Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Acela e pretzul! Dar l-am luat de pe ebay din state cu 350$, tuchi!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si eu am o boala pentru ceasuri! Cred ca o sa-i zic la randunoi sa-mi ia unul cadou de nastere, ca inca nu am primit . Nu am stiut ce sa-i spun sa-mi ia, iar pe el nu-l duce capul sa se gandeasca singur ce mi-as dori. No, are voie si el sa aiba un defect

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Tuchi, te cred cu bibe. Stai sa spun si eu , poate se "deoache".La 5 am a mancat 150 cu insistentze, la 9h30-10h 3x30ml a 4 nu a mai vrut-o, la 11h30 iar foame restul de la a 4-oara 30ml +alti 60ml. Acu' doarme pe mine

Precizez ca ii pregateam doar 30ml caci inca nu era ora de masa si credeam ca doar asa...ar "ronttai" ceva, rezultat...am pregatit de 4 ori

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ca s-a trezit maimutoiul, a papat tot, a venit si Ilinca, s-a intregit trupa! Mai tre' sa vina si gazele, sa redevin bucatareasa ca am fost destul cucoana, nu?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Aoleu, Cristina, barbatii astia ardeleni primesc aceeasi educatie! N-am primit vreodata un cadou surpriza! Eu tot mai sper ca s-o da pe brazda!
In rest, ma bucur ca nu i-e frica de copii!
S-acum nu-ntelege ce putem noi povesti!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

subscriu si eu la lipsa de imaginatie a ardelenilor in materie de surprins nevasta cu kestii dragute. tot ce imi doresc tre sa zic direct. luat initiativa, aproape zero. da nu de aceea ii iubim noi

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Sovi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

:)

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mi s-a trezit copilul nr.1, dar au venit intaririle! adica sotul Sa va povestesc ce cadou surpriza mi-a facut sotul o data, singura data! Tot il bateam eu la cap, ma omule ce tot imi dai bani sa-mi iau singura cadou sau mergem la magazin sa-mi aleg eu cadoul. Fa-mi si tu o data macar o surpriza! Numa bine era inainte de Craciun. In ajun de Craciun ii dau eu cadoul, ca nu m-am putut rabda pana a doua zi, sa i-l pun sub brad. Ei bine, omu nu-mi da nici un cadou. Imi zice ca-mi face surpriza maine, adica de Craciun. Ma culc suspinand si incercand sa identific cam cemi-ar fi putut cumpara. Dimineata, fug la brad, nimic, zic unde mi-i cadoul. Omu zambeste conspirativ si-mi zice - uite-te sub perna (ce romantic ), ma uit si gasesc surpriza ...UN PLIC CU BANI!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Mi s-a trezit copilul nr.1, dar au venit intaririle! adica sotul Sa va povestesc ce cadou surpriza mi-a facut sotul o data, singura data! Tot il bateam eu la cap, ma omule ce tot imi dai bani sa-mi iau singura cadou sau mergem la magazin sa-mi aleg eu cadoul. Fa-mi si tu o data macar o surpriza! Numa bine era inainte de Craciun. In ajun de Craciun ii dau eu cadoul, ca nu m-am putut rabda pana a doua zi, sa i-l pun sub brad. Ei bine, omu nu-mi da nici un cadou. Imi zice ca-mi face surpriza maine, adica de Craciun. Ma culc suspinand si incercand sa identific cam cemi-ar fi putut cumpara. Dimineata, fug la brad, nimic, zic unde mi-i cadoul. Omu zambeste conspirativ si-mi zice - uite-te sub perna (ce romantic ), ma uit si gasesc surpriza ...UN PLIC CU BANI!

Vladic
Daria

foarte ingenios, n-am ce zice!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput