Aspirante optimiste > 20 (307)
Raspunsuri - Pagina 8
voicu_bebi spune:
acu am venit si io de la dentist ,ce frumos si cald e afara .
Oana
ai dreptate,eu stiu ca tu mi-ai dat multe sfaturi ,si sincer ai dreptate chiar daca ne mai certi asa nitel e bine sa iei in considerare si sfatul altora pentru a te feri sa nu patesti si tu la fel.
ancutza
tiza mea hihi ma bucur ca te vad ...mersi de raspuns in legatura cu utrogestanul , corpul meu mai bine asimileaza utrogestanul,duphaston nu am incercat sa iau dar am auzit ca multe femei au ramas in urma tratamentului cu duphaston ,sa vedem ce zice si dr.
imi pare asa de rau diana ca ai perdut sarcina in luna martie,ai sa vezi ca data viitoare va fi totul mai bine .
fetele aveti incredere in Dumnezeu ca totul va fi mai bine si o sa fim toate niste gravidutze frumoase si fericite.
Anca..

oanaiacovita spune:
Bebi, ma bucur ca ai acceptat ideea ca e o buba undeva la tine.
Important acu este sa te tii de medici sa o descopere.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
mihapet spune:
ciao, fetelor! am venit bucuroasa de la cluj ca am stiut la examen, dar m-am intristat foarte tare cand am citit ce s-a intamplat cu finii lui noname. imi pare sincer rau de cele intamplate, ........accepta te rog si condoleantele mele![]()
![]()
![]()
fluturas, eu trebuie sa ma testez saptamana asta, duminica. dar nu stiu ce sa cred, ca am facut un test mai repede (ieri) si mi-a iesit negativ. mai astept . maybe?
voicu_bebi spune:
Oana,la mine buba ar fi ciclul lung ,k am facut eco intravaginala si nu era ceva in neregula ,trebuie doar sa imi reglez ciclul dar am inteles din ce mi-a zis si dr k eu am ovulatia tarzie la ciclul de 40 de zile cum il am eu .
Anca..

oanaiacovita spune:
Pai la eco nu are cum sa vada de ce iti intarzie tie cm-ul.
Asta numai in analize de sange...
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
voicu_bebi spune:
da Oana stiu ca la analize ,ca trebuie sa ma duc la endocrinolog ,sa fac analizele hormonale.
dar zic ca la ecograf nu s-a vazut ca as avea chisturi sau sa fie altceva in neregula asta am vrut sa zic.
Anca..

ancutzam spune:
eu am cm f neregulat iar la un control intavaginal doctorita mi-a zis ca nu stiu ce chesti am eu care acea chestie e nu stiu cum.....ati inteles nu......si de aceea imi intarzie mie ciclu......la momentul respectiv nu am bagat prea mult in seama ce e acea chestie pt ca doctorita ma asigurase ca nu este nimic grav.....iar totul a ramas asa pt ca at mi sa descoperit si o rana care a tb cauterizata
intre timp m-am hotarat eu sa fac bebe si mutanduma din acea localitate am fost la un alt doctor care mi-a zis ca am intarzieri din cauza unei cant insuficiente de progesteron fara a mi se face analize de sange....deci......
....cred ca ar tb sa fac un nou control sa vedem exact ce este.....abia acum imi dau eu seama
of of noroc ca mai aflu si eu cate ceva de la voi si ma ajutati sa inteleg mai bine cum stau anumite treburi
http://tt.lilypie.com/aIoap1.png
voicu_bebi spune:
ancutza,cred ca si eu la fel am insufucienta de progesteron,si chiar acum ma uitam pe site-ul unei clinici sa fac si eu analiza asta de progesteron dar nu stiu in ce zi se face ,si ce alte analize ar trebui facute ,ca am vazut ca mai este si prolactina,FSH,LH acestea cand se fac ?
mie dr mi-a zis chiar si cu ciclul asa neregulat pot ramane gravida numai k am ovulatia tarzie dar na vreau sa imi fac analizele astea sa vad cum stau.
Anca..

voicu_bebi spune:
ancutza,eu am folosit testele de ovulatie Minut,sunt bune ,mai sunt si cele oview am vazut ca ramo si cristi au folost si au ramas gravide folosind aceste teste.
Anca..