Puiuti de Randunici 2008!! (13)
Raspunsuri - Pagina 9
delphin spune:
Acela e pretzul
! Dar l-am luat de pe ebay din state cu 350$, tuchi!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
CristinaGoji spune:
Si eu am o boala pentru ceasuri!
Cred ca o sa-i zic la randunoi sa-mi ia unul cadou de nastere, ca inca nu am primit
. Nu am stiut ce sa-i spun sa-mi ia, iar pe el nu-l duce capul sa se gandeasca singur ce mi-as dori. No, are voie si el sa aiba un defect ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
delphin spune:
Tuchi, te cred cu bibe. Stai sa spun si eu , poate se "deoache".La 5 am a mancat 150 cu insistentze, la 9h30-10h 3x30ml a 4 nu a mai vrut-o, la 11h30 iar foame restul de la a 4-oara 30ml +alti 60ml. Acu' doarme pe mine![]()
Precizez ca ii pregateam doar 30ml caci inca nu era ora de masa si credeam ca doar asa...ar "ronttai" ceva, rezultat...am pregatit de 4 ori
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
Hai ca s-a trezit maimutoiul, a papat tot, a venit si Ilinca, s-a intregit trupa! Mai tre' sa vina si gazele, sa redevin bucatareasa ca am fost destul cucoana, nu?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Aoleu, Cristina, barbatii astia ardeleni primesc aceeasi educatie! N-am primit vreodata un cadou surpriza!
Eu tot mai sper ca s-o da pe brazda!
In rest, ma bucur ca nu i-e frica de copii!![]()
S-acum nu-ntelege ce putem noi povesti!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
sovietica spune:
subscriu si eu la lipsa de imaginatie a ardelenilor in materie de surprins nevasta cu kestii dragute. tot ce imi doresc tre sa zic direct. luat initiativa, aproape zero. da nu de aceea ii iubim noi ![]()
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
sovietica spune:
:)
sovi, mami de
sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
CristinaGoji spune:
Mi s-a trezit copilul nr.1, dar au venit intaririle!
adica sotul
Sa va povestesc ce cadou surpriza mi-a facut sotul o data, singura data! Tot il bateam eu la cap, ma omule ce tot imi dai bani sa-mi iau singura cadou sau mergem la magazin sa-mi aleg eu cadoul. Fa-mi si tu o data macar o surpriza! Numa bine era inainte de Craciun. In ajun de Craciun ii dau eu cadoul, ca nu m-am putut rabda pana a doua zi, sa i-l pun sub brad. Ei bine, omu nu-mi da nici un cadou. Imi zice ca-mi face surpriza maine, adica de Craciun. Ma culc suspinand si incercand sa identific cam cemi-ar fi putut cumpara. Dimineata, fug la brad, nimic, zic unde mi-i cadoul. Omu zambeste conspirativ si-mi zice - uite-te sub perna (ce romantic
), ma uit si gasesc surpriza ...UN PLIC CU BANI! 
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Mi s-a trezit copilul nr.1, dar au venit intaririle!adica sotul
Sa va povestesc ce cadou surpriza mi-a facut sotul o data, singura data! Tot il bateam eu la cap, ma omule ce tot imi dai bani sa-mi iau singura cadou sau mergem la magazin sa-mi aleg eu cadoul. Fa-mi si tu o data macar o surpriza! Numa bine era inainte de Craciun. In ajun de Craciun ii dau eu cadoul, ca nu m-am putut rabda pana a doua zi, sa i-l pun sub brad. Ei bine, omu nu-mi da nici un cadou. Imi zice ca-mi face surpriza maine, adica de Craciun. Ma culc suspinand si incercand sa identific cam cemi-ar fi putut cumpara. Dimineata, fug la brad, nimic, zic unde mi-i cadoul. Omu zambeste conspirativ si-mi zice - uite-te sub perna (ce romantic
), ma uit si gasesc surpriza ...UN PLIC CU BANI!
Vladic
Daria

foarte ingenios, n-am ce zice!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)pozici
pozici noi