Fetele din America (110)
Raspunsuri - Pagina 20
miereamara spune:
E foarte util impachetatul valizelor in plastic. costa in jur de $8/valiza si pe langa faptul ca protejeaza materialul, iti protejeaza si bunurile de "miinile iscoditoare" ale lucratorilor de pe aeroport
!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
josefine spune:
Ce putin mai ai pana la nunta, Lai! Sa fiti fericiti si sanatosi!
(noi plecam acum, pe 5 iunie, dar pana pe 28 suntem deja inapoi. Mi-ar fi placut sa te vad mireasa)
Si eu zic de bubble wrap ca e bun, nu am vazut deloc in Romania, cel putin asa cum e aici. Cel mult, am vazut in plicuri. Dupa aia pui sticlele intre haine.
honey79 spune:
quote:
Originally posted by lai
Fetelor, cum sa impachetez eu niste sticle maricele (1.75l) de bautura ca sa le pot pune la cala si sa nu se sparga/verse?
Lai
Lai,noi am venit cu 2 sticle de vin vechi de vreo 10 ani din Germania (le avea sotul si, n-am vrut sa le las pe-acolo) si le-am adus in niste cutii de lemn specialepentru transportarea/pastrarea sticlelor.
Ceva de genul asta:http://img.alibaba.com/photo/11364237/Wooden_Wine_Bottle_Gift_Box.jpg
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
lai spune:
Multumesc mult, fetelor, pentru idei! Le-am impachetat si paraimpachetat, ambele valize practic le-am aranjat strict in functie de sticlele astea batu-le-ar soarta, sa indrazneasca sa-mi faca vreo surpriza ![]()
Noi ne uitaram acu' la finalul finalei de la Eurovision si io tot comentam ca ex-URSS se tot votau intre ei, ex-Yugoslavia la fel, la care al meu - pai ce sa-ti fac daca Romania nu s-a impartit in paishpe, sa vezi cum auzeai Buna seara de la Iasi, doispe puncte pentru Valahia rasu'plansu'.
Lai
corinadana spune:
Si cine a castigat? Hai ca avem si noi pe Rep. Moldova ![]()
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
pumba spune:
lai- scuze ca ti-am dat emotii cu bagajele
drum bun ,casa de piatra si distractie placuta.
aseara am vazut-P.S I LOVE YOU.bun filmul
cryssa29 spune:
Oana, imi pare rau sa aud ca ti s-a intamplat si tie la fel cu biletele de avion. Nu inteleg deloc care este faza cu charging de nenumarte ori cand cumperi un bilet de avion. Mie mi s-a intamplat cu orbitz si cheap tickets. Prima data ar fi trebuit sa platesc bounced fees 90 parai, iar a-2-a oara era cat p'aci sa-mi bounced un CC, ca m-au charged ptr 4 bilete. Am fost charged ptr 3 bilete de pe primul site si de 4 ori ptr al-2-lea...
. Cica nu ar fi mare problema(in viziunea lor), ca de fapt banii sunt "ingetati"....d'asta nu ficurezi la ei cum ca tranzactia e facuta, da' nici in contul tau banii nu's. Si chiar daca ai bounced fees, "they get cleared in 30 days", asha mi-au zis cei de la banca, desi mie mi-au venit 3 billuri acasa cum ca sa platesc bounced fee.
Cand am venit din Ro si eu mi-am protejat bagajele cu folie protectoare...lol...nush.... protejat probabil continutul, ca mi-au distrus una dintre valize....mi-au spart o roata, etc...
lai spune:
Pumba, multumesc!
Corina... Rusia! (ete ca nu'sh daca Republica Moldova a votat cu ei sau cu noi
)
Lai
Ramona J spune:
Lai, sper ca nu-s manelisti tiganii aia!
Bun sfatul cu bubble wrap. Si eu tot chiloti pun in vaze.![]()
Eu la PS I Love You n-am avut rabdare sa ma uit. Am vazut secvente. Mai incerc, poate.
Azi i-am facut pentru prima data codite lui Anuta, ea pina acum a tot avut parul scurt. Mai ce dulcica era, am subtiat-o de atita pupacit!
Gabbriela, pune please un link pe care sa-l vad si eu. Ca nu pot sa vad pozele.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Cand pleci Lai? cu cine?
Noi de doi ani cumparam bilete prin cheaptickets. NU am patit nimic urat pana acum. Ba chiar ptr anul asta le am luat cu 50$ mai ieftine fata de cele de anul trecut care cred eu ca i mare realizare vazand cum benzina se scumpeste de la o zi la alta. Este 4.47 deja aici, acusi 5 uof! 2,500$ cu englezii eu si Uca in miez de vara si de pe coasta asta.
De trei saptamani incoace si mai si saptamana viitoare tot la birthday party uri o tinem pe la prietenutele Ralucai. Of si ce ma dispera copiii astia ca nu stii ce sa le cumperi, au de toate...
Ramona voi primele codite noi primul sutien ![]()
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca