Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchita - da aveti nervii tari ca otelul daca nu ati renuntat sa o mai trimiteti pe Ilinca in patul ei! eu cred ca dupa vreo ora as fi cedat. Ca mi-i prea drag somnul ca sa ma mai lupt cu copilul si sa pierd ore pretioase Desi cateodata ma mir de mine cum pot sa fiu fresh dupa niste nopti turbate cum a fost de exemplu noaptea de alaltaieri, ca am dormit 2 ore, dupa aia s-a trezit mandra, a stat treaza vreo ora, si dupa vreo inca 2 ore s-a trezit frate'su, care a stat treaz vreo 2 ore, iar pe cand s-a culcat frate'su, peste o jumatate de ora s-a trezit iar mandra, deci total am dormit 4 ore si jumatate,in reprize de cate 2, iar 2 si inca o jumatate. Inainte sa am copii cred ca eram moarta dupa o noapte din asta, acum insa sunt ok.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Alina mi-a mai revenit inima la loc, ma gandeam ca poate manaca prea mult si e numai cat o franzela.
Asa-s de obosita, e drept ca fata mea a dormit de la 11 la 3.30 dar pana la 5.30 a stat treaza, nici macar la san n-a adormit cum face de obicei ( asa o mai calmez cand plange ) daca oricum nu-i dau sa pape san, doar noaptea. Acuma dorm cu nasul pe tastatura, imediat i se face ora de masa si dupa-aia iesim un pic la plimbare pana nu vine ploaia.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu as bea un nes tare de tot...vise
Barosanelul m-a dat gata azi noapte:a papat pe la 9,30 a adormit si s-a trezit la 6 sa pape,am crezut ca a patit ceva..tot ma duceam sa ma uit de el,dar nu avea nici o treaba,dormea dus!dar de la 6,30 cine e in picioare????NOI!!!asta e!acum iar doarme si merg si eu sa pap

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cristina, deja am facut progrese cu plimbatul pe afara, e mult mai bine fata de acum o luna. Deci, sunt sperante...Acum sta si treaza in carucior fara sa planga, o ia si somnul, ce sa mai, are mai multa rabdare! Desi mai avem si zile mai proaset, dar in mare, acum este ok. Asa ca stai linistita, o sa stea si Daria dupa ce mai creste nitelus. Inca nu pot uita ca-mi plangea afara atat cat stateam, mi-era rusine de oameni si fugeam repede acasa...Bine ca a trecut!

Naty, asa e, de ochii soacrei a stat ea cuminte, ai dreptate!
Nu-ti fa prea multe griji cu botezul, o sa vezi ce bine o sa iasa! Asa am facut si eu, m-am stresat foarte, foarte tare, iar in ziua cu botezul, totul a mers struna, neasteptat de bine , iar la petrecere a iesit show de show! Ne-au sunat invitatii a doua zi sa ne zica ca a fost excelent si ca nu s-au mai distrat asa bine de mult! Inchipuie-ti ca s-a dansat non stop!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

cLAU, nATY ASA ZICETI CA DE OCHII MEI A STAT FATA CUMINTE??

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Raportez niste ochi cat cepele si o noapte pierduta
De la 3.30 si pana la 5.30-6, Diana n-a mai avut chef sa doarma si eu picam de somn, nu alta, nu i-a convenit nimic, nici patutul ei, nici patul meu, nici tzitzi, nici plimbat in brate, numa s-a marait si-a scartait tot timpul si-acuma dorm cu nasul pe tastatura.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Raportez niste ochi cat cepele si o noapte pierduta
De la 3.30 si pana la 5.30-6, Diana n-a mai avut chef sa doarma si eu picam de somn, nu alta, nu i-a convenit nimic, nici patutul ei, nici patul meu, nici tzitzi, nici plimbat in brate, numa s-a marait si-a scartait tot timpul si-acuma dorm cu nasul pe tastatura.

Kitzy, ai mai scris asta 3 randuri mai sus! . Mami, esti franta, daca doarme mandra eu zic sa nu mai stai cu nasul pe tastatura si sa faci un nani.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

UNA DINTRE VOI ( NU MAI STIU CARE, SCUZE) LA UN MOMENT DAT ATZI DAT EXEMPLU UN MOD DE CALCUL PT CELE 126 ZILE DE CONCEDIU POST SI PRENATAL, DACA NU E CU SUPARARE AS DORI SA-L MAI PUNETI ODATA ( AM O PRIETENA CARE CREDE EA CA A FOST TRASA IN PIEPT ( ARE BRUTUL DE 750 RON SI A LUAT MEDICALUL CU 85% NEIMPOZABIL LA FEL CA ATUNCI CIND ERA LA SV , ORI TREBUIA MAI MULT) , EU AM SALVAT ACEL MODEL PE O DISCHETA , PE CARE BINEINTELES NU O GASESC.
MULTUMESC ANTICIPAT , RAMAN DATOARE.

--------------------------------------------------------------------------------

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Si pe mine ma intereseaza subiectul, pt ca am primit deja banii pe prima luna si am luat mai mult decat luam cand eram la serviciu.. Eu am zis ca au gresit aia de la contabilitate..dar e treaba lor, eu nu sun sa le spun.

Parca patul ala are tepi pe el... De cate ori il asez pe Matei in pat, e jale mare. si urla..si urla...Dar il las sa vad ce se intampla... Chestia nasoala e ca nici nu vrea suzeta, ca as mai scapa si eu de urletele lui.

Azi-noapte din nou am stat treji de la 12 la 5. Pe la 4 era fresh baiatul, avea chef de vorba..Sper sa nu-si faca programul asa..ca ma strang de gat!!

MAine ma duc si eu la controlul de 6 saptamani, sa-mi dea liber la, ca nici nu ne mai aducem aminte de cand nu s-a mai intamplat. Apropo, prima data dupa aceasta lunga perioada a fost nasol?

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Inca nu stiu cum va fi de data asta, Valentina ca n-am dezlegare, si nici chef, dar din experienta de data trecuta, fa-o cu lubrifiant prima data.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Bai, frate, ce au paginile astea de forum de se micsoreaza atat? Sau e de vina calculatorul meu?

Se pare ca se trezeste...ca de, doar e in patut..si are tepi sub el!!!

Tuchita, apropo de imbracat in portocaliu...ieri toata lumea m-a intrebat daca e fata. I-a indus in eroare si caruciorul , care e rosu cu negru, dar mai mult rosu. Ce ma enerveaza chestia asta cu albastru- baieti, roz- fetite.Ce e nasol ca pt bebelusi nu se prea gasesc decat culorile astea. Dar nu-i nimic, o sa suferim putin si cand o sa creasca, o sa-l imbrac in toate culorile.

Va pup,
Valentina si Matei, (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg

Mergi la inceput