Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 58
Raspunsuri - Pagina 21
rocsy2007 spune:
georgia am visat rosii si albe si am mai visat unele nu stiu ce flori erau dar erau verzi florile. stiu ca e ciudat dar asta am visat.
Roxy
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi 
georgia_c spune:
am mai scris 1data dar mi-a dat eroare
reiau
so .. mama a visat in 2 nopti diferite , flori albe , iar apoi rosii ; bunica mea i-a zis ca o sa aibe 2 copii , cel de-al doilea (caci florile erau rosii ) va fi fata , dar primul , nu se stie , ca albul e si pt fetite si pt baietei ... na zici ca sunt babisme ... dar ... culmea ..asa este ... io am un frate mai mare 
so , io cred ca in curand , io-ti urez cat mai repede , cu IA , sau fara , o sa ai 4 ochisori , la burticuta ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rocsy2007 spune:
asa sa dea dumnezeu georgia. si eu cred in astea. toate colegele la servici mi-au spus acelasi lucur cand au auzit ce am visat. au zis ca voi ramane. asa ca acum astept.
Roxy
magdita spune:
Buna fetele mele,
Bb_wanted
, bafta la programarea pentru laparo !
Betuta
, bine ai venit printre noi, sa iti ajute Dumnezeu sa iti reuseasca FIV-ul din prima. Bafta multa la histero !
Fireyes
, eu am vorbit cu dr.T la telefon pentru IA. L-am sunat in prima zi de cm, i-am spus ca vreau sa fac IA, l-am intrebat daca o sa fie disponibil in urmatoarea perioada ( el mai are iesiri in strainatate ), mi-a dat tratament si in z10 am mers la monitorizare. Eu te-as sfatui, in functie de rezultatul spermogramei, sa incercati IA, ca aveti sanse mai multe.
Machus
, tin pumnii sa gasesti pregnyl ! Intalnire placuta cu Bubu marti la eco
.
Anaconda
, bafta si tie marti la eco, sa primesti vesti bune ! Intalnire placuta cu fetita ta![]()
Ubi
, felicitari pentru foliculi. Ce ti-am zis? Dar tu ai facut stimulare? Ma mir ca sunt doi la cm natural. Acum sa ne spui ca s-au spart!
Rocsy
, Doamne ajuta, sa se adevereasca aceste vise ala tale si sa ne dai vestea cea mare in curand !
Feli
, pe unde umblii iubita?
Mada
, ma bucur ca ai reusit sa faci IA. Ma rog la Dumnezeu sa fie o reusita
Zeno
, cand ai timp, poate deschizi capitol nou si o treci in listuta pe proaspata noastra gravidutza, Bonitta
Pup toate fetele mele dragi

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Georgia, uitasem sa iti dau un pupic
![]()
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
fireyes spune:
Rocsy, povesteste-ne si noua ce ai facut pana acum, ce tratamente, ca vrem si noi sa visam asa frumos:)
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
rocsy2007 spune:
am facut monitorizare laparoscopie si o IA in martie. atat. si am visat asa frumos. acum sa vedem cat de reale sunt visele.
Roxy
ubirica spune:
magdita, n-am facut stimulare si Tutu a ramas surprins ca au crescut si mai ales ca sunt si doi cate unu pe fiecare ovar.
Aseara era asa de placut surprins ca m-a intrebat daca facem inseminare, si i-am spus ca fac ce crede el numai sa iasa mai repede, insa mi-a spus sa nu ne gradim ca sunt abia la prima luna la el de monitorizare. Parca imi pare rau ca nu am insistat.
magdita spune:
Ubi
, tin pumnii sa fie cu ochisori
luna asta !
Ai sanse duble

!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
Zenobia spune:
Avem capitol nou aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
, Album
, Barzoiul buclucas
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor