Fulguleti de nov-dec-06 (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mai zabovesc doar sa ma laud ca mi-am primit cadoul mult ravnit!!

Asa ca, pe buna dreptate, ma pot numi:

Mama de Sfarma Piatra

va si fug

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

bravoooo
na, ca puteti pleca linistiti in concediu :)

Mergi la inceput

donia, pt minunea ta de roxana! sa creasca mare, sa fie sanatoasa si fericita, si sa-i bucure in continuare pe mami, tati si cristinel!

Mergi la inceput

dandusa, felcitari inca o data pt putzulica
si cu intarcatul, are dreptate donia, ca putea fi o raceala, sau orice altceva... se pare ca numai fetele noastre se chinuie asa ingrozitor la dinti :((... la noi ultimele 3 zile au fost de cosmar, eu una n-am dormit aproape nimic, sambata noaptea oana a avut cea mai cumplita noapte de cand e ea, 4 ore a plans intruna la mine in brate, nici un nurofen, panadol, calgel, dentinox sau altcfeva n-a functionat... doar orajelul a mai alinat-o, dar cu ala nu ma lasa s-o dau, a trebuit s-o tin cu forta ca sa reusesc s-o dau in gura ... si mi-e o milaaa de ea cand vad ce mult se chinuie... si cand ma gandesc ca mai stau la rand 4 canini care vor si aia sa ne chinuie

fug si eu sa prind o ora de somn langa ea, ca-s zombie dupa atatea nopti nedormite, si dupa atatea zile de nervi si agitatie...
chiar, exista in farmacii vreun sirop care sa contina ibuprofen in afara de nurofen? ca nurofenul nu-i place deloc ca e prea dulce, si dc il inghite, imediat il vomita... dar de regula il scuipa cum il simte... si parca e mai bun nurofenul pt durere decat paracetamolul ... panadolul desi nu e asa de bun la gust, il bea fara probleme, ca nu e asa dulce... nurofenul ba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianocica, stiu de parculetul de care spui, dar n-am ajuns niciodata. Cum n-am ajuns nici in minigradina botanica din Agronomie. Noi ajungem doar in weekend in Agronomie, daca suntem in Bucuresti, si atunci ne plimbam pana la niste bancute obosite, aproape de iesirea spre Herastrau sau dam o tura pana la pasarile de langa camine (anul asta n-am ajuns; nici nu stiu daca mai sunt papagalii si ratustele). Dar ne putem schimba obiceiul :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Roxana
sa cresti mare,sanatoasaDoniasa-ti traiasca printesa

poze de week-end

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Monica, eu ii pun mana sub barba si o rog sa-mi dea din gurita. S-a invatat asa si da de buna voie. Nu incerc s-o fortez, ca si mie imi e frica ca inghite ce are in gura si s-o ineca.

Dia, si Stefy e tot cu caninii si mor cand o vad cum se chinuie. Azi a venit rupta de oboseala de la cresa, dar a adormit tare greu. A "arat" tot patul. Doamne ce s-a mai chinuit sa adoarma. Si nici nu ma lasa sa-i bag mana in gura s-o dau cu ceva care macar s-o mai calmeze. A iesit sambata dimineata primul, in dreapta sus, se vede cat o gamalie de bold iar acum se chinuie sa iasa cel din stanga. E la marginea gingiei, dar inca n-a iesit si asa se mai chinuie... Si de sambata o tine cu temperatura intre 37.5 si 38.1. Azi ma duc la pediatru s-o vada, ca vad ca are si o eruptie pe burtica.
Inlocuitor pt Nurofen ar fi Ibugesic, dar am gasit un articol undeva ca ar contine nu stiu ce colorant cancerigen. Altceva nu stiu, dar ai grija cu ce inlocuiesti Nurofenul. Eu cand nu-i place un sirop ii dau pastiluta pisata, ca ei ii place mai mult amar decat dulce.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

se pare ca numai fetele noastre se chinuie asa ingrozitor la dinti :((... la noi ultimele 3 zile au fost de cosmar, eu una n-am dormit aproape nimic, sambata noaptea oana a avut cea mai cumplita noapte de cand e ea, 4 ore a plans intruna la mine in brate, nici un nurofen, panadol, calgel, dentinox sau altcfeva n-a functionat... doar orajelul a mai alinat-o, dar cu ala nu ma lasa s-o dau, a trebuit s-o tin cu forta ca sa reusesc s-o dau in gura ... si mi-e o milaaa de ea cand vad ce mult se chinuie... si cand ma gandesc ca mai stau la rand 4 canini care vor si aia sa ne chinuie

ai ma...,eu am crezut ca-s canini cei care va chinuie asa de tare...,offff,sper din suflet sa nu fie ca la noi ca-i jale...,Crinutei i-a spart unul,a crescut binisor chiar...si se mai chinuie inca doi sa sparga...
ieri in timp ce-i taiam unghiile de la manute,am constatat ca la degetele aratatoare nu am ce sa-i tai...,erau tocite/mancate deja...,numai pe alea le tine in gurita...
da' periuta de dinti electrica n-o mai ajuta pe Oana?pe Crinuta n-am reusit s-o imprietenesc cu ea...,nu-i place deloc si daca tot am dat o groaza de bani pe ea,o folosesc eu la masaj facial,gadila da isi face treaba...
neaparat sa te odihnesti...trec ele si peste asta...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Dianarus,
o imbratisare sincera din partea noastra,sper din suflet sa va paraseasca pentru totdeauna aceste probleme...
Monicabb,
eu am invatat-o sa-mi dea ce are in gurita...cum?...f simplu...:in casa i-am dat masline intregi...,am pandit-o pana a rontait pulpa si cand am banuit ca a dat de sambure i l-am cerut...,mi l-a dat,i-am explicat ce-i cu intrusul...,apoi i-am mai dat una si tot asa...
acum ii dau masline si o urmaresc din umbra...,il scoate si mi-l aduce...pana sa ajungem la performanta asta,cred ca a mancat vreo cinci samburei...
in parc rareori se intampla sa bage in gurita...,sant cu ochii pe ea si daca are vreo intentie nu-i dau voie sa o guste...,daca nu-s pe faza mi-o da cand i-o cer...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dragele mele minunate... am facut prostia prostiilor, idiotenia idioteniilor, tampenia tampeniilor... mi-e si rusine sa va zic i-am dat ieri copchilului la pranz o portie de supa de galuste..stricata........ de faza cu stricata m-am prins, bineinteles, dupa ce copchilu' mancase bine-mersi...... (si asta pt ca am mancat si eu juma' de farfurie, si probabil mancam tot, daca nu simteam o usoara aroma..acrisoara.. si mihaiul cu nasul lui felin mi-a diagnosticat-o imediat, asta dupa ce si-a si amintit subit ca o uitase pe aragaz toata noaptea.............. deci za stupids in actiune, cum ar veni...). si normal, cum era si firesc, copchilul in plina diaree de azi dimineata, in rest nimic ingrijorator, ca si cum oricum, n-ar fi suficient... l-am bagat pe regim, banana, pesmet, pilaf cu pui, a ras un bibe de ceai de menta cu smecta.. dar, va rog din suflet, daca stiti ce ar mai trebui sa-i dau..sau la ce sa fiu atenta, in caz ca se mai poate intampla ceva, luminati si acest monument de prostie in care s-a transformat subsemnata....

draga donia, la multi ani fericiti roxanei, sa va traiasca, sa va fericeasca!! pupici de la pisici :)

dandusa, tare esti frumoasa bre.. mai frumoasa decat mi te aminteam :) si cand am vazut pozele cu burtica roz, asa un deja-vu avui.. :)) (in ideea ca si cu crinuta in burtik tot cu un maieuas roz aveai pozici.. si-asa-mi placeaaaaau :) )

dia, dragele de voi... eu chiar nush ce sa-ti recomand, ca la eric in crize..puteam sa-i torn toata sticla de nurofen pe gat, ca tot aia era..nu treceau cu nimic... niste calma baby, ai incercat? as zice ca asta a fost singurul care a dat ceva roade, mai ales la ultima masea (de doua ori pe zi, ii puneam in ceai, inainte de somnul de pranz si al de seara...).

ma duc si io sa ma intind nitel, pana nu s-o trezi iar kkit pana-n gat... off, de-ar da roade smecta si s-ar linisti.. nu de alta, dar are deja funducul rosu rosu rosu si asa se vaita si se-agata de mine la schimbat... maaaare vitica (sa nu zic direct vita) am putut sa fiu.......

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cu ce sa incep ....
Aelita
Donia, LA MULTI ANI Roxanei; e o minune de fetitza, iar tu o mamica exemplara...
Ruxandra, pentru piatra.. vacanta placuta (eu tot nu stiu unde plecati )
Dia, spor la dinti; sper sa nu fie la fel de rau ca la noi
In rest... Luca e avariat tare rau ... s-a "raschetat" de asfalt... frunte, nas julit rau, un pic la gura... e tare marait.. daca il intrebi unde e buba iti arata ranjind..... a plans vreo 15 min si apoi a mers de manutza vreo 10 minute dupa care a renuntat si a reinceput sa alerge... a mai cazut, dar macar pe iarba
Dar eu cand m-am uitat la fatza lui azi dimineata mai, mai sa plang.. si asta e doar inceputul, nu-i asa????
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput