernestina: una-i una, doua-s mai multe.
Ori nu te mai intelegi cu sotul din nspe motive si si dupa o campanie de lamurire/solidaritate/vulgarizare decizi ca nu semai poate domne' si atunci te separi/divortezi/pleci la mama/etc.

Ori iti place cu fundu in 2 luntri: a se citi imi gasesc pe altcineva sa ma implineasca spiritual da nu pot sa divortez de alcoolicu ala ca - insereaza aici niste motive sa ne apuce plinsu'.

N.B. Imi cer scuze anticipat daca crezi ca am fost prea onest (unii ar zice agresiv) in exprimarea mea dar in opinia mea primul pas in orice directie ai merge este sa fii sincer cu tine. Daca nu poti chestia asta...well that's too bad.

Mergi la inceput