Retete cu iaurt?
Raspunsuri - Pagina 2
violeta29 spune:
ANA_MARIA la linkul pe care l-ai dat am gasit o prajitura cu iaurt, pare f interesanta si usor de facut , daca reusesc , dupa ce termin cu painea am sa incerc si prajitura
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita26+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
alison spune:
PLACINTA CU IAURT:
Ingrediente:
1 pachet foi placinta, 800 g iaurt, 10-12 linguri de zahar, 10 oua, stafide, esenta rom, 1 pachet branza de vaci sau cas sau alt fel de branza, 1 cutie mica de margarina
Mod de preparare:
Se bat ouale, zaharul, iaurtul, esenta de rom, stafidele, branza. Separat se topeste margarina. Se tapiteaza cu margarina topita tava, iar apoi fiecare foaie de placinta. Se pun 5-6 foi, apoi jumatate din compozitie, apoi din nou alte foi, apoi restul de compozitie, iar deasupara foile ranase unse tot cu margarina topita si se da la cuptor.(eu o fac si fara brinza,pun doar 4-5 oua si 2 linguri de faina ca sa se lege).
alison,mami de simon
poze
carminabulina spune:
Daca iti place prajitura cu visine uite aici o reteta super simpla si rapida ca sa nu-ti mai spun ca este si foarte gustoasa tocmai datorita iaurtului din compozitie http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8652/prajitura-simpla-si-rapida-cu-visine/.
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
violeta29 spune:
Mmmmm ce bine arata prajitura cu visine, dau fuga la supermarket dupa visine si dupaamiaza prestez la prajitura! Pe piata oare cand apar visinile? Sar'mana ptr reteta , cred ca e delicioasa
Multam si ptr reteta de placinata ,am facut de cateva ori pina acum si sotului i s-a parut chiar mai gustoasa decat cea cu branza
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita27+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat