tauroaice (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Eftimie C. spune:
Silar am glumit.Bafta sefului tau, daca merita cu adevarat.Ce culoare politica are
La noi e pe val Pinalti-portocaliu 
Jenn nu pune la suflet vorbele spuse cu rautate sau invidie de altii.Ma duc sa vad care-i treaba 
anangel_lexi spune:
Am citit subiectul. Jenn draga, cu Guestus am avut si eu contre. El intotdeauna posteaza numai pentru a se amuza pe seama celorlalti, eu nu-mi aduc aminte sa fi citit vreun post serios de-al lui. E neplacut, stiu, dar trebuie sa-l iei asa cum e. Si sa-i dai ignore.
Cat despre Carpatair, aveam un colaborator neamt, cand lucram in Bucuresti, care zbura numai cu ei. Nu l-am auzit sa se planga vreodata.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
jenn spune:
Da,ai dreptate,dar si cea care ii tinea hangul nu e mai prejos,ca fara spectatori de astia nu ajungea departe.Mersi de flori,esti tare draguta!Saru mina pt sustinere,am sarit calul dar nu mai puteam!
Eftimie C. spune:
Jenn, Lexi pai daca vorbiti de respectivul, nici nu merita sa-l mai bagati in seama.Mai era acum cativa ani unul ca el care se baga peste tot si
Nu-mi aduc aminte exact numele, ceva de genul Narancea
Noapte buna!
gabitz78 spune:
jenn - 
.chiar nu merita efortul!
carmen - uite
ta!unde e sucul meu???![]()
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anangel_lexi spune:
Neata!
Gabitz, uite aici sucul tau. ![]()
Tauroaicelor, ceva planuri de week-end? Noi vrem sa mergem la parcul de distractii care se deschide azi si tine pana pe 8 iunie, cred ca il deschid cu ocazia zilei copilului. Ieri a venit si cadoul Mariei pentru 1 iunie, un joc cu bile in forma de cap de vrajitoare, cu tot felul de luminite si muzica. E tare haioasa jucaria.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Gabi_K spune:
neatza fetelor!
Jenn imi pare rau ca te-ai certat cu Guestus:(
cu narancea am avut si eu cateva discutii, dar mi-am dat seama ca n-am cu cine:(
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Eftimie C. spune:
Mey, care mi-ati furat mesajul?
Gabitz tocmai iti ofeream un suc si cuiva i-a fost sete ca a furat mesajul meu ![]()
Oricum, ii multumesc lui Lexi ca ti-a oferit asa bunatate de suc pe o astfel de vreme.Si cum eu merg la munci agricole la tara, cred ca mi-ar prinde bine sa am si eu unul cu mine.
Mihaela salutare!Ce vesti mai ai pentru noi?
Deci planuri mari de week-end nu avem, dar mergem la vot duminica ![]()
Va pup si ne-auzim de minunata zi a copiilor nostri 

Mihai