Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

maine sun dr. sa o intreb de debridat...v-am cetit ca regleaza si scaunul+ colicii!
voi ati pus bbloii in scoica de la inceput? am scoica de la carutul chicco 3 in 1, da mi se pare ca sta cam cocosata...am astupat gaura aia din mijloc cu un scutecel, da parca tot intr-o rana sta..iar landoul e f incomod, ca e greu si mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

si eu am scris despre produsele Topfer,pe baza de tarate:dus-gel si ulei...la Barosanel i-au trecut bubitele de cand il dau cu ele!si mirose a grau Barosanelul...toata ziua il miros

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Mamaruta, in nici o scoica nu sta copilul cocosat, imporatnt e sa o pozitionezi tu bine. Si chair daca e un pic ghebosata, nu uita ca ei toti asa au stat in burtica si de aceea marii majoritati ii place in scoica. Si, da, incearca Debridat.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mai e cafea? Ca sa pot si eu in voie...

Mergi la inceput

Gata, mai era cafeluta! Noi am iesit de dimineata, acum mi se pare f. cald pt plimbare. Fii-mea se foieste, are uneori cate o stare...nu vrea nici sa doarma, nici sa stea treaza...

Vio, l-am vazut si eu pe Sean zambind!!! Si ce mult seamana cu tine!

Simo, imi pare rau ca Barosanelul inca mai vomita...Trebuie sa treaca si asta, nu? Ce te invidiez pt curte si pt Labus constiincios!!!

geko, cel mai frumos din orasul acesta este un voinic si un dolofan, numai bun de rontait non-stop!

amira, si fii-mea e cu freza "sculata", da' a ta o intrece! Dulce foc!

tuchita, cate zeci de feluri de mancare ai gatit acum, ca tot ai gaze? Privitor la rozul pt fetite, curand o sa fac la fel ca tine, voi specifica: alte culoare decat roz! Dar acum are un car de hainute roz, 90% primite. Dc stau bine si ma gandesc...toate primite au fost roz...

cleme, pe unde umbli?

luny, frumos Mufa! Da' si matusa! Parca ati fi surori!

Cristina.... Altceva nu stiu ce sa-ti zic, ca sa iesi din starea aia aiurea. Iti doresc si imi doresc doar sa nu te tina mult!

Ma duc, Thea vrea si nu vrea ceva, poate pana mai tarziu aflu si eu, afla si ea, spre binele amandurora. Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

MAI fetelor, voi dati ceai sau apa lui bebe?eu ii dau acum doar san, si are fix o luna...

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

rugaminte mare mare! sunt la socrii si nu mai gasesc linkul cu aia 4 bebei! caut in urma si nu dau de el! dacapoate careva sa-l posteze iar , vreau sa-i arat soacrei...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

ciao, nu mult am stat departe. Tare scumpe ati fost cu incurajarile !

Mi-am mai revenit cat de cat, dar cred ca stari din astea o sa mai am, din pacate...motivul supararii - TIMPUL, care nu-mi mai ajunge si sentimentul ca nu fac tot ce trebuie pentru copiii mei. Si chiar nu fac, pentru ca mi-ar trebui ca ziua sa aiba 48 de ore, ca sa reusesc sa le fac pe toate cele necesare pentru a creste 2 copii, sau 2 tati in fine, nu mai aberez...doar ca uneori mi se face prea greu pe suflet de la neputinta asta de face lucrurile bine. De la frustrarile astea mai trag si cate o cearta cu randunoiul, care numa bine nu-mi face la starea asta, asa ca obtin un cocktail de zile mari.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Maria, uite aici:

http://www.trilulilu.ro/Andreika/f2a00a20ac5163

Am revenit sa o pe Cristina (suparari de genul asta am si eu, deseori chiar, dar eu refulez imediat, indiferent cine mi-ar iesi in cale . Apoi sunt "ca noua")

Thea nu a aflat inca ce vrea, prin urmare nu am aflat nici eu...sper sa elucidam totusi misterul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mersi mult!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

Mergi la inceput