tauroaice (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Silar am glumit.Bafta sefului tau, daca merita cu adevarat.Ce culoare politica are La noi e pe val Pinalti-portocaliu
Jenn nu pune la suflet vorbele spuse cu rautate sau invidie de altii.Ma duc sa vad care-i treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am citit subiectul. Jenn draga, cu Guestus am avut si eu contre. El intotdeauna posteaza numai pentru a se amuza pe seama celorlalti, eu nu-mi aduc aminte sa fi citit vreun post serios de-al lui. E neplacut, stiu, dar trebuie sa-l iei asa cum e. Si sa-i dai ignore.
Cat despre Carpatair, aveam un colaborator neamt, cand lucram in Bucuresti, care zbura numai cu ei. Nu l-am auzit sa se planga vreodata.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Da,ai dreptate,dar si cea care ii tinea hangul nu e mai prejos,ca fara spectatori de astia nu ajungea departe.Mersi de flori,esti tare draguta!Saru mina pt sustinere,am sarit calul dar nu mai puteam!

Mergi la inceput

Jenn, Lexi pai daca vorbiti de respectivul, nici nu merita sa-l mai bagati in seama.Mai era acum cativa ani unul ca el care se baga peste tot si Nu-mi aduc aminte exact numele, ceva de genul Narancea
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

jenn - .chiar nu merita efortul!
carmen - uite ta!unde e sucul meu???
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Gabitz, uite aici sucul tau.
Tauroaicelor, ceva planuri de week-end? Noi vrem sa mergem la parcul de distractii care se deschide azi si tine pana pe 8 iunie, cred ca il deschid cu ocazia zilei copilului. Ieri a venit si cadoul Mariei pentru 1 iunie, un joc cu bile in forma de cap de vrajitoare, cu tot felul de luminite si muzica. E tare haioasa jucaria.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza fetelor!
Jenn imi pare rau ca te-ai certat cu Guestus:(
cu narancea am avut si eu cateva discutii, dar mi-am dat seama ca n-am cu cine:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Mey, care mi-ati furat mesajul?
Gabitz tocmai iti ofeream un suc si cuiva i-a fost sete ca a furat mesajul meu
Oricum, ii multumesc lui Lexi ca ti-a oferit asa bunatate de suc pe o astfel de vreme.Si cum eu merg la munci agricole la tara, cred ca mi-ar prinde bine sa am si eu unul cu mine.
Mihaela salutare!Ce vesti mai ai pentru noi?
Deci planuri mari de week-end nu avem, dar mergem la vot duminica
Va pup si ne-auzim de minunata zi a copiilor nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Carmen eu sunt fan Pinalti, si noi tot portocalii suntem.

Mergi la inceput