tauroaice (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nu-i nimeni pe drum?...era o melodie
Gabi mai traiesti?Cum fu petrecerea?Ai spionat copii?
Fetelor, noi plecam la socrela in vizita si ne intoarcem diseara tarziu si nu cred ca ne mai auzim azi.
Va .Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

sal.
eu eram zombie, acum mi-am mai revenit. eliza a plans din ora in ora, a facut putina febra, concluzia...a iesit si dintisorul nr2!acum sper sa-si mai revina.sa mai faca o pauza!
pupici si distractie mare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neata..mai traiesc, am tot incercat sa dorm ieeri, dar n-am avut cand.
Am pus poze, la ambele linkuri de la semnatura.
Sambata seara le-am dat pizza, s-au schimbat in pijama, s-au zbenguit, au dansat, au facut parada pijamalelor, era aproape 1 noaptea cand au adormit. La 5 i-am trezit sa faca gimnastica si i-am trimis inapoi in pat

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Neata!of,sunt asa suparata!Cred ca nu o sa mai pot practica niciodata meseria mea!

Mergi la inceput

Jenn, de ce???
Gabb, felicitari pt dintisori!!!

www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salve.
gabik - ce fain s-au distrat!
jenn - ce s-a intamplat?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Azi n-am fost prezenta la pentru ca am husbantul acasa in concediu si ne cam pe locul de la PC.Unde mai pui ca ne cam face probleme si el incearca sa le rezolve (cel putin asa spune)
Gabitz mii de pupici Elizei.Bravo pentru dintisor, acum are cu ce zambi
Gabi mamica sadica mai esti.Ce-ai avut cu bietii copii la 5 dimineata? Oricum cred ca distractia a fost maxima, dupa pozele pe care le-ai facut Apropo, unde erati?Ca vazusi sala mare de mese, sala de sport si saltele si dotari pentru un fel de gradinita...
Jenn nu ne tine pe jar.Ce s-a intamplat?Sper ca nu sunt probleme la serviciu?Ma sa fie totul ok.
O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Daaa, sunt sadica... simt acum pe pielea mea cum e sa-ti fie somn:)))))
Am fost la Centrul Comunitar Cultural evreiesc, acolo au copiii tot felul de activitati in timpul saptamanii, acolo am organizat si ziua de nastere a lui Robert. E un loc super-dotat cu sala de lectura, sala de joaca, sala festiva, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pai ce sa se intimple,viata bate filnmul!Am citit informatiile de pe site ul M.P.S si acolo sunt mentionate anumite cazuri de recunoastere a diplomelor iar eu nu sunt printre ele!Am rugat pe cineva sa intrebe la scoala ,aia au trimis o in alta parte iar de acolo inapoi!Nu pot sa cred ca sunt eu singura care a cerut actele astea si ei nu stiu!

Mergi la inceput

Ne-am intors de la plimbare si imediat am bagat un ochisor la voi in timp ce sotul meu pregateste masa in loc sa urmareasca meciul
Jenn n-am inteles mare lucru, dar cred ca e grav.Deci, diploma ta nu e recunoscuta sau nu figurezi nicaieri ca ai fi facut o scoala Investigheaza bine.
Gabi frumos loc si mai ales convenabil.Scapi de deranj acasa si ai si spatiu de ajuns.Ma bucur ca au si activitati extra scolare Mi-as fi dorit sa-ti vad chipul langa ai tai copii
Gabitz probleme cu Eliza sau ati profitat de vremea frumoasa si ati iesit la plimbare?

Mergi la inceput