Regasiri (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dayanara

dbunny - uitai sa scriu ca mi.au iesit bine vinetele date prin chestia aia, ca mi.era lene sa toc mult
am lasat vista pe asta nou n.am avut timp sa.mi pun xp, ala vechi l.a dus azi sa vedem cat cere sa.l repare, ca la service toshiba ne cereau vreo 500 de euro, adica luam unu nou...

Sa-ti spun cum fac eu vinete made in Ro? am butelie d'aia mica de camping...si mi-am batut la cap sotul sa dea 3 gauri unei bucati de metal(pleu) pe care-l pun deasupra...si le coc pe plita aia in curtea din spate...ies foarte bune, ca pe jar... si avand in vedere ca-s singura care papa vinete...le toc, fac cel mult 2 vinete deodata...

desiree nu lasa pruncu sa sufere cu dintisorii...da-i o cantitate minima de panadol...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny ah eu n.am pretentii, la mine e bun ce se face cat mai usor si in timp record:)

desiree, deci va fi un leut micut :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Dayanara la 18 luni avem vaccin sau doar revizie tehnica?

Daca va era dor de cracutii nostrii...www.flickr.com/photos/dbunny/2524585404/in/set-72157601922484976/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Dayanara la 18 luni avem vaccin sau doar revizie tehnica?

Daca va era dor de cracutii nostrii...www.flickr.com/photos/dbunny/2524585404/in/set-72157601922484976/" target="_blank">poze

eu stiu ca vaccin si revizie, ambele, poate ma insel nu.s sigura

asta m.a dat pe spate
http://www.flickr.com/photos/dbunny/2523765191/in/set-72157601922484976/

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Bambo iti spun din ceea ce stiu:strabismul se corecteaza cu ochelari daca nu-i muschiul ochiului deteriorat,daca e ...se face operatie dar fff rar se vindeca si asa( ca sunt sincera-stii ca si Bodo are cataracta.Noi facem pe langa tratamentul alopat si unul homeopat.Nu stiu daca ai incredere sau ...dar iti spun si DD imi e martor,al meu prunc a facut atatea progrese si tot ce am obtinut in primul rand multumita lui Dumnezeu si apoi a tratamentului homeopat.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

nu este afectat muschiul,are un strabism usor nu se observa tot timpul doar cand este obosita,pe mine ma ingrijoreaza +3 care il are la ochiul stang chiar ma intereseaza un tratament homeopat ma voi interesa

multa sanatate

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

bamboletta, acu am citit , imi pare rau ca ai plans , despre antonia nu.ti face griji asta se corecteaza si e bine ca ati aflat din timp, oricum e o fetita superba si ochelarii nu schimba asta, mereu cand va vad zic ca e frumoasa ca tine, dar are in plus ochii aia din cale afara de frumosi deci e mai tare ca tine :)

ivan si dayanara

quote:
Originally posted by desiree

bambo, imi pare rau tare ca esti tristutza cu ochisorii printesei...bine ca s-a descoperit problema de mititica..se va corecta si va fi o super printesa fara ochelari si probleme de vedere cand va fi mai mare...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

mi-a trecut supararea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

buna fetele mele dragi si iubite,impreuna cu copilasii vostrii,ai nostrii,ai tuturor!!!!!

BAMBO.....pupam ochisorii antoniei si ai sa vezi ca totul luat din timp se vindeca repede...

nu v-am zis ca m-am tuns in romania,nu?daaaaaaaa,m-am tuns bob,ma rog...un bob acolo,dar macar am scapat de niste par care ma enerva,inca mai am sa tund din acel par insa incetul cu incetul.....si asa cred ca o sa fiu o "boaba" multa vreme,ca pana scpa de parul aiurea si sa pot spune ca il las sa creasca de acum ca e sanatos...ahaaaahaaaa!!!!mai este pana atunci.o sa merg sa caut niste poze facute de niste prieteni de ai mei,in romania,sa le bag pe link....sa vad ce gasesc,ca eu poze nu am facut....dau anunt!pana atunci...pupici din ciocolata,floricelele cele mai colorate din lume,cate un buchetel pt fiecare si muuuuuulte imbratisari!!!!

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

abia astept sa te vad cand pui pozele
mai stii ceva de alexandra? e totul ok?

Mergi la inceput

Na c-am facut un chec cu cirese din compot...asa de maaaaare a crescut...www.flickr.com/photos/dbunny/2525380976/" target="_blank">cat o cireasa Idea e ca se face in 3 minute + 30 la cuptor

Bambo

Angi, Miro, mephala, violeta, dolores si restul...???? v-as pupa dar nu va vad nasul pe nicaieri...

Stiti cu ce ma uimeste Dani? cat de bine pricepe ce-i spun...
El: agua, agua(cere apa)
Eu: Pe masuta ai lasat bibele cu apa...
La care el se duce la masuta isi aduce biberonul si bea apa

Eu: Dani de ce te-ai descultat? unde-ti sunt papucii?
El se indreapta direct spre papuci si incearca se se incalte...

Intr-o zi am cautat ca nebuna dupa biberonul lui de apa(are doar unul, cele de lapte fiind d'alea angulare de la chicco)...si-l intreb Dani unde-i biberonul de apa? la care el merge in camera lui, se apleaca sub patut si-mi aduce biberonul...

Daca deja intelege asta...intelege muuuulte care eu credeam ca le vorbesc cu peretii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

pe mine va rog sa ma scuzati o buuna perioada de timp...imi vine sa ma tot duuuuuc.asta ca sa stiti de mine, traiesc, dar sunt intr-o pasa super de super proasta, va pupam

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

Mergi la inceput